Új hozzászólás Aktív témák

  • goodwill

    tag

    válasz Gtaati #5915 üzenetére

    aha. köszi. :R ezt azért kezelem fenntartással, mert ma láttam feketeszerűséget az SJ-ből, bár túl sok sötét nem volt ma műsoron... :DDD

    az a nem egyenlő bevilágítás az valóban nem túl fajin. Ezt egyébként azért nem éértem, mert ha ez ennyire tré, akkor mire kapott Eisa díjat? még ezzel az ips panellel is jobb mint a samu és pana/sony társai????

    Ma voltam MM-ben, fél órát tévéztem, sd és hd adásokat, nézegettem a feketéket, a tónusokat, a textúrákat... meg mindent. megnéztem az oledet is.

    Nos, tényleg szebb a képe, ez vitathatatlan, de nekem ami nem tetszett az SJ850-ben, az a képminőség az oledben is elég kaka volt. pontosabban az sd felkonvertálást kb ugyanúgy oldják meg minőségben. fullhd és 4k tartalomnál tényleg van elég szép különbség a feketék terén, bár én azért nem szürkézném le az SJ feketéit, bár kétségtelen nem annyira cííp.

    továbbra is meg vagyok lőve hogy melyik legyen... még érdekes volt, hogy a B7-en a MR finomabban működött mint az SJ-n. Ennek mi lehet az oka? sima beállítás, vagy a tv processzorban is van különbség?

    Ha azt nézem, hogy esti tv-zéshez melyik, akkor SJ. Ha esti HD/4k tartalom akkor elméletben B7, bár azt meg ellensúlyozza a méretbeli wow.

    még azt hiszem megyek egy kört.

    ha valaki tud jobb alternatívát ilyen áron, ne tartsa magában.

    Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!

Új hozzászólás Aktív témák