Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Ijk #3161 üzenetére

    Én is filmet nézek, ha filmet nézek :D

    Node, amit a webos nyújt, az nekem tökéletesen elég. Netflix app tökéletes netflixre. Xplay app tökéletes plexes saját állományom lejátszására. Youtube app tökéletes youtubera. Ha gépem kötném rá, miracasttal wireless ráküldöm a laptop képét a tvre, hang se csúszik el. Egyedül a spotify app az, ami használhatatlan sajnos. Mindezeket kadenciahelyesen lejátsza, nem értem miért írtad azt, h nem tud kadenciahelyesen lejátszani tartalmakat, mikor de.

    Innentől kezdve pedig eladhattam a popcorn houromat, így eggyel kevesebb eszköz eszi az áramot, valamint nem elhanyagolható módon elég egy távirányító az egészhez (+1 az erősítőhöz, ha épp hangrendszerre küldeném ki a hangot, mert filmet nézek, nem sorozatot) innentől kezdve pedig se univerzális távot/logitech harmony hubot, se 3-5+ távirányítót nem kell üzemeltetnem.

    Én eléggé techb*zi vagyok, s valamennyire video és audiophil is a magam limitált módján, s így is gyk. minden igényemet ki tudja elégíteni a webos 3. A régebbi okostv rendszerektől nekem is felállt a hátamon a szőr, de a maiak azért az általános igényeket bőven kielégítik, gyors, reszponzív, könnyen kezelhető, s elég sokoldalú usecase-eket lefednek már! Részemről konkrétan mindent (kivéve azt a tetves magára hagyott spotify appot... legalább a spotify connectet beletennék, ha már ennyire szar - pl ha rákeresel előadóra/számra akármire, akkor az csak addig megy, amíg szóközt nem teszel bele, amint beleírsz egy szóközt, egyetlenegy találatot nem ad ki :D ami nem lenne baj, ha legalább a playlisteket rendesen kezelné, neadjisten a connecttel telefonról vezérelhető lenne...)

Új hozzászólás Aktív témák