Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz daneel_hu #31605 üzenetére

    Ki lehet fogni jókat mert én az utolsó 3 tévémet csomagolás sérültként vettem csak most már sokkal jobban tudom mennyire fontos az elővigyázatosság.
    Az elsőnél még haverral kocsiba szálltunk lementünk Celldömölkre az üzletbe és gyakorlatilag csak szemmel megvizsgáltam a tévét. Doboza olyan saláta állatotban volt hogy el sem hoztuk itt mondanám azt hogy irdatlan nagy mázlim volt.
    Okulva az esetből a másodiknál ami már az elsőhöz képest drágább volt (de ezáltal több az árkülönbség is) már tesztanyagokkal mentem az üzletbe és gondosan, hosszasan próbálgattam több dolgot is. Végül megvettem és ezzel sem volt baj.
    Aztán jött a harmadik (ez azóta is szolgálatban van nálam) ami már egy kifejezetten drága modell volt de itt már úgy egyeztem meg az eladóval hogy kihozza hozzám és saját környezetben tesztelem és ha nemet mondok akkor összecsomagolja és egy forintot sem fizetek. (nagyon dicsérte hogy csak a doboza sérült, a tv az ugyanaz ekkor mondtam hogy akkor nincs semmi félnivalója hozza ki ingyen próbára)
    Belement és valóban minden tökéletesnek tünt a próbánál. Lassan 5 éves lesz a tv és azóta is hibátlanul megy.
    Összefoglalva a dolgokat akár százezreket lehet nyerni egy ilyen üzleten de én csak hibátlan képű tévét vennék és csak akkor ha addig próbálgathatom amíg jólesik. Nem sürgetnek, nézhetem bárhonnan, doboza megvan, tartozákai hiánytalanok stb.
    Ha már valami képi hibát említenek akkor messze el kell kerülni a vásárlást mert ott tutira baj lesz.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák