Új hozzászólás Aktív témák

  • Callisto

    őstag

    válasz daneel_hu #21309 üzenetére

    Igen. Közben jól utánajártam a dolgoknak és elállok a vásárlástól Alzánál. Ugyan is NINCS gyártói garancia! Egyáltalán nincs. LG ki fog menni jószívűségből, de nem fogja javítani csak cserepapírt fog adni amit aztán Alza vagy figyelembe vesz vagy nem. Ha magyarországra szánt termék, akkor sem kötelesek javítani ha nem magyar garis mivel az Alza saját oldalán fel van tüntetve (persze eldugva), hogy nincs gyártói garancia semmire... Aztán, hogy tövényileg ez hogyan és miként van szabályozva és hogyan hajtható be esetleg az megint más kérdés.
    Továbbá érdekes módon Alzánál ha netán cserélnek akkor a garancia nem újra kezdődik, hanem folytatólagos az első vásárlástól még a cserealkatrészre is.
    Szóval köszönöm szépen soha többet nem veszek semmit Alzánál: a legtrébb futársztolgálattal szállíttatnak és még a garancia is erősen kérdéses. Ha meg is adják akkor is várni és várni.
    Nekem meg ér egy százassal többet, hogy legyen gyártói gari rá és nyugodt lehessek. Főleg, hogy LG ügyfélszolgálata tényleg nagyon rendes és türelmes.

    [ Szerkesztve ]

    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Új hozzászólás Aktív témák