-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz TechN7ne #100790 üzenetére
Te Tech boy, neked nincs valami pajtikád aki megjavítja full kotta szar göröngyös G3-amamat - legalább egy Sony logót tegyünk már rá valahogy - érzem, hogy már ettől rettenetesen szebb lenne a kép, mindegy is hogy bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
TechN7ne
nagyúr
válasz szkutyi #100800 üzenetére
Bárki aki ide téved és egy csepp rosszindulat nincs benne észre veszi ,hogy folyamatosan szekáltok.
Tegnap írtam egy tényleges jelenséget amit meg is erősítettek és be is bizonyosodott ,hogy általános.
E közben te végig tagadtad mai napig ,most ismerted be nem rég ,hogy mégiscsak létezik a dolog.Tisztességesen és illedelmesen kezdtem el a témát ,ahol átmegy már az egész alpáriba már nem én vagyok.
Válaszoltam neked is meg a többieknek is normálisan ,erre csak a szálkát keresed bennem a többiek támogatásával.Jelen esetben meg lehet érteni mindenkit ,van akit zavar ,van akit nem és ez egy lg oled gyártás sajátossága.
Nem kell ebből nagy vitát csinálni ,jeleztem ,létezik ,errre lehet számítani aki LG mellett dönt és kész.
Okos felfogás ha egy hasznos infónak veszik az emberek ,sztem sok mindenkit érdekelhet.Mindenesetre ,Minden Tiszteletem sokadjára is ,
-
Vhiktor
Topikgazda
Én csak annyit kérek mindenkitől, hogy a személyeskedés legyen elkerülve
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
szkutyi
addikt
válasz TechN7ne #100803 üzenetére
Tévedés, este írtam is róla 3sort [link] .. Mivel hogy este 6ig dolgoztam, utána bevásárlás stb, ezért csak 7utan.tudtam.foglalkozni vele ne haragudj!-.-.nem tagadtam, csak a helyére tettem a dolgokat!
Van akit zavar ,van akit nem és ez egy lg oled gyártás sajátossága.
te miről beszélsz? ne állítsd már be úgy a dolgot mintha ez egy befolyásoló tényező lenne...ez olyan mintha egy kocsira azt modnanád hogy nincs szélvédője...valakit zavar valakit nem.Még jó hogy zavar mert szajbavág a menetszél..
Miert nem azt hozod fel hogy a hátulja érdes...kinem szarja le?hát nem azt nézem.nem is azért van a hátulja hogy azt nézzük...ahogy a kijelző sem arra van hogy kikapcsolt állapotban gyönyörködnjünk benne.....egyébként meg kikapcsolt állapotban is fullos....-.-"[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz hunspikey #100802 üzenetére
"érzem, hogy már ettől rettenetesen szebb lenne a kép, mindegy is hogy bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban" - most erről ugrott be, milyen lenne ez:
Hiba mellékelve: kikapcsolt állapotban rossz a képminőség
De a korábbi latexes szörny példa is nagyon átjött, lehet mindenkiben van ilyen bizonyos témakörökkel kapcsolatban, nála a tv ez a kategória. (én a hitvitákra tudok időszakosan vérszemet kapni, ott is lehet fröcsögni rendesen ) -
Stealth
senior tag
Hangosan röhögök gyerekek!
-= Stealth =-
-
bigdigit
addikt
válasz TechN7ne #100803 üzenetére
Már megtanulhattad volna aki nem LG c3-al jön ide az nem komplett. Mert az a legjobb. Én már rég ignorálom ezt az egészet itt. Mondjuk vannak itt topik lakók akik mindegyik topikban csak a sajátjukat sztárolják és ráadásul rohadt aktívan. Röhögni azért tudok csak olvasva is milyen emberek vannak.
Mintha egy Fradi táborban éltetnél bármilyen más csapatot. Nos ez pont olyan topik.[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
válasz wallace 234 #100799 üzenetére
De Őt pont zavarja működés közben... Ha annyira látható lenne már dobott volna be képet. Aki látott OLED-et az tudja, hogy a fényt másképp tükrözi vissza és igen vannak rajta ilyen fura "gyűrödések". Csakhogy ezeket kikapolt állapotban látni csak. Vigye vissza ha ez ennyire zavaró LOL és vegyen A80L-t, ami "nem túlárazott", bár nincs rá pénze.
-
Quadgame94
őstag
válasz bigdigit #100812 üzenetére
Ez marhaság. Pont TechN9ne vagyis 7ne (?) aki anno felmagasztalta az A80L-t és nem kezelte a helyén azt a tévét. Itt aki elfogult lehet az max egy A95L tulaj vagy G4 tulaj, de még Ők sem azok. C3 meg már bocs de egy okés OLED semmi több. Ha Samunak lenne DV-je (és jobb szervize) S90C-vel lenne tele a topic, merthogy jobb TV.
-
Pro Koryak
addikt
válasz bigdigit #100812 üzenetére
"Mondjuk vannak itt topik lakók akik mindegyik topikban csak a sajátjukat sztárolják és ráadásul rohadt aktívan. Röhögni azért tudok csak olvasva is milyen emberek vannak."
Ezt pont jónak mondod, ha nem tűnt volna fel eddig, ő az A80L sztárolja, azaz csakis a Sony, az tökéletes, minden más szar, mint pl. most is.
-
Little_Gaara
csendes tag
Hát én csak Vhiktor-t sajnálom, nem lennék topikgazda itt
-
MODERÁTOR
válasz Vhiktor #100804 üzenetére
+1 A további személyeskedő hozzászólások értesítés nélkül törlésre kerülnek ON tartalomtól függetlenül. Mindenki elmondta a véleményét, kinek mi fontos, a kérdező udvariasan megköszönte a válaszokat, ebben nincs több. Köszönjük.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tag
válasz Sidorovich #100738 üzenetére
Szia!
Én ezt a kábelt használom, teljes megelégedéssel: [link]
Vhiktor egyik ajánlása, és a te általad felsoroltakat támogatja.Array Technologies Incorporated
-
wallace 234
őstag
válasz Quadgame94 #100813 üzenetére
Igen másképp ,de akkor már abba is bele lehetne kötni ,hogy miért bíbor .és miért nem fekete az a kijelző ha rásüt a nap . Ha zavarja küldje vissza , gyorsan le lehet zárni ezt a dolgot.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Little_Gaara #100817 üzenetére
Nincs semmi gond, ami olyan hsz az úgyis moderálásra kerül.
Fontosnak tartom, hogy mindenki leírja a véleményét, soha nem jó az elnyomás.
Én csak akkor szólok közbe, ha mondjuk szakmai oldallal van baj, természetesen az egyéni ízlés is nagyon fontos és arról is kell, hogy szó essen.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz wallace 234 #100822 üzenetére
Értelek teljes mértékben, csak nehéz meghúzni a határvonalat, illetve én nem is tehetem, moderálásra nincs jogom, csak kérhetek moderációt (ami eddig még egyszer sme történt meg, a moderátorok éles szeműek és figyelik a topikot).
Én ezért próbálok szakmai kérdésekre szakmai válaszokkal reagálni.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
MODERÁTOR
Itt van egy MOD, aki mindig figyel, hátha tanul valamit - moderálás kapcsán én sem vagyok tévedhetetlen, ricsip által javasolt módszer vagy a Moderátor kerestetik topik használható. Ez a topik az időnkénti csipkelődéssel is egy élhető, magas szintű topik
(Pana OLED-ről mondjuk nincs sok szó ).[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hunspikey
őstag
válasz koncsik #100825 üzenetére
Szerintem valahol ez a topic egy kvázi baráti kör is, szóval amíg vicces csipkelődés van, egy kis savazás van, egy kis ércelődés van, addig szerintem még előnyére is válik a topiknak a dolog. Persze időről időre betévednek kívülről, úgy lehet sokkoló egy-egy poszt, de alapvetően szerintem mindenki jól elvan a másikkal én még legalábbis kirívó gonoszkodást nem láttam, szerintem alapvetően kulturált emberek jöttek itt össze.
Én ezt a technó gyereket tökre bírnám egy sörözés alkalmával is, mindig kellenek ilyenek, hogy menjen a duma meg a röhögés. Persze... nem tudom találnánk-e optikai torzulás mentes söröskorsót számára
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz koncsik #100825 üzenetére
Sajnos nagyon kevés Panasonic oled talál gazdára, elenyésző számúval találkozom én is.
-
MODERÁTOR
válasz Pro Koryak #100828 üzenetére
Egzektli ezért nem is mondok semmit
#100826hunspikey: együtt tudtam érezni vele, én 1 évig néztem a csak kikapcsolt állapotban látható csíkokat a tv-n, amiket az Alza "gariban" letörölt 2 perc alatt (írtam itt erről... )Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
sinick
senior tag
válasz Pro Koryak #100828 üzenetére
Engem is meggyőzhetnél, hogy a 10 éves Panasonic 50GT60-amat 55MZ2000-re cseréljem-e. Vagy másra!
-
Skyhunter
őstag
-
Skyhunter
őstag
Out of the box, egyelőre. Tervben van, hogy Vhiktor-ral vagy János-sal kalibráltatva legyen, de egyelőre így is jó.
-
senior tag
Van egy Philips oled806 tv-m. Mostanában feltűnően sűrűn csinál automatikusan maradékkép törlést. Régebben akár egy hónap is eltelt két ilyen között most tegnap vagy tegnapelőtt csinált egyet, erre most megint. Ez így rendben van vajon? Mi lehet az oka?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz ferenck #100837 üzenetére
Nem jött fw rissítés rá? Nem azóta lett sűrűbb?
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Skyhunter #100836 üzenetére
A95L-n rengeteget lehet javítani.
-
sinick
senior tag
válasz Pro Koryak #100833 üzenetére
Elég az, mert nincs akkora helyem.
-
alaves
addikt
válasz ferenck #100837 üzenetére
Valószínűleg a 4 üzemóránkénti kompenzáció üzenetét látod, de csak ha 12 óra összegzett ideig nem tudott lefutni (folyamatosan ment vagy áramtalanítás történt). 12 üzemórán belül üzenet nélkül végzi.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Egy LG NANO793 tv-k volt amit 3x javítás után se tudtak megjavítani. Most kicseréltük egy LG OLED77B39LA OLED TV-re.
Kibont , feltesz konzolra . Bekapcsolás után bal oldalt:ötletem sincs már. Mindent kihúztam csak a tv ment akkor is.
A sírás keringet.Hátha valakinek van vmi ötlete
Köszönöm
Szép estét -
szkutyi
addikt
válasz masvilagx3 #100843 üzenetére
Hagyd had menjen par.napot! 4orankent (4ora kijelző idő) kikapcsolás után egy automatikus kompenzáció megy végbe! Elmkell hogy tűnjön!
-
szkutyi
addikt
válasz masvilagx3 #100845 üzenetére
Azt ha jól tudom 2000 óra kijelző idő után futtatja le automatikusan...de elindithatod.ha nagyon zavar....én hagynám hogy legalább az első kompenzácio fusson le...hallani fogod mert amikor kikapcsolod, nem kattan a tv-ben a relé, majd csak kb 10 perc múlva...
-
szkutyi
addikt
válasz wallace 234 #100848 üzenetére
Akkor régen volt 2000. köszi
-
masvilagx3
tag
válasz wallace 234 #100848 üzenetére
Szia.
Segíts ki kérlek akkor mert ez nekem már "kínai" .
500 üzemóra után valamit fog csinálni a készülék vagy mire kell várjak figyelni?
A Standby üzemmód is beleszámít?
KöszönömSzép napot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest