Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Ateszpapa #23647 üzenetére

    "Közvetlen bankra gondoltam, ahová nem kell a curve és revolut."
    Sejtettem, bár nem tudom mi a gond a másik kettővel (hárommal, mert ott a Wise is). Arra akartam kilyukadni, hogy ma már erre bőven van megoldás.
    GarminPay: nekem szimpatikusabb, mint a GooglePay. Utóbbi ilyen token-ekkel - vagy mi a szösz - működik, vagyis X db fizetés után kell az online kapcsolat (míg a GarminPay esetén nem).

    #23650 Low Noise
    Az a baj, hogy - számomra legalábbis - nem igazán világos, hogy akkor mit is szeretnél pontosan. Amit a #23645-ben írtál, azt az összes (persze különböző minőségben) óra, "karkötő" (de van már ugye gyűrű is) tudja.
    Ha viszont neked valamilyen telefon nélküli megoldás kell, akkor bizony kell a SIM, eSIM. Utóbbi drágább és kisebb üzemidővel kell számolni. Számomra az is erősen kérdéses, hogy egy idős embernek mekkora "élményt" nyújt majd egy okosóra nyomkodása (mert akkor azon kell felvenni a hívást.
    "Oldsport Pro 4": én kerülném az ilyen noname cuccokat. Még ha az óra jól működik is, a gond általában az, hogy a mért értékek pontatlanok, vagy épp az alkalmazás olyan, hogy nem marad meg a telefon memóriájában, vagy éppen "lezabálja" annak akkumulátorát.
    Ahonnan én indulnék: Huawei, Xiaomi / Amazfit órák, "karperecek".

Új hozzászólás Aktív témák