- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoodoo86
tag
Előbbit jelenti. LAN-on lehet valamilyen protokollon keresztül vezérelni. Mi home app akkor is ellenőrzi, hogy a gateway-nek van e net elérése, ha aktív a lan mód.
Én eddig openhab (1.8)-ot használtam központnak. A 2-es verzióval nagyon nem vagyok megelégedve, a binding-ok minősége használhatatlanná teszi az egész platformot nekem. Emiatt kezdtem el mást nézni. Egyelőre a homebridge-et próbáltam ki (Apple homekit támogatás). Ennek is látom előnyeit és hátrányait már, így ideje kipróbálnom az új, népszerű rendszerek közül valamelyiket (domoticz vagy home assistant). Valószinű utóbbit fogom először kipróbálni.
Eszköz szintjén pedig sok tapasztalatom van a HomeMatic eszközökkel. Openhab-bal vezéreltem rádiós, vezetékes aktorokat (világítás, redőny), radiátor szelepeket.
Xiaomi-ba nem rég vásároltam be egy Gateway-el és eddig csak a hőmérséklet szenzorok jöttek meg. Contact szenzorokra várok még. A jövőben szerintem csak szenzorokat és maximum push buttont veszek tőlük.
A következő hetekben pedig az Ikea Tradfri világítást is kipróbálom egy Gateway-el és pár dimm és RGB körtével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest