- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Hát azért remélhetőleg itt is lesz, még a közeljövőben. Amúgy annyira nem vág földhöz, mert itthon max levelezés meg fórumozás, esetleg Neptun van, ami meg kell, azt úgyis leszedem a suliban. Én Vác környéke amúgy a hely rulez, csak még ilyen hiányosságok akadnak.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Dassler
őstag
Mert egyik nyomi szolgáltató sem hajlandó itt üzemeltetni ilyen jellegű szolgáltatást. Se a kábeltv-sek, se a telósok. Mindig sír a szájuk, hogy nem éri meg, mert kevés előfizető lenne, hiába mondod nekik, hogy legalább 50 háztartás van, ami tuti, és egyfolytában csak ígérgetnek. amúgy minden más ok. Itt most ilyen cirka 1000 fős településekre gondolj egymás hegyén-hátán, de nem a világ vége, Bp-től fél órányira sem
[Szerkesztve]Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,