-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #46353 üzenetére
Nem vagyok szakértő.Net ezt az érdekes idevágó cikket [link] és ezt hozza be:
„1. A szellemi alkotásokat a szerzői jogról szóló1999. évi LXXVI. törvény védelemben részesíti.
Eszerint jogi védelem alá tartozik az irodalom,a tudomány és a művészet minden alkotása."
A plágium a szerzői jog megsértése, más szellemi alkotásának teljes vagy részleges
feltüntetése saját alkotásként, illetve más szellemi alkotásának a jogosulatlan
felhasználása:
• más művének feltüntetése saját alkotásként,
• más művéből egyes részletek(szövegek, illusztrációk, ábrák… stb.)átemelése a forrás és a szerző megfelelő megjelölése nélkül,
• más szellemi alkotásának vagy annak részleteinek jogosulatlan felhasználása,engedély nélküli lefordítása vagyátdolgozása, a forrás és a szerző megjelölése nélkül."Az etikai felelősségre ugyan úgy kitér a plágium törvény, nem választható külön.
Egyetértek a végével, mondjuk nem tudom melyik oldalnak nem jó manapság ha rá hivatkoznak forrásként egy egy nyílvános fórumon,de mint írtam nem tudom mi a valóság ez ügyben,de érdekes téma.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest