Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz snecy20 #105264 üzenetére

    szerintem kb az evtized jateka, de en mindig is "Deus Ex 1999, csak tenyleg open world"kent tekintettem ra, es ugy tokjol mukodott.

    jarmufizika tenyleg hullamzik ahogy keldor is irja, de (es ez itt egy hatalmas de), en alapvetoen megtalaltam azt a par autot ami rendesen volt modellezve. en hasznaltam negy autot: az "egyes Golfot" (jatekon belul teljesen egyertelmu melyik az :DDD), a Quadra Turbot (ami gyakorlatilag egy group B Lancia Stratos), a Rayfield Caliburnt (ami egy Lexus LFA), es a Porsche 930 Turbot. ezek teljesen rendben vannak es eleg hasonloan viselkednek, mint mondjuk az NFS Porsche 2000 (ezt vezettem billrol is) / Dirt Rally / pCars2ben. a Quadra nagyon makrancos de eszmeletlen hangulatos ha az ember par ora utan vegre rendesen keresztbe tudja vagni, a Lexus LFAt meg igazabol szimulatorokban is utaltam, mert egy dognehez kozepmotor/negykerek/GT kombo annak minden hatranyaval es CP77ben tokeletesen lemodelleztek ezt (a beltere gyonyoru!). aztan volt olyan auto amit csak utaltam es volt ami tenyleg siralmasan viselkedett, de en megtalaltam a sajat kedvenceim.

    ja, Quadra Turbo es nem Quadra, elobbi 4WD es turbo szoval tokeletes Cyberpunk 3: Tokyo Driftelni, utobbi viszont szo szerint a Stratos csak meg jobban tulkormanyozott es meg idegesebb ugy is, hogy nincs tulmotorizalva.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák