Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz Devid_81 #101449 üzenetére

    Cyberpunk 2077 kivételével sosem szokott lenni olyan, hogy bug miatt befejezek egy játékot. :) Szóval annyira nem gáz a helyzet szerintem.
    Azt elbaszták, tény. Kár volt kiadniuk ennyire korán.
    Nem is értem az áprilist is egyáltalán hogy merték belengetni...
    De az emberek is hibásak. Akiknek már az is probléma, ha halasztanak egy játékot, mert ki kisebb, ki nagyobb fenyegetéssel reagál. Pre-order visszavonástól egészen halálos fenyegetésekig lehetett olvasni mindent. 8 milliárdan vagyunk, egyszerűen már az utóbbira is egyre több a példa, hihetetlen mennyi kretén van elrejtve a társadalomban. Biztos van ebből egy töredék, aki komolyan is gondolja...

    Én nem választok más hobbit az biztos. Azt várom, hogy jöjjön a vakcina, jöjjön a jó idő és húzzanak ki az emberek, nekem meg legyen VGA-m ismét.
    Nekem is van egyébként Las Palmas-ra egy hetes utam, alig várjuk már, hogy mehessünk. Le van foglalva, csak időpont nincs. 2020 október óta tolódik, de áprilisi foglalás amúgy.

    Régen nem volt internet, nem lehetett ennyi véleményt olvasni. Régen is voltak jól meg rosszul sikerült címek. Én szerintem a PS4 éra is nagyon jó volt, sok jó cím született, ebből sok multiplatform.
    Az az igazság, hogy rengeteg a rinyagép és divat lett a fikázás is, lásd Valhalla. Tök vállalható játék, mégis fikázzák. Mert uborkás cím.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák