Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arphox
tag
válasz MrDerekas #42137 üzenetére
Miért írtad az MSI lapra, hogy giga? Tán itt is ilyen átmatricázós akció van? o_O
Nem hiszem.
(Egyébként 2008-as lap gigabyte működik a mai napig szépen szüleim gépében, régen az én gépem volt)
Ma reggel értem rá legközelebb arra, hogy kiderítsem mi lehet a hiba, és most meg tökéletesen működik. Szóval csak egy restart kellett neki.
Fogalmam nincs mi okozta ezt, de remélem nem jön újra...Köszi a segítséget, respect hogy a szabadidődből segítesz az embereknek!
A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
Arphox
tag
válasz aliencore #42125 üzenetére
Ebben nem vagyok szakértő, de elképzelhető, hogy az alaplappal nem bírja kiszolgálni az új VGA-t. És a "gigabyte 650-es új táp" nem tudni mennyire minőségi, lehet hogy ugyanúgy ipari hulladékot vettetek csak drágábban / újabbat. Szóval emiatt nem zárnám ki a táp problémát ugyanúgy, de valószínűbbnek tartom, hogy alaplap lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Az alaplapom jack-csatlakozója valamiért halkabb lett. Nem tudom mióta, pár hétig használtam egy USB-s DAC-ot, és most hogy visszakötöttem az alapalpiba, észrevettem. Előtte pedig tökéletesen működött.
Az alaplapom MSI B150M Mortar típusú, 2016 júliusi vásárlás.
Aktív hangfallal használom (Microlab Solo 6c).Ami érdekes, hogy az előlapival hangosabb, szerintem az az eredeti hangereje.
Szerintetek mi történhetett vele? Miért jó pont az előlapi, de a hátlapi nem annyira?
Zenei hangminőséget nem nagyon elemezgettem, de mind a két (előlap + hátlap) részen jól szól, csak a hangerő a nagy különbség.Win 10 Pro az oprendszerem, az alaplapi hang driver nincs (és nem is volt) feltelepítve. Ha ezt tanácsoljátok akkor feltelepítem, de akkor is egyik napról a másikra lett jóval halkabb. Ezt nem értem.
Előre is köszönöm szépen a segítséget
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni új gép összeszerelés témában.
Lap: ASROCK b450 Pro4
SSD: Samsung 860 EVO m.2 250 GBA hiba az, hogy sem a BIOS-ban, sem a win10 telepítőjében nem látom az SSD-t.
BIOS update meg volt.Próbáltam mindenféle dolgot állítgatni a BIOS-ban, de semmi.
Help pls
Szerk.: Megoldva, átraktuk másik M.2 slotba az alaplapon!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest