Új hozzászólás Aktív témák

  • kiliti

    csendes tag

    válasz kiliti #9888 üzenetére

    Nah, egy másik ügyintézőtől megtudtam, az inverter névleges teljesítőképessége kell ide, fázisonként, több eszköz esetén összegezve.
    Hasonlóan, mint az EON segédletben írja:
    Az erőmű névleges teljesítőképességét az átalakító berendezés (inverter, forgógép) névlegesteljesítménye határozza meg, kérjük az adattáblán szereplő értéket feltüntetni fázisonként, illetve összegzetten.

    Szóval az ELMŰ HMKE igénybejelentőnek a kitöltéséhez amiket megtudtam:
    1. Felhasználási hely azonosító: megegyezik a felhasználó azonosító számával
    2. Felhasználási hely mengevezése: az épület jellege, például "családi ház" (nem kell azonos legyen a tulajdoni lapon levő besorolással)
    3. Igényelt összesített betáplálási védelmi érték (Amper) - fent leírva, 6kW 3 fázis esetén 8,7A fázisonként
    4. A HMKE rendszer mellé a 10/2016. (XI.14.) MEKH rendelet szerinti termelésmérést is igényel: itt arról kell nyilatkozni, hogy kérek-e egy külön fizikai egységet, mely méri külön a helyben termelt, utcáról betáplált és helyben fogyasztott energiát. Ennek külön telepítési díja van, sőt havi díja is van. Az eszköz offline.
    5. Vételezés megkezdésének időpontja: bármilyen jövőbeli dátum, ami egyébként az ad-vesz mérő felszerelésének időpontja, de nyugodtan lehet korábbi időpont a biztonság kedvéért.
    6. csatolni: Jelenlegi mérőhely és fogyasztásmérő berendezés fényképe. itt olyan képek kellenek, melyen áttenkinthetően rajta van az egész szekrény, valamint látszanak a mérőórák, gyári számok olvashatóak, plombák láthatóak.
    7. Felhasználó vagy meghatalmazott aláírása: igen, be lehet küldeni AVDH-val is :), nem kell nyomtatni

Új hozzászólás Aktív témák