- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux kezdőknek
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Bittorrent topik
- OpenWRT topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- VPN topic
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
alba-regia #22729 üzenetére
februárban még volt,
szerintem nem volt rossz dolog.
Nem tudott egyik szolgáltató sem tili-tolizni, mindenfélét kitalálni -
kaliber
aktív tag
válasz
alba-regia #22724 üzenetére
Csak kétkapus rendszerben érdemes a számhordozást elindítani az egykapusban velem is egy hónapig ping-pongozott a tré.
-
kaliber
aktív tag
Azért mert sokan azzal azonosítják magukat amilyen szolgáltatást vagy terméket használnak -Intel vs. Amd, Nvidia vs. Ati- fronton is ezért dúlnak a harcok.
Nekem személy szerint tök mindegy minek hívják, amit használok ár-érték arányban legyen a legjobb és kész!
Ha valamelyik szolgáltató aljas módszerekkel emel árakat azt pedig nyilvánosságra kell hozni nem pedig eltusolni ez a mi (fogyasztók) érdekünk.
Bár ebben az utolsó mondatban foglaltakkal a jelenlegi kormány igen élen jár, úgyhogy van kitől tanulniuk. -
kaliber
aktív tag
válasz
radamsky #21987 üzenetére
Szerintem az egyértelmű, hogy tőlünk nyugatabbra jóval magasabb az életszínvonal az átlag fizetések ötször akkorák mint nálunk, a multi cégek nem a két szép szemünkért jöttek ide (fektettek be csomó pénzt) hanem mert profitot szeretnének méghozzá sokat.
(megdöbbentő: a Tesco a bevételéből [link]nálunk különadóval együtt fizet 3% adót, angliában 26%-ot)
A gazdag országokban telített a piac nagy a konkurencia muszály kedvezményeket adni, hogy legyen ügyfele, mi azért vagyunk, hogy az ottani veszteségeiket kompenzálják, ha még szegényebb harmadik világbeli országban megnéznéd a kedvezményeket kevesebb lenne mint nálunk. Sajnos ez van!
Én ha Angliában keresnék 300ezret akkor sem fizetnék havi 12ezres telefonszámlát, egy telefonért, de nem vagyunk egyformák. -
kaliber
aktív tag
Direkt csinálják, hogy elérhetetlenné teszik a telefonos ügyfélszolgálatot?
Júliusban én sem tudtam elérni őket akkor azt hittem, hogy ennyien hívják őket a megváltozott számlázás miatt, ezek szerint a helyzet mit sem változott. -
kaliber
aktív tag
válasz
RootRulez #21609 üzenetére
A számhordozásnál nehogy "egykapus" rendszert válaszd
(magyarán: a leendő szolgáltatódhoz menj csak) hanem a "kétkapus" rendszert -kérd ki a régi szolgáltatódtól a számhordozási engedélyt- én az elsőt választottam egy hónapig tartó herce-hurca volt mire lezajlott az egész folyamat, még szerencse, hogy a szolgáltatóknak a bevásárló központban egymással szemben voltak az üzleteik.
-
kaliber
aktív tag
válasz
snooze #21420 üzenetére
Ha olvassák akkor ezt leírom, hogy tudjanak róla, gusztustalannak tartom a távközlési adó maximális kiszámlázását, (700ft+áfa nagy kegyesen elengednek belőle 45%-ot) annak aki nem beszéli le a 200percet, mert én spec 100perc körül szoktam beszélni egy hónapban, az két forintjával 200ft és ugye ezt az összeget fizeti be, adóba az állam felé a többit lenyeli, tehát nem elég, hogy az állam felé kell adót fizetni, (elvileg csak két forintot percenként) hanem sunyi módon a voda is lehúz.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Dave1984 #21110 üzenetére
Ebben csak az a disznóság
a voda részéről, hogy a maximális adót kiszámlázza, mert ugye elvileg csak 2ft lenne percenként ami 200perc/hónap. Én pl. 100perc körül beszélek egy hónapban mégis a max adót fizetem, tehát ez egy burkolt áremelés és azokat súlytja a legjobban aki próbál spórolni ill. keveset beszél, alacsony a számlája, tehát "gerinces" kormányunk "ész" érvei mentén a voda is a szegényebb réteget nyúzza a legjobban.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Farming Simulator 25
- Tőzsde és gazdaság
- Black Myth: Wukong
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- I7-6700 + GTX 1660 Super Gamer PC : 32GB DDR4 + 512GB SSD
- Lenovo Legion Y520-15IKBN
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- MacBook Air 15" M4 chip 10/10 16GB/512GB - (Sky Blue) - Csak 1db!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest