Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    Sziaszok!

    Másik topikból áthozom az utolsó üzeneted CineDOG1, és reagálok.

    Nem olvasod eleget a topikot, pedig leírtam.
    Alapból van a napinet nevű 190Ft/10 megabájt pénznyelő net, ami nélkül semmi sem megy. Ez olyan alap net.
    Ha ez nincs bekapcsolva, bachatod az összes netet, a Netplusz csomagokat is. Igaz, nem vonódik le az ára, mert a Netplusz ára vonódik le.
    Ám mi van akkor, ha Maratont kérsz, meg van 2500Ft feltöltés után 100 megabájt ajándék neted?
    Na akkor is kell egy alap net, ami nélkül ezek nem mennek. Egy vagy a Napinet, ÁM ott előbb naponta levonódik a napinet ára, és után használhatod a Maratont, vagy kikapcsoltatod a Napinetet, de akkor nem megy semmi. Erre van az ügyfélszolgálattal bekapcsolós technikai net. Annak nincs díja, és azon már elmegy a Maraton is, meg a bónuszként kapott is.
    De ez még nem ad okot az örömre, mert Netpluszod csak Napinettel lehet, tehát ha olyat akarsz, előbb be kell azt kapcsoltatni, megvárni amíg megjön róla az sms értesítés, és csak utána vegyél Netplusz-t.

    Való igaz, hogy eddig még nem ástam bele magam a témába, ráadásul nem is a megfelelő helyen fejeztem ki értetlenségem :)
    Én napinetet és egyéb "izgalmakat" sosem használtam (én egyáltalán nem keverném most ezzel össze magamat), ezen túl sem fogok, évek óta a Go!NetS, már nem létező mobilinternet csomagom van (30MB/30nap, majd lassítás), és ezt is szívesen megszüntetném, ha megoldható lenne, hogy nélküle használjam a Maratont (illetve az esetleges feltöltési bónuszt).
    Ez utóbbiról annyit, hogy ma feltöltöttem a kártyámat 3500 forinttal, majd kaptam 25 percet (online belépéskor a T oldalán 1500 percet írnak, amit nem értek(?), de lehet megint le vagyok maradva kicsit), illetve 100MB mobilinternetet, végül befizettem egy kör Maraton 1GB-ra.

    Hosszú perceken át meglehetősen feszült voltam, amiért ez az extra 100 megabájt, amit bónuszként kaptam, is csak EDGE sebességet ~garantál. A 30 megám már lefogyott, gondoltam, hogy most jóság lesz, rögtön rácsattanok a 4G hálózatra és szárnyalok, de nem, ez a bónusz net is elég lassú..
    Aztán, ahogy írtad, az már nekem is evidens lett, hogy e 100 megabájt után kezdem el fogyasztani az 1GB-ot, egészen a következő hónapig, amikor újra aktiválódik a 30MB-om, illetve, nyilván amint történik részemről egy feltöltés, ismét átveszi a szerepet a (3500 forintos feltöltés esetén) 100MB bónusz internet.

    Amire még nagyon kíváncsi leszek, hogy a Maraton használatakor tényleg a 4G hálózaton leszek-e. Ezt vártam a 100MB bónusztól is..

    A Telekom android alkalmazása valóban nem hajlandó üzemelni azóta, amióta feltöltöttem a kártyám és/vagy aktiváltam 1GB mobilinternetet. Nagyszerű.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák