Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz MadMancs #76438 üzenetére

    De ez szerintem egy jó darabig nem lesz napirenden :)

    De ha már spekulálunk:

    Várhatóan sokáig százalékos bontásban elég szűk réteget érint csak.

    1, Marketing kommunikációnak kiváló, ha jól emlékszek a spanyol mobil-high-tech körkép alatt ült is az első beszéd róla. Ezt elég sokáig meg lehet lovagolni :)
    2, Szerintem az anyacég is tisztában van vele, hogy akinek szüksége van rá, s mozog olyan berkekben, hogy a szükséges információt megtalálja ezekhez: az úgy is megtalálja az alternatívákat a költségek csökkentéséhez. Miért ne csinálnának akkor már egy olyan keretet, ami az övék, s ahol nekik szivroghat egy jelképes összeg.
    3, A telekommunikációs piacnak fel kell készülnie arra, hogy a tendenciák, a piac örök változásban van, hogy az internet alapú megoldások náluk is reformokat sürgetnek. Ez is ennek egy eszköze lehet. Természetesen nyilvánvaló, hogy a hatásokat/a hatásfokot, hogy a piaci tendenciákat hogy befolyásolja - azt kőkeményen vizsgálni fogják, s ennek a kontextusában fogják meghozni a legmegfelelőbb döntést. Hogy mi lesz ez, vagy merre akarnak mozdulni azt elsősorban a piac fogja meghatározni, s szerintem ehhez fogják finomhangolni az egészet.

    Viszont, ha már úgy propagálták hivatalos médiaeseményen, hogy díjmentes, akkor az indulásától számítva egy ideig (jó ideig akár) díjmentes is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák