Új hozzászólás Aktív témák

  • Putyin90

    senior tag

    Sziasztok!

    Jelenleg Telekom Net Plusz díjcsomagunk van (30/5 Mbps). A telekomnál ezen a lakcímen más netcsomag nem érhető el. Ez a 30/5 a valóságban ennyi, ami kb. vicc kategória.

    Más szolgáltatóhoz nem akarok menni, mert annak a folyamatosságával voltak problémák, azért lettünk T-sek évekkel ezelőtt. Többször is bejelentettük már, hogy miért csak ennyi, végigmérték egyszer és az jött ki, hogy a rézkábel ennyit bír, kész. Ez rendben is volt, elvoltunk ezzel, de mostanában egyre többször érezni, hogy kevéske, főleg ha egy többtíz gigás játékot kell leszedni. Úgyhogy elkezdtem körülnézni a mobilszolgáltatóknál korlátlan mobilnet után, és arra lyukadtam ki, hogy a T-nél jönnék ki legolcsóbban. 9190 Ft lenne a Mobil S csomag + a korlátlan net.
    Viszont ha már ennyit fizetek érte és korlátlan mobilnet, akkor felmerültek az alábbi igények is:
    1. Megoldható e az, hogy a SIM kártyát egy stickbe rakom, amit bedugok az itthoni routerbe (Asus RT-AC57U V2) és a router vezetéken adja a netet a 2 db PC-nek, valamint WiFin is szórja itthon?

    2. Ha már korlátlan mobilnet, akkor jó lenne mobilon is élvezni, így e-simmel vagy máshogy megoldható-e, hogy ha nem vagyok itthon, akkor itthon is legyen internet, de a mobilon is korlátlanul tudjak netezni?

Új hozzászólás Aktív témák