Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Parter #114004 üzenetére

    Bocs, de a kormányt meg a bankhiteleket ne keverd össze szolgáltatások előfizetésével, ez már majdnem olyan lenne, mintha azt szeretnéd, hogy a Tescoban is lehessen úgy vásárolni, hogy 10 hónappal toljuk el a vevő kifizetéseit. Elég nonsense ötleteid vannak! ;)

    Erre apellálni, hogy majd helyreáll a rend és egy szolgáltató nyelje azt le, hogy kb egy év bevétele eltűnik.....és ha nincs akkora likvidítása, hogy minden ügyfélnek hitelezzen 10 hónapig? És ha lenne is, azt milyen pénzügyi konstrukcióban tegye? Mi alapján számítson fel kamatot és egyéb költségeket?
    Mivel nem pénzintézet, így nincs ilyesmire lehetősége. Szerintem.

    Ja, hogy így.....most írod csak, hogy hűségidő van, ez ugye kicsit változtat az ügyfél mozgásterén.

    Valamilyen konstrukciónál volt kötbér kötelezettség elengedése, itt írtak róla, de aztán azt is olvastam, hogy mégsem.

    Ja, most értelmezem, hogy Te készülékrészletre gondolsz, nem előfizetésre. Mert a 24 hónap hűség annál lehetséges. Ez már totál más kérdés, nyilván valamit próbálnak majd enyhíteni, de hogy 10 hónap teljes fizetési eltolást nem fognak engedni, arra mérget vehetsz. Fentiek itt is érvényesek, likviditás, kamat, egyéb költségek......

    Nem akarok beleszólni ebbe sem, de részletre venni olyan készüléket, amit a jövedelmi helyzet nem engedne meg......ez egyértelműen luxuskiadás. Mivel sok tízezer forintot engedtek a készülék értékéből, pont a stabil kalkulálható bevétel miatt, így ne számíts sok jóra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák