Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    válasz dptrsk #105857 üzenetére

    köszi! nekem is nagyjából ez volt az elképzelésem csak gondoltam hátha. az anyagi része miatt nem izgatom magam mert havi pár ezernél többel bíztos nem húztak le minket.

    inkább az elv zavart, hogy készülék nuku hűségre meg behúznak.

    az írod, régebben - ez a mi esetünkben relatív, mert 95 óta vagyunk ügyfelek és régebben mindig komoly készülékkedvezményeket kaptuk, sőt hallottam olyat is, akik szinte ingyen vagyis töredékáron kaptak készülékeket.

    most pont a szóban forgó kötés előtt pár héttel voltam bent személyesen, mivel a netes felületen annyira gyenge és nevetséges engedményeket adott csúcstelefonokra, h nem hittem el, azt hittem én csinálok valamit rosszul. és ott mondta a srác hogy de igen, ez ennyi.
    pl 2 év hűségre 10e körüli engedmény 170körüli csúcstelefonra stb.
    úgy hogy több mint 20 éve vagyunk ügyfelek több számmal és kb 5 évvel előtte volt az utolsó készülékvásárlás...
    mondtam neki ha csak ennyit tudnak akkor részünkről bármilyen hűség jó időre elfelejtve és megyünk gsm boltba. (szerintem akkor passzolhatott le a marketingeseknek minket a kis genya :DD)

    mi a véleményed, hogy akkor ezeknek a dolgoknak az ideje lejárt? vagy akik sokat telefonálnak, 50-100e körül azok még kapnak? ez alatt valódi kedvezményt értek, tehát pl 50%. mi anno több telefont is vettünk ott így, tehát még a GSM bolti árnál is olcsóbban. és azért bevállaltuk persze a 2 évet.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák