Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz brd #5435 üzenetére

    Köszi a tippet! Most, hogy már tudom legalább kokrétan mi a gond, elindulhatok vmi megoldás felé. A sysprep nálunk sem 2008-ban, sem 2003-ban, sem Win 7-ben nincs benne. Keresek vmi letöltési lehetőséget. Köszi mindent! :R

    A legnagyobb gond még mindig, amit nem értek, az az, hogy miért szürkül ki a tartományba tevés lehetősége? Ennek nem lehet köze SID-hez, mivel a másik gép, amiről készült az image, az nincs is a hálón, be sincs kapcsolva, csak ez az egy, amire feltettük az image-t. Nem tudom, érthető voltam? A lényeg, hogy az SID itt még nem kavarhat be és a probléma nem az, hogy az AD-ben összekavarodnának a gépek, addig el sem jutunk, mert kiszürkül az a nyavalyás tartományba rakási lehetőség és a varázsló is!

    Hetek óta gúglizok a problémára és a legjobb, amit tanácsolni tudtak emberek, hogy újra kell húzni a gépeket! Hát az hadd ne mondjam, mennyire nem megoldás... Senki nem tud értékelhető megoldást adni arra a problémára, miért szürkül ki és nem lesz kiválasztható a tartományba tevés lehetősége?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák