Új hozzászólás Aktív témák

  • CsodaPOK

    senior tag

    válasz Hedgehanter #3981 üzenetére

    DPM-mel küzdök én is...
    Első találkozás, agent települ. System State backup. 0xYZ hibaüzenet. Csak annyi volt a hiba, hogy a Windows Server Backup feature-t fel kell rakni, csak úgy hajlandó System State-t menteni. Ok értem én, hogy kell, semmi gond, de
    A: miért nem lehet értelmes hibaüzenetet kiirni?
    B: ha teleül az agent, akkor miért nem tolja fel egyből a feature-t is?

    Sokadik találkozás, Server 2003-ra agent fel, újraindit. Állitanám be a mentést, de kiirja, hogy ahhoz, hogy ez működjön, előbb egy hotfixet fel kell rakni. Ok, felraktam, korrektül kiirta, hogy melyik hotfix, meg hogy a Management-ben frissiteni kell a gépet. De, ha ez a patch nélkül nem működik, akkor miért nem rakja fel automatice az agent-tel?

    Még sokadik találkozás, Exchange 2010. Egy darab szerveren minden Exchange role, két mailbox store-t kell menteni. Egyiket úgy tűnik menti, másiknál 0xYZ. Plussz eseménynaplóban állandóan "DPMRA service terminated unexpectedly. It was happend a million times...." Aztán egy idő után DPM konzolon frissitve a gépet nem tud csatlakozni.
    Erre még nincs biztos megoldás. Tegnap este felment egy valag frissités az Exchange-re, illetve annyit találtam, hogy a VSS timeout-ol és azért van ez. Elvileg a timeout értéket megnöveltem, majd kiderül.

    Előző cégnél Backup Exec-et kellett nyomkodni. Hát az elég förtelem volt. Az is produkált olyanokat... Viszont mielőtt eljöttem, akkor lett upgradelve 2012-re, az a kicsi amit még láttam belőle, nem volt rossz.

    DPM-mel remélem a folytatás jobb lesz, mert eléggé minuszosba van nálam most a megitélése :D

    Viszont most olyat látok, amit még soha:

    Ha ez holnap reggel is igy fog kinézni... :D :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák