- Sweet.tv - internetes TV
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vírusirtó topic
- SkyShowtime
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen routert?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
válasz kraftxld #3075 üzenetére
Régen az volt hogy PST-k voltak a postaládákhoz a régi exchange-n. azóta változzunk 2010-es exchange-re és az archivált leveket ún. symantec enterprise vault nevű email archiváló rendszerrel oldottuk meg. a pst-ket pedig beintegrálták a postaládákba. sztem ezt elrontották mert mégis vannak userek akiknek ott virít a D:\ meghajtójukon a PST és folyamatosan frissül a fájl napról napra. Na most az egyik usernél elveszett az imported pst nevű mappa a postaládájából. a törölt elemek helyreállításánál nem szerepel, tudom ott csak 2 hétig marad meg kb. megtaláltam a fájlt, hogy újrabetöltsem a pst-t. de megsérült a fájl... 1 kb. ha be lett integrálva a postaládákba a pst, akkor valahogyan csak vissza lehet okoskodni... ha az okosok szerint nincs már pst akkor nem értem miért frissült a fájl folyamatosan.... remélem nem hagytam ki semmi infót
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs