Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz bobsys #10057 üzenetére

    Gondolom késő, de a WD Red nem való szerverbe, de még csak NAS-ba sem tenném be őket (Holott a WD oda ajánlja), sajnos a WD Red egy intellilpowerrel megáldott valami (a technológia arra lett szánva, hogy, 5400 - 7200 között tudja változtatni az elektronika a fordulatszámot, de ez sok esetben még lassabb működést eredményez, mint ha csak 5400-as lenne, nem is ad meg többet a WD). Ha nagyon csúnyán akarok fogalmazni, akkor egy NAS firmware-el (NASware) megáldott WD green, ami sokminden de nem szerver, vagy NAS, Homra is rázós.

    Röviden nem napi 24 órás üzemre készült, de még csak nem is kis - középvállalati felhasználásra, inkább home kamerarendszerekhez, illetve home adattárolásra.

    A NAS Pro egy fokkal jobb, de ez sem az a marhára ajánlott kategória, de ez már legalább használható. (WD Blue with NASware 2.0, vagy 3.0, talán? ). Itt van valahol a határ a 7/24, és a soho között. Ezt már érdemes beletenni egy kisvállalati NAS-ba is.

    Következő a sorrend a WD NAS HDD- k között a WD szerint

    WD Red: 135 TB / Year read/write , NASware optimalization: 1 - 8 HDD /NAS
    WD Red pro: 180 TB / Year read/write, NASware optimalization: 8 - 16 HDD /NAS
    WD Re4: 550 TB / Year read/write -

    (#10070) kraftxld:

    A VMware legalább működik :)

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák