Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaded

    senior tag

    válasz Gombinyó #73000 üzenetére

    Szétesni nem akar azért :) a vezető oldali ajtóbehúzó recseg ha húzod be az ajtót, állítattam már mind a 4 ajtón (a vezető oldali "lóg", olyan mintha szorulna, a két hátsó alul beázott mosáskor - nem durván, de azért na..). Nyáron klímázáskor a műszerfal tud ropogni. Engem ez nem igazán zavar, azért csak hűl a 40 fokos műanyag a 22fokos hidegtől, amit nyilván nem tud máshogy tolerálni. Egyébként, jól van szigetelve szerintem, kintről nem sok zaj jut be. Szerintem jól össze van rakva egyébként, belül és férős, kívülről meg tekintélyes egy tank (Grandcoupé). Lehetne picit felszereltebb (ez csak egy Limited), néha hiányzik az érintő kijelzős rádió, meg a digit műszerfal. Aztán megbeszélem magammal, hogy jobb ez, kisebb a hibalehetőség. Csomagtartó rohadt nagy, azt mondjuk nem értem, hogy a 2-esben két részletben lehetett felnyitni a padlólemezt a pótkeréknél, itt már csak egyben, ami szerintem kényelmetlen.
    Ültem 5-ös Clioban, annál szerintem jobb. Ami "hiba", azt én a török gyártásnak tudom be, fb csoportban nem igazán panaszkodnak a Berline-re és a Grandtourra (az ugye francia).
    Vezettem karácsony előtt a régi M2-esem (anyámhoz került) egy napig, sokáig az volt az etalon. Semmi pénzért nem ülnék bele vissza :DDD
    Ha van még kérdésed, nyugodtan, segítek :)

    szerk: márkaszervízt ne is nagyon emlegesd, addig vagy jó, amíg lerakod a cast (kb szerintem minden márkára igaz lehet ez).

    [ Szerkesztve ]

    Renault Megane IV Limited

Új hozzászólás Aktív témák