Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz eTrade #49567 üzenetére

    Én csak fiatalítok rajta. :) 2004-es Thalia-n már áttetsző volt gyárilag az index búra oldalt.

    Amúgy nyáron ha az anyagiak úgy engedik meg le akarom szedetni a karbonfóliát a kocsiról és lefényezni fehérre, aztán egy teljes polír, majd egy színtelen lakkal lefújni az egészet.

    Illetve az összes részt (kilincsek, díszcsíkok, lökösön is) kasztni színéhez fényezni mivel láttam már olyan Thalia-t is meg Clio-t is és bitang mutatós.

    Ugyanis akár hogy gondolkodok, akár mit tervezek, mindig oda lyukadok ki hogy vannak hibái ennek a kocsinak, aminek nagy részét már megcsináltattam/csináltam. Így a maradékot is megcsinálom és megtartom. Ugyanis eddig minden szarból kikecmergett és látni rajta hogy ő még élni szeretne csak a hanyag gazdák miatt kicsit beteg lett szegény amit én kikúrálok belőle. :)

    Persze egy kis szolid "tuningot" is tervezek rá, lökösökhöz toldatot, egy mini szárnyat ami gyárilag is kérhető volt hozzá meg egy minimális ültetést. Nem hülye gyerek részörbe akarom átvinni a kocsit hanem egy igényes kis megbízható kocsiba. De ezek messzi tervek mert először a karosszériát és a motor csinálom meg minden tekintetben, csak bírjam fizetni. :DDD

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák