Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz Skizz #45290 üzenetére

    Mivel maga a kocsi a hónap elején lett véve és sajnos a gazdáját nem ismerem de látszott a házból, a stílusukból stb... hogy nem kóklerek hanem jómódúak, szeretik a kocsikat és foglalkoznak vele, így szerintem nem nagy gond van. Mivel köztudott hogy ebbe a Thaliaba meg több ilyen idős Renault-ba sok a kontakt hiba így szerintem ez áll fent. Mivel az olajon, a levegőszűrőn, az olajszűrőn látni hogy nem rég lettek cserélve. Szó szerint a levegőszűrű olyan tiszta mint ha akkor rakták volna bele mikor megvettem.

    Szóval foglalkoztak vele, de nem annyit mint amennyit érdemelne. :)

    De amúgy mint fentebb említettem nem rég vettem így a szerelő ismerőshöz valamelyik héten elviszem átnézetni, megmondom neki ezt a hibajelenséget stb... jó tudni azért mi az ami cserés lesz, vagy netán kiderülne hogy ezek a dolgok alatt komoly a gond, amiről nem tudtam.

    Az is előjön hogy ha lefullasztom (még alig vezettem nem szoktam meg) akkor néha nehezen indul utána vagy nem is forgat eleget hogy beinduljon. Ilyenkor kicsit várok vele (2-5 perc) és beindul utána pöccre. De ezt csak lefulladás után produkálja.

    Szóval vannak apróbb gondok amik javítást igényelnek, de használt autóról van szó, ezek természetes dolgok. Én csak attól félek ne legyen valami rejtett baja mert akkor megszívom mint a torkos borz. :(

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák