Új hozzászólás Aktív témák

  • Adonimus

    aktív tag

    válasz tixem #43400 üzenetére

    Hali. Nekem már több, mint 4 éve Classic-om van, de a családban már 8 éve tartózkodik. Megbecsült darab, belül, mintha új lenne. 1.6, 8 szelep, a legegyszerűbb motor, olajat, vizet soha nem evett, gombokbol fenntartható autó. Most szervíz (pl Elf olaj) + futómű felújítás kedvezményekkel 30-40.000-ba van cakk pakk. Legnagyobb gyári szárny van hátul, toronymerevítő, alufelni + téli kerekek stbstb, tehát nem egy munkásautóként tartott valami. Vezetem a szervízkönyvet, minden amit cserélek le van írva. A hátsó kerékív előtt rohad (mert 16 éves és vasbol van) 30-40 ezerböl csinálnák meg gyári fényezéssel együtt. Az autót minden bigyójával, kerekekkel stbstb nem tudtam eladni 400.000-ért, olyan szinten, hogy egyetlen ajánlat volt az autóra összesen, ami kb 150.000ft
    Mivel a családban lévő másik autót 2 nap alatt elvitték, így már nem is cserélem le mivel a hirdetések és 15 kereskedés teljes átböngészése után arra jutottam, hogy még 1-2 száz ezer pótlással is lomokat tudnék venni, vagy olyan autókat amik nem tetszenek. Nemhogy szervíz könyvek nincsenek, gumi sincs az autókon, amire rá lehetne fogni, hogy 1 szezont elmegy.
    115.000km után (nálunk, mert most 215.000 van benne) a legnagyobb hiba talán egy trafó volt, és pár elavult gumicső) Vízpumpa 205.000km utána adta be a derekát!!!
    Szerintem nem is fogom már eladni, tőlem megy egyszer a mennyországba. Nem fogok senkinek ilyen autót a tulajdonába juttatni gombokért.

    A lényeg, hogy lehet megéri az árát de persze lehet rossz is.

    A pecárol annyit, hogy néha a legkisebb kapubejáróban is felakadok a classic-al, de cserébe jól néz ki :DDD

    16 szelepesek már mások, modernebb, több a hibalehetőség.

    Remélem tudsz csipegetni az írásbol. :)

    adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

Új hozzászólás Aktív témák