Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Sziasztok,
    MII 1.5dCi 106Le-vel az a kis problémám, hogy lehet, hogy a váltója búg... ? Én már mindig hallom, mert rá van állva a fülem, de akkor hallható a legjobban, amikor 70-80 között vagyok 5-ben. ha 90-ről visszalassulok motorfékről, akkor is egyből 80 alatt jön a hang. Nekem a régi ikarus buszéhoz hasonlít a hangja, csak nem olyan hangos. Gázelvételre reagál, megtorpan a hang és hallatszik tovább. Szerelő szerint a differenciálműben a fogaskerekek adják, talán hézagolási probléma. De pl akkor is jelentkezik, ha gyorsabban közelítek meg pl. egy körforgalmat és kicsit magasabb sebességnél rakom vissza kettőbe, akkor is jön a hang, sír, mintha feszülnének egymásnak a fogaskerekek. Diffi lehet? Mi más lehet még? üresben és sebességben, de kuplungot benyomva is hallatszik.
    Jó váltóst tudtok ajánlani? Jó lenne, ha valami nagyon jó váltós meghallgatná, de szerelő szerint is szinte 100%, hogy váltó. Jó lenne azért valamennyire a közelben
    közelben. Javítása mennyi lehet?

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák