Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    válasz Ck. #27980 üzenetére

    Hol írtam én olyat, hogy 1 millióból nem lehet kijönni M1-en kívül semmivel? Elárulom, sehol.

    "...nekem 1 millió volt mindennel együtt a kocsira, és mégis ezt vettem, bármi másnál már nem fértem volna bele, egy Focus-szal is kiestem volna az 1 M-ból."

    Ezt azt jelenti, hogy nem lehet kijönni "csak egy Megane 1 ph1, 1.4 8V, benzines, manuális váltós, klíma nélküli autóval?"

    Itt nem arra utaltam, hogy már egy klíma nem férne bele, hanem arról volt szó, amiről az egész hsz. szól, tehát újabb, magasabb kategóriás autóval már nem fértem volna bele az 1 M-ba. Tehát pl. a Megane 2 vagy Focus nem fért volna bele. Miért nem fér bele 1 M-ba? Azért nem, mert a Focus 600k lett volna nekem, átírás, biztosítás, 670k, pici hibák javításával 710, új nyári szett 770, olajcsere, vezérléscsere, szűrők cseréje 850, és kellett volna egy téli szett is, tehát legyen 920k, és akkor még nem csináltam semmit, csak megvettem az autót és nagyjából rendberaktam. Viszont én nem veszek úgy autót, hogy ne lenne tartalékban 200k, így akkor 1,12 milliónál tartanék legalább, ha a Focus-t megveszem 600-ért, ami egyrészt nagyon nem fér bele az 1 millióba, másrészt annál, mint amit én néztem, az autók nagyon nagy része rosszabb állapotban van, és nem csak ezeket a legalapabb dolgokat kell megcsinálni rajta.

    Tehát még egyszer: Én, tehát én, ismétlem én nem jöttem volna ki más, adott esetben nagyobb kategóriás, erősebb autó vételével az 1 M keretből, más lehet kijönne, azt megnézem hogy, de lehet kijönne.

    Ha rob megvesz egy M1-et 1.6 16V motorral mondjuk 550k-ért, arra is kell átírás, stb., az 620k, utána vezérléscsere, olajcsere, szűrők, 680k, a legideálisabb esetben téli-nyári gumi, 800k-nál tart úgy, hogy az autónak semmi baja nem volt, minden teljesen tökéletes, mintha új lenne, szalonból hozta volna ki. Ilyen a világon nincs kb. egy használtautó, főleg 10+ évesen 200k km-rel soha nem lesz hibátlan, és aki egy kicsit is tudja mi az a használtautó, félrerak ~ 200k-t tartaléknak, bármi közbejöhet, és akkor hopp, a kis Megane 1 M keretet igényel...

    Remélem érthető amit írtam, ez az én véleményem, másnak meg más a véleménye.

Új hozzászólás Aktív témák