Új hozzászólás Aktív témák

  • mynames

    senior tag

    Sziasztok!

    Ide is (index thalia klub fórumára írt) megírnám a nagykanizsai renyoszervizes tapasztalatomat mindenki okulására.

    "Üdv mindenkinek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

    ....Más

    Mi (a thalia és én+barátnő) újra magyar vizeken evezünk bár nem tudjuk meddig. Barátném kanizsai így meglátogattam a Kanizsa-Car "királyi" szervizt. Csütörtökön bejelnetettem egy olajcserére és egy műszaki átvizsgálásra és külön kértem, hogy tegyék rá a műszert is, olvassák ki a computerét.

    Olajat, olajszűrőt, légszűrőt vittem. Az olajaszűrőre (FIAMM azt mondták hogy az nem jó mert a visszacsapószelepe könnyen elromlik, javasolták a gyárit.

    10 órára beszéltük meg, de nem tudtak fogadni, mert a szervizes kollegának mentésre kellett menni...10.40re vittem vissza. Maga a teljes müvelet kb. 15 percig tartott. Amit nagyon nehezményezek, hogy az olaj kicsöpögésére hagyott idő kb 5 másodperc volt...a számitógép kiolvasása elmaradt...150 ml féktisztító (mire???)kiszámlázva. 13500 Ft-ot fizettem (ez tartalmazza a gyári olajszűrő 3700! Ft-os árát is...).

    Én ezt a szervízt nem ajánlom, nekem nagyon rossz íz maradt a számban, főként hogy féktísztító semmihez sem kellett főleg nem 150 ml. Utálom ha hülyének néznek aminek jövő hét kedden hangot is fogok adni a Renault központjában...Azt hiszem innentől kezdve kihagyom a márkaszervizeket. Olajat cserélek magamnak, komolyabb munkákra pedig a hely független szervizbe fogom vinni.

    mynames"

    Hát ennnyi lett volna...

Új hozzászólás Aktív témák