- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
Üdvözlettem Mindenkinek!
Nem lehet vissza nézni a műsorokat? Én nem vettem észre. Amiket szoktam nézni, nem volt gond.
HBO3 ma reggel
Telefonon néztem meg Flash: A villám című filmet. Élő Tv adás felénél járt, mikor elindítottam az elejéről. -
hegti
aktív tag
válasz
yanna #105951 üzenetére
A következő munkálatok elvégzésére január 9. 23:00 és január 10. 03:00 között kerül sor:
Egyenlegfeltöltés
Egyenleglekérdezés
Számlabefizetés
Elektronikus számlák elérhetősége
Adatjegy vásárlás
SIM kártya csere
Feltöltőkártyás adategyeztetés
Új előfizetői szerződéskötés, áttérés, előfizetői szerződésben foglaltak módosítása (pl. fizetési mód, számlázási cím)
Készülékvásárlás
Szolgáltatások megrendelése, módosítása, lemondása
Online vásárlás, ügyintézés
yettel.hu
fiok.yettel.hu
Yettel alkalmazás
belépés a Yettel TV alkalmazásba és új TV box beléptetése (A Yettel TV szolgáltatásba a munkálatok megkezdése előtt már beléptetett, TV box, Yettel TV applikációt futtató - eszközök használhatóak maradnak.)
Wallet applikációban új regisztráció indítása
belépés a videochat menübe
belépés a Yettel online ügyfélszolgálati felületei közül, a yettel.hu/aszf-valtozasok, ugyfelportal.yettel.hu, valamint az Irodanet oldalakraHírközlési szolgáltatásainkat nem érinti a frissítés, tehát zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, továbbá szolgáltatásokat megrendelni offline csatornákon.
-
hegti
aktív tag
Hol lehet elérni az elektronikusan aláírt dokumentumokat?
-
hegti
aktív tag
válasz
szaboi6512 #55657 üzenetére
+1 Ez engemet is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Monster Hunter Wilds teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest