Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relisys
senior tag
válasz Viktor0610 #2351 üzenetére
Viktor: és azért hogy hazsnáljam azt a kártyát kell nekem vmit fizetnem? (azonkivül h lefogy az 500ft és feltöltöm)
-
Dolby
senior tag
válasz Viktor0610 #2342 üzenetére
Egyéni ajánlatban (ha ezalatt a kártyás praktikumot érted) már régebb óta nem kapható, csak előfizetéssel lehetett kapni már jó ideje.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
válasz Viktor0610 #2340 üzenetére
Ott annyit mondtak hogy nincs már a listán. :-/ Lehet megpróbálkozok még1x és kicsit rámenősebben faggatom majd a szerencsétlent aki felveszi :-)
Amúgy pedig inkább arra lettem volna kiváncsi hogy van-e ilyesmivel valami tapasztalat, hogy listáról lekerült telefont próbált valaki venni.. :-)[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #2331 üzenetére
Akkor ez szimplán veszett ügy. Mondjuk most már a menübe a görgetés sem megy. De olyannal visszavinni telót, hogy használhatatlan arra amire kitalálták (kész poén). Ha én még 1x pda telót veszek meglincselem magam
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #2329 üzenetére
Viszont, ha oda viszem akkor a pannon-nál hogy igénylek cserét Valahogy ki kell könyörögnöm, mert ez a teló úgy ahogy van sz@r, szvsz ha másikat adnak az sem lesz jobb. Ez egy ilyen félresikerült típus. Mikor megvettem, még bíztam benne, de telefonálásra használhatatlan . Milyen az, hogy csak gondol egyet aztán leugrik a hálózatról és csak újraindítással hajlandó feléledni. Ha várok egy hívást és a zsebembe van hálózat nuku akkor meg szívok
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #2327 üzenetére
Még nem volt szervízbe. Nem volt rá időm. És akkor most a pannon bemutatóterembe vigyem ahol vettem, vagy a samsung-hoz . Az szép lesz akkor, valószínű, hogy még egy hónapot ki kell húznom a kétnaponta lemerülő 3650-l(mondjuk a samu is egy kalap sz@r). De most ilyennel mit tudnak csinálni
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2308 üzenetére
Viktor! Megköszönöm ha utánaérdeklődsz! Jelentősen egyszerűsítené az olyan - egyébként is ingyenes - hívásokat, hogy megbeszélek valamit x-szel, aztán hívom cégen belül y-nt hogy mi van, és ha kérdése van akkor kezdem az egészet elölről. Ha ezt konferenciában meg lehetne oldani akkor szüret!
-
deedee
őstag
válasz Viktor0610 #2297 üzenetére
thx,én is így gondoltam...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Viktor0610 #2284 üzenetére
én kemény 5%-os kedvezményt kapok, ha új telóval még 2 évet aláírnék a Pannonhoz, ami felháborító, tekintve, hogy nem egyszer volt már 5-7 ezer forintos számlám, ráadásul, ha egy jöttment emberke interneten rendeli meg az új Pannonos előfizuját, akkor ő is megkapja ugyanezt az 5%-ot
[ Szerkesztve ]
-
Pajoz
őstag
válasz Viktor0610 #2277 üzenetére
Tényleg nem tudom...Nem voltam még mobiltelefon kereskedő
-
Pajoz
őstag
válasz Viktor0610 #2274 üzenetére
Úgyse lopott cuccal megy oda az ember,úgyhogy az IMEI ellenőrzés nem nagy kaland.
-
Mac!
aktív tag
válasz Viktor0610 #2266 üzenetére
Csak [ebből] gondoltam, hogy nincs teljesen kiszolgáltatva a szolgáltatójának. (Hogy ez milyen jól hangzik. )
"Amennyiben valaki a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az Eht. 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhet."
Viszont kicsit utánaolvasva ismét csalódnom kellett a naivságom miatt.
Még egy okkal több, hogy ne írjak alá soha hűségszerződést. Bekopizom, hátha érdekel mást is. Bocs a hosszú hsz-ért.(4) Ha a szolgáltató az általános szerződési feltételekben meghatározott esetekben jogosult az általános szerződési feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről szóló tájékoztatással együtt. Ebben az esetben az előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására.
(5) Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.T-től jöttem át a Pannonhoz, pont a kedvező percdíjak miatt, de az már vicc, hogy Vodánál egy kártyás csomaggal jobban járnék (és fogok is), mint most a Pannonnál az előfizummal, pedig egy tizest minden hónapban náluk hagyok. Az, hogy a barátnőmet megszívatták egy teljesen más ügyben, csak a végső lökést adta meg...
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Viktor0610 #2263 üzenetére
Dánke
-
danielh2
tag
válasz Viktor0610 #2259 üzenetére
OK, ez igaz. Bár ma 30 percet vártam az eladóra és nem jött el a megbeszélt helyre, az időm többe kerül mint hogy félórákat várjak egy 500-as használtcikkre pedig nem vagyok sztárügyvéd
Amúgy elnézést a kérdésért, csak utoljára 99-ben vettem használt telt, és most jutott eszembe h mégis mi van ha lopott, de nekem a bűncselekményből származó / bűncselekményben használt filléres telt eszembe se jutna internetes árverésen értékesíteni, úgyhogy valóban nem reális a szcenárió.
Vegyük úgy hogy nem kérdeztem semmit, OK?http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html
-
danielh2
tag
válasz Viktor0610 #2257 üzenetére
Írassak adásvételit egy 500 Ftos telefonról? Kissé komikus lenne. Már így is pikkel rám az eladó mert azt írta h működik, és rákérdeztem, h ki lehetne e próbálni mielőtt megveszem
http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html
-
danielh2
tag
válasz Viktor0610 #2255 üzenetére
És akkor egyszer csak kopogtat a yard, mert letrackelték a kártyámat és visznek is mert lopott telt használtam? Nem tűnik életszerűnek a szcenárió, ezek szerint semmiféle használt telt nem lehet megvenni, mert nem lehet biztos az ember benne h nem lopott cuccot sóznak rá? Amikor autót vesz az ember akkor is le lehet kérdezni h lopott e. És most mindegy hogy egy pár száz forintos régiséget, vagy épp egy 8800-as nokiát vesz e valaki használtan, ugyanúgy cinkes ha lopott.
Lehet h akkor dobom is a kukába a telt, végül is csak egy korsó sör árát költöttem rá...http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html
-
rimbo
tag
válasz Viktor0610 #2250 üzenetére
Nekem is Icon II van. Nem kell telepíteni külön semmit, elsőre felismeri a rendszer és telepíti is hozzá a drivereket. Több géppel is használtam már, XP-vel semmi baja nem volt.
-
danielh2
tag
válasz Viktor0610 #2248 üzenetére
Ezek szerint nem is kell megtartanom a Mobil internet 5G-t hanem át is válthatok belőle (legalábbis felfelé, lefelé nem)?
És mi van akkor ha a meglévő díjcsomagok mellé újak is be fognak jönni (mondjuk nagyobbak, a jelenleginél kedvezőbb áron - éves távlatban érdekes ez csak, mert a mobil internet piac robbanásszerűen változik, tuti h 2 évig nem fog maradni a jelenlegi struktúra, elég csak megnézni h a mobil adat csomagok sem léteznek már tudtommal)?
Azokba is átválthatok majd 860-ért?Az option icon az ugye ez: [link]? Ezt láttam a pannon honlapján de nem gondoltam volna h 0-ért utánamvágják ezt is
Kifejezetten praktikus eszköznek tűnik, mert egyfelől USB-s (tehát nem csak notebookhoz lesz jó), másfelől viszont nem muszáj zsinórokkal bohóckodni, közvetlenül rádugható az USB portra.A jogi kérdésre hol tudnak válaszolni? Pannon üfsz? Vagy hívjam fel a könyvelőt?
http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html
-
arpeen2
senior tag
válasz Viktor0610 #2243 üzenetére
Feltöltőskártyás vagyok, viszont azért láma nem NINCS egyenleginformáció és feltöltés menüpont sehol semmilyen formában, régen volt. Mióta Pannonline van azóta regelve vagyok tehát használtam párszor az elmúlt években nem tegnap regeltem. Egyszerűen megszűntek ezek a menüpontok. Nemcsak nekem hanem egy havernak is, de van olyan haver akinek (az én gépemen bejelentkezve) meg ott van a rendes menü.
-
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #2236 üzenetére
Kaptam most postán egy ingyen SIM kártyát 500 Ft lebeszélhetőséggel és az enyém és az eközötti hívásokra 50%-os kedvezményt kapok. A probléma az, hogy ez Djuice kártya elvileg és én is Djuice-os voltam, de most váltottam át egy másik csomagra. Ilyenkor mivan? Él majd a kedvezmény akkor is, ha nem leszek djuice-os?
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2232 üzenetére
de egy olyasmivel kapcsolatban is, amire mondjuk nem ártana reagálni 1 napon belül, mert valami nagy gáz van? minden esetre az e-mailt szépen kimásoltam, kanyarítottam mellé pár sort, és megkapják holnap ajánlott tértivevényesen postán keresztül...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2230 üzenetére
mit tudsz róla, egy pannon ügyfélszolgálatnak küldött e-mailre mennyi idő válaszolni? kb? nem vicceket írtam benne, az előfizetésemről volt szó, meg egy kis mellészámlázásról..42 órája ment el...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
danielh2
tag
válasz Viktor0610 #2215 üzenetére
Tehát ha veszek egy csak adat célú simet 2évre, akkor 0 Ft az eszköz és fél évig 50% a havidíj.
Igazából 1 évre kellene mert jövő ősszel valószínűleg elmegyek az országból és nem akarom fölöslegesen 1 évig pluszban fizetni. Másik két szolgáltatónál láttam ilyen lehetőséget, h 1 évre is le lehet szerződni, és akkor nem 0 hanem x Ft az eszköz (vodánál 15,000, ténél asszem 40,000 de lehet rosszul néztem valamit)
Ha csak 5GB csomagot nézünk, akkor kb. nagyjából hasonló árszintre jön ki a három szolgáltató díja éves szinten (pannon 6x3000+6x6000=54000, voda 12x5000=60000, t-nél ha még él a hűségnyilatkozat esetén 1 évig 2+3 giga plusz az év végéig félár akkor szintén kb 60,000 egy évre), eltérés csak a készülék árában van
Voda lenne a legolcsóbb, csak fázok tőle, mert jó marketingesként beakciózták hogy 5,000-ért korlátlan mínusz fájlcsere, erre egy csomó ember adsl kiváltására megrendelte, meg xy fizetős warezftpről jönnek le a havi 20-30 gigák (ld hwsw fórum), aki meg úgy használná h kb 5 GB-t forgalmazna 1 hónapban, az meg nem fér hozzá mert túlterhelt meg szakad meg stb. Én azt csináltam volna h mondjuk 5000-ért 10GB akciósan hűséggel, és no p2p, ezzel még simán market leaderek lennének, de le lehetett volna pattintani a húszgigás warezftps júzereket
Na mindegy azért köszönöm.http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2207 üzenetére
mondjuk boztos van benne logika, így más kérdés a dolog. csak azt nem értem, akkor pl autót hogy lehet átírni úgy, hogy a kocsit nem nézik meg az ocsmányirodás hölgyek...másik kérdés? mi van, ha egyszerre 15 kártyáról van szó? mindenkinek ott kell lennie? még a 300km-re levő nagymamának is, akit azért vettek be a csapatba, hogy ingyen tudják hívni? érthetetlen számomra..de a szabály az szabály..
[Szerkesztve]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2200 üzenetére
én is írok mostanában olyan történeteket, amik velem megtörténnek, és más számára meg hihetetlenek, mert sosem tudná elképzelni, hogy ilyen létezik...akkor szerinted a velem történő dolgok is mind sületlenség? gondolom, ha nem láttad még a hold másik oldalát, akkor az nem is létezik, ugye?
-
Zenesz13
csendes tag
válasz Viktor0610 #2200 üzenetére
Köszi az infot, egyébként jelenleg van 3 előfizetésünk a pannonnál, tehát az igazolványokkal nem lesz gond
-
Zenesz13
csendes tag
válasz Viktor0610 #2193 üzenetére
illetve lenne még egy ilyen kérdésem is, hogy pannon illetve t-mobil hálózatban van az ismerőseim 70%-a. 99%-ban telefonálni szoktam, mert nem szeretek sms-t írni (lusta vagyok rá ) Ezeknek a feltételeknek melyik véleményed szerint a legmegfelelőbb előfizetéses csomag?
-
Zenesz13
csendes tag
köszönöm, thx
-
MODERÁTOR
Ha újra nekivágok(nék) az új előfizetés vásárlásának, kb mennyi idő mire a maszek régi praktikumos számomból üzleti előfizetést varázsolnak? Nem a cégbe vinném be a számot, hanem azt még évekkel ezelőtt mind magánszemély vettem, az én nevemen van, és ezt egy üzleti csomagra szeretném átváltani egyéni ügyvédként. Gondolom így egyszerűbb. A papírjai nagy eséllyel már nincsenek meg.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2190 üzenetére
A készletek korában sem a boltok milyenségén múltak, hanem azok elhelyezkedésén.
Bakker, ez azért csak egy megyeszékhely összes boltja, azaz 100%. Egyikben sincs, azért ez gázos. Miért kínálat valami, ha nem kínálják? Érdemes lenne egyszer megnézni hogy hogy néz ki egy pannonos bolt itt felénk, meg hogy néz ki a T-Mobile megyei képviselete. Bár ez utóbbiban olyan 6 éve jártam utoljára, akkor volt fejlettebb mint a legközpontibb fekvésű pannon üzlet.
Ha egyszer nem tudok nálatok vásárolni, akkor hogy akarjátok hogy új ügyfeletek legyen, könyörgök? Megnyugtató lenne egy olyan empirikus felmérés, ha bemennék a T megyei képviseletre, hogy van-e P990i? Én olyan 95%-ra tippelem, hogy van raktáron. Nem az összes bolt végigjárására gondoltam, hanem 1 darabra.
Egyébként tök mindegy, inkább veszek a telefon árából egy fénymásolót az irodába.
szerk.: azért elég rosszul esik, hogy írtam a pannonnak egy e-mailt és annyira se méltattak hogy válaszoltak volna. A SonyEricsson azért már másnap válaszolt.
[Szerkesztve] -
raver
aktív tag
válasz Viktor0610 #2170 üzenetére
Ez tök jó. THX
-
Motion_Blur
félisten
válasz Viktor0610 #2166 üzenetére
Köszi. Nem lehet, hogy ez a szerződésen rajta van? (bár azt se lesz egyszerű előbányászni...)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2159 üzenetére
Szia!
Az a lényeg, h ciklusokra van osztva a wap
pl ma megrendeltük, és holnaptól megy aug. 8-ig, megrendeltük az 1500-as csomagot, és 650-et aktiváltak belőle, 5000-et vontak le a simről, ha az 500-ast vettük volna, akkor 250-et aktiválnka etc...
kb 1 óra volt az egész mert volt közben 1 tulajdonigazolás vagy mi is volt... ráadásul, h még bonyolultabb legyen olasz imserősünknek kellett.... -
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2157 üzenetére
vmi ilyesmi volt pedig namind1
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2154 üzenetére
Értem
csak azért, mert régebben voltak ebből problémák, h mint mire nem kellett a net addigra kapcsolták be
tenx -
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2151 üzenetére
THX
akkor modem nem lesz, nemgáz...
Számlazárás mikor van Pannonnál?
mert csak erre az 1-2 hétre kellene -
P_Dealer
csendes tag
válasz Viktor0610 #2146 üzenetére
Üdv!
Már a bemutatótermekben sincs, végleg kifutott.
(Bocs, hogy beleszólok) -
raver
aktív tag
válasz Viktor0610 #2143 üzenetére
Értem. De viszont nekem azt mondta az emberke, hogy készüléket is csak a hűség lejárta után cserélhetek ( mármint a pgsm-en keresztűl ).
De végülis mind1. 30k-t is megér nekem az a teló.
Mod: tuskó vagyok. Köszönöm a választ.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #2139 üzenetére
...miétr nem elég a számla? A motorolákat ha jól tudom, csak Pesten a márkaszervízben nézik meg.
-
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #2122 üzenetére
Hát akkor ezt benéztem, látszik, hogy nincs kártyás csomagom
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a hálózaton belüli hívásátirányítás az ugye ingyen van két SIM között? -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2110 üzenetére
Te Viktor ez az üzleti Pro 3 ez kurva jó! Miért nem szíveskedik a Pannon reklámozni?
Két kérdésem van már csak ezzel kapcsolatban, ez mindenben jobb mint a mostani csomagunk (üzleti expert, mobitrend plusszal - 2500 kb a havidíj és semmi sem beszélhető le).
A kérdés az az, hogy ha Pro 3-ra váltok, akkor az alap havidíjban (3490) benne van-e a cégen belüli ingyen hívás? Én úgy vettem ki hogy igen. Miért van a táblázat alatt felsorolva, hogy mobitrend bázis és plusz költségcsökkentő megoldások? Akkor most csak a választott körzet kedvezményes hívása nincs benne az alap havidíjban?
Hogyan tudok rá átváltani?
Szerintem nem kell kiszámolni, mindenképpen megéri. Két szám van a 4-ből akik nagyon keveset telefonálnak kifelé, van egy, amelyik olyan 2-3 e ft értékben (ezt is futja a havidíj), illetve vagyok én úgy kb havi 15-20e ft-os beszélgetéssel. Így kb a másik 3 szám lenne olyan 10000 ft, az enyém meg (mivel itt a percdíj egy olyan 10 ft-tal olcsóbb), mínusz amit lebeszélhetek, szintén olyan 10e ft. Így szerintem durván olyan 20-ból kijönnénk a mostani 30 helyett. És legalább a másik két szám is többet beszélne. Ez nekünk mindenképpen megérné, és nagyon köszönöm hogy beírtad. -
EQMontoya
veterán
válasz Viktor0610 #2106 üzenetére
azt vágom, csak azt nem tudtam, h most ilyen kurtadrága, aztán amikor megláttam a számlát...
Same rules apply!
-
laser-x
csendes tag
válasz Viktor0610 #2103 üzenetére
Apropó mobiladat 50:a benfentesektől kaphatunk-e infót,hogy a szolgáltatásban lesz-e változás. Ui.a vodafonnál 2000-ért 200 megát adnak.vagy rövidtávon a tisztelt ügyfél jobban jár,ha számot hordoz?
-
bebar
aktív tag
válasz Viktor0610 #2087 üzenetére
Hogyne!
6300: 36.990.-
A 6030 még mindig 26.400.- -
1430
senior tag
válasz Viktor0610 #2078 üzenetére
Valóban ez lesz a magyarázat! Lakótársam nemrég Párizsba utazott, de nem tudta megérdeklődni a roaming díjakat ügyintézőtől (hétvégén). Ő valóban üzleti előfizetéssel rendelkezik, biztos ezért nem ért el ügyintézőt...
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Viktor0610 #2074 üzenetére
Hétvégén is van Pannon ügyintéző a 1220 másik végén? Azt hittem ők csak hétköznap vannak...
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
piqla
őstag
válasz Viktor0610 #2068 üzenetére
Na. Igy mar akkor sikerult megvilagosodnom Koszi turelmet es magyarazast.
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz Viktor0610 #2066 üzenetére
A bankos hitelt mar ertem, nem azt kerdeztem. Hanem az a kerdes, hogy en bementem, ott kozoltek, hogy kemeny ketto azaz ketezer forint kedvezmenyt kapok a bonuszban.
De hogy ha en azt mondom, hogy alairok a pannonhoz meg ket evre, akkor elhozhatom azt a kibaszott szart 9990 forintert?Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz Viktor0610 #2042 üzenetére
Áhááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ma voltam bent a Pannonnal, es felvilagositottak. Igazatok volt vegig, de en azert nem ertettem, mert nem igazan esett le, hogy a 9990 forintos ar CSAK a hitelre vonatkozik. Azt hittem, befizetek ennyit, elhozom, aztan szepen havonta fizetem a szamlaval. Tudjatok, mint anno westelnel: van elofizetes es domino. Viszont igy horribilis aru lenne a kinezett keszulek, szoval ennyit errol.
Legalabb 5 eve vagyok Pannonos, de csak masfel eve elofizeteses... Megkerdeztem mennyiert hozhatnam el a telefont, a Bonusz kereteben. 69999 helyett... kapaszkodjatok... 67999 fortinert. O igen. Lofaszt ezeknek, nem huseget.
Ps.: Viktor, amugy koszonom a segitseget.
[Szerkesztve]Szereted az állatokat?
-
bebar
aktív tag
válasz Viktor0610 #2016 üzenetére
De nagyívben csesznek rá, hogy kijavítsák..
-
piqla
őstag
válasz Viktor0610 #2037 üzenetére
De akkor az ez elotti harom keszuleknel miert nem kertek semmi ilyesmit tolem, pedig az en nevemen volt es elofizeteses mindegyik...
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz Viktor0610 #2032 üzenetére
Persze, tudom, hogy csak reszlet. De eddig minden telefonomat elofizetessel vettem, egyreszt a havik lebeszelhetoek, masreszt meg nincsen egyszerre ennyi penzem, leven egyetemista vagyok, inkabb eliszom
Papirok kellenenek nekem ahhoz, hogy pannonnal reszletre telefont veszek? Na ne am mar. Eddig mindig az volt, hogy bementem, csokolom ezt szeretnem, fenymasolas, alairas es mehettem haza...
Ok, igazad van, kevertem invitel elofizetesemmel. Akkor remelem mar lejart
Szoval a kerdesemre meg mindig nem kaptam (szamomra ertheto) valaszt: nekem is 10 ezer forintba kerul a telefont, ha en csak hosszabitani akarom meglevo elofizetesemet?
[Szerkesztve]Szereted az állatokat?
-
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #2034 üzenetére
Hihetetlen, hogy a régi Djuice-val még mindig jobban járok, mert megtehetem, hogy legtöbbször 4 után meg hétvégén beszélek és felhasználhatom sms-re és beszélgetésre is a havidíjat. De azért jó lenne már egy normális csomag
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2028 üzenetére
mondjuk előtte t-mobilos volt, az sem ment itt a tábla közelében gyorsabban, de a belvárosban meg hasított....dehogy nézett lefedettséget a csaj....csak azt ecsetelte, hogy hamarosan kiépül szépen, meg odakünn városon kívül lassabban megy....max megpróbálom ugyanazon a ponton megmérni, mit tud a a pannon...itthon úgyis 8 megás netem van wifivel, út közben fontos a mobilinternet, ott meg úgysem fog hasítani...csak gondoltam, rákérdek, de látom, ebben a pannonos mobilinternetben csak a 3 giga, meg a havidíj biztos, nyilván nem akarta a cég sem magát keretek közé szorítani.... ezeken kívül minden más olyan értéket mutat, amit senki sem tud pontosan...
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2022 üzenetére
a kérdésem részben ide tartozik, a mobil internetes topicban már beszéltünk róla. kérdeznék tőled olyat, hogy van egy option gt max hsdpa-képes pcmcia kártyatelefonom, meg egy előfizus adat simem, 3 giga nettel. namost, Szegeden lakom nem a belvárosban, de a táblán belül, mégis edge sebességgel jön, beljebb, ahol a trémobil 1.3down, 300K up sebességet tudott, ott ez 980K down, 90K up....ez utóbbi aggasztó. létezik valamilyen megoldás erre a türelmen kívül? ha megvettem, így jártam, vagy jogosan reklamálhatok a lefedettségi térkép alapján?
[Szerkesztve]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Viktor0610 #2025 üzenetére
Annyira nem diszkrimináció, mert számos cég, pl. internet szolgáltató ajánlatában van olyan,hogy ha neten rendeled meg és nem telefonon vagy személyesen, akkor nincs bekötési díj.Az is diszkrimináció?
-
-
Ramius
őstag
válasz Viktor0610 #2022 üzenetére
ennyit írt ki költségnek. majd ha megkapom a számlát akkor örülök inkább, hogy tényleg csak ennyi
mod: egyébként azt is írta még az elején, hogy az öszeg eltérhet a 860-tól
[Szerkesztve]gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz Viktor0610 #2019 üzenetére
akkor már intézem is, csak megerősítésre vártam
köszigyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #2016 üzenetére
Ez már nem mai dolog, szerintem legalább egy hete így van fent, néztem is nagyot. Asszem rohanok és veszek egyet!
-
paramedic
aktív tag
válasz Viktor0610 #2008 üzenetére
Köszi!
Megváltozott a számlainformáció összetétele is, ezért arra is gondoltam, hogy kiraktak a céges mobilkörből. Bár az szerződésmódosítás lett volna és arról értesíteniük kellett volna... -
Qru
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2010 üzenetére
Pedig az van, közel de akkor máshova megyek. Thx!
mod: Addikt lettem WoW!
[Szerkesztve]#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2008 üzenetére
Bármelyik Pannon boltba vissza vihetem, vagy csak ahol vettem?
(konkrétan Tescoba vettem Astoriára pl vissza vihetem? Gar jegy megvan term.)#nincsbennetarcsi
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1990 üzenetére
a jamba honlapján is le lehet mondani , amitt remélem mostmár sikeresen meg is tetem.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
emitter
őstag
válasz Viktor0610 #1992 üzenetére
értem, köszi!
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1987 üzenetére
sajnos igazad lehet, hetente kaptam a jamba-tol akármien sms-ket amikel nem foglalkoztam, ami ezekszerint pénzembe került
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1982 üzenetére
érdekes ienre nem emlékszem hogy igénybe vettem volna
-
Ferenc.v
tag
válasz Viktor0610 #1982 üzenetére
Meg a sok béna betelefonálós-szavazós műsorba küldött emeltdíjas SMS-ek, indított hívások (0681-, 06-90-...)
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1971 üzenetére
thx
akkor marad a kártyafüggetlen -
törölt tag
válasz Viktor0610 #1968 üzenetére
szia
nem tudod véletlenül lesz-e a nokia 5300-ás kártyás csomagban augusztus végéig? -
csibor
addikt
válasz Viktor0610 #1966 üzenetére
Köszönöm
-
SLi
tag
válasz Viktor0610 #1961 üzenetére
Előbb jutott eszembe,ha egy név alatt van előfizetésed és kártyás teló is,akkor összevonható a z eddigi bónuszkedvezmény a számlás előfizetésre
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1961 üzenetére
Hát, lehet hogy számlásoknak az 5-ös menüpont, a feltöltőssel a 7-es volt.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1959 üzenetére
Nekem a 7-2-n jött be. Azt mondta a gép, hogy jogosult vagyok szolgáltatási kedvezmények igénybe vételére, illetve kedvezményes készülékvásárlásra, és egy hosszabb felsorolásban elmondja hogy milyen kedvezményekre vagyok jogosult, és meg is rendelhetem őket, majd elkezdődött a ''20 sms, mobiladat 3'' kezdetű mondóka. Forintról nem volt szó. Bár ez a régi, praktikumos számom. Gondolom, akkor ez azt jelenti, hogy ha átváltok számlásra, akkor vehetek kedvezményes akciós áron telefont. Valami ilyet mondott is, csak nem jegyeztem meg. Azt hiszem 3, vagy 4 éves a kártyám. Valószínű, hogy ezt a kártyámat is átrakom előfizetésesbe, mert kb júliustól a saját névre szóló számlákat is le tudom költségelni, úgyhogy jó lesz számlásan is.
-
SLi
tag
válasz Viktor0610 #1946 üzenetére
1741-es számom probáltam lekérdezni,de ugy pénzkedvezményre nem találtma semmit,ugyanis bónusz programban lenne 2 évvel új teló,csak valahogyan tudni kellene,hogy kb mennyi pénzkedvezmény jár rá,feltéve,ha van ilyen.Kicsit feljebb úgy láttam,hogy a kedvezményes(''számlás'' áron) felül,a bónuszprogrma keretében,plusz pénzkedvezvény még igénybe vehető telefonvásárlásnál. Remélem jól értelmeztem,de ha tévedek javíts ki
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #1955 üzenetére
Hát akkor ráküldök 3600HUF, és akkor majd megint lesz vagy 3-4k rajta mire letellik az 1év
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #1951 üzenetére
Hát hiább a több az idő a T-Mobile-nál a pénz is,vagy is ugyan ott lennék ahol most.
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #1926 üzenetére
Múltkor pontosan azt mondták hogy ez már így is kedvezményes és nem vehető igénybe másik kedvezény rá (jelen esetben pénzkedv.). Tudsz valami papírt küldeni amit megmutathatok, hogy bizonyítsam hogy kell adni pénzkedvezményt
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #1924 üzenetére
Remélem mert múltkor mikor a 2 kinézett teló sem volt valamit elsütöttek hogy azokra nincs is pénzkedvezmény. Majd pénteken kiderül. Köszi
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #1922 üzenetére
Azt tudom csak azt nem hogy akkor a pénzkedvezmény is érvényes-e rá?
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #1920 üzenetére
Azt nem tudod hogy mi van ha hűségprogramban van pénzkedvezményem akkor kifutó telefonra is érvényes? Amúgy milyen telefon?
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1915 üzenetére
Oké, köszi. Mintha így lett volna a múltkor is.
Amúgy röhej. A múltkor lemondtam a vezetékes telefonunkat. Írtam? Ha igen akkor bocs. Szóval volt egy olyan havidíjas csomagunk az invitelnél, hogy 2500 a havidíj, cserébe csúcsidőben valami 12-15 ft + kapcsolási díj, helyi hívásban. Ha már valami 1-es díjzóna (azaz Szeged városán kívül, de még 62-es körzet), akkor pörög a mani. Nem akarok hülyeséget mondani de azt hiszem még a 20km-re fekvő Hódmezővásárhely is 62-es körzet, az már valami 2-es vagy 3-as díj.
Szóval mivel megvan a mobitrend plusz, a kiválasztott (ez esetben 62-es) körzet kedvezményes hívásával, ez 8.80-at jelent percenként, de másodperc alapon, természetesen kapcsolási díj nélkül. Az EGÉSZ havidíjunk annyi számonként (az egymás közötti ingyenes beszélgetéssel, 40 grátisz sms-sel, stb stb stb), mint a drótos volt önmagában. Gondoltam le kéne mondani. Felhívom az invitel üfsz-t telefonon, tsókolom, lemondanék. Hát azt csak személyesen lehet, fáradjak be a személyes üfsz-re, ott le tudom, de nem fogom, mert ajánlanak valami nagyon tuti kis csomagot, és örülünk. No ennek megörültem. Be is megyek. Az invitel üfsz a következőképp néz ki. 4 v 5 ''ablakos'' ügyfélszolgálatos hölgy, 1 aki megnyomja helyettem az érintőképernyő választógombot, 2 a pénztárban akinél be lehet fizetni. Ez 7-8 ember. Voltunk bent ügyfelek 3-an (legalább nem kellett várni). Ebből velem együtt 2 lemondani volt bent (hallottam), a harmadik, egy idős nénike szerintem szintén, mert azt mondta hogy nagyon sok az a telefonszámla.
No a lényeg. Amit ajánlottak csomagot, az olyan volt, hogy ha jól emlékszem valami 1750 ft havidíj, és a ''szokásos'' percdíjak. Egy kicsit csalódtam, mert azt hittem hogy valami 6-700 ft-os csomag, esetleg magasabb percdíjjal (úgyse nagyon telefonálunk róla). Közölték, hogy 700 ft-ért a szolgáltatás felfüggesztése van havonta. Hoppá... Hol élnek ezek??? Mikor jönnek rá ezek a monopolhelyzeten nevelődött vezetékes szolgáltatók, hogy így előbb-utóbb bazi nagy bukta lesz. Mikor most olvastam cikket arról, hogy Mo.-on a lakosság számára vetítve 99.9%-os a mobil lefedettség, azaz közel 10 millió mobil van. Persze ebben benne vannak az olyan hülyék is mint én, akinek van egy céges meg egy saját, de hajléktalannál is láttam már mobilt nem egyszer, ez nem vicc.
Így a vezetékes szegény azonnal lemondódott. Mivel az internetet külön kábelen kapom, ami független a telefontól, ezért még a miatt se kellett. A vezetékes telefonnak jelen idő szerint számomra nulla a használati értéke.
Ja, az egész onnan indult, hogy mobitrend plusz, és vezetékes körzet hívása. Bocs a hosszú hsz-ért úgy látszik nagyon ráérek (pedig nem). -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1913 üzenetére
Bocs Viktor egy kérdés.
Ma vettem az új előfizetést a céges előfizetések közé. Az eddigieknél mindegyiknél a mobitrend plusz van aktiválva, az itteni körzet kedvezményes hívásával. Most néztem meg itthon a szerződését az új számnak, azon az van hogy mobitrend bázis van hozzá. Mintha az előző számoknál is valami ilyesmi lett volna, hogy először csak a bázis volt aktiválva, és utána - tán - kaptunk egy sms-t, hogy aktiválták a mobitrend pluszt. Erre most jól emlékszem vagy nem? Kell most csinálnom valamit? -
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #1910 üzenetére
Akkor már leglább értem, hogy miért volt ekkora a számla És egyébként ez a ''WAP kedvezmény'' minden adatforgalomra érvényes, tehát ha gépen netezek, azt is ebbe számolja bele.?
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1910 üzenetére
Köszi! Közben azóta nem jöttem fel a netre, hazafelé bementem egy pannon képviseletre és kiderült hogy sajnos tényleg csak fekete van. Kártyafüggetlenül nem veszem meg, mert ez a készülék (nem nekem lesz, bátran kritizálom ) szerintem még az akciós árát se éri meg.
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1895 üzenetére
még sose küldött, ezt kiprobálom, a pannon oldala szerint pedig azal a szolgáltatoval müködnie kéne.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1889 üzenetére
Köszi, és valahol levannak írva a kedvezmények? Pl, hogy mennyi idő után vehet valaki olcsóbban telefont a szolgáltatótól kedvezménnyel?
-
raver
aktív tag
válasz Viktor0610 #1883 üzenetére
Arról nem tudsz valami infót hogy meddíg lesz forgalmazva az SE w300i???
-
Mac!
aktív tag
válasz Viktor0610 #1880 üzenetére
Ez esetben a garis problémákat is csak ő tudja intézni? Vagy azt majd az SE-nél tudom én is a garipapírral?
Illetve milyen hátrány érhet abból kifolyólag, hogy az ő nevén lenne a készülék? Elég messze lakok (kb. 260 km) és ebből kifolyólag csak ritkán (kb 4-5 hetente) járok haza.
A másik kérdésre létezik egyáltalán válasz? Mármint arra, hogy lesz-e feketében. Mert a fehér nem igazán tetszik, és ha nem lesz fekete a közeljövőben (1-2 hét), akkor inkább megveszem függetlenül már holnap.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1876 üzenetére
Hű, ez jól hangzik... A következő telefonom akkor már ilyen kellene hogy legyen. Újabban ugyanis e-mailezek a pda-mon, és elég lassú a gprs-en. Köszi!
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1871 üzenetére
úgy néz ki ez a hivás átirányitás volt a ludas. mondjuk azért érdekes dolog a szolgáltatotol hogy ez automatikusan aktiv és néhány csengetés után müködik, mert az ügyfélnek ez sok kelemetlenséget tudd okozni mint nálam is.
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1871 üzenetére
most azt várom, gondolom remélem kapok sms-t hogy megtörtént a lemondás techinikailag.
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1869 üzenetére
igen meg természetesen, de nem segitet.
mivel kártyás előfizető voltam és átt váltotam számlás előfizetésre , azota vettem észre ezt a jelenséget
[Szerkesztve]''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #1867 üzenetére
6300nokia, a hivásátirányitást lemondtam 1220-on, kiváncsian várom mikor lövik le a központban és akkor lesz e javulás és ez volt a kudas-e.
-
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #1863 üzenetére
Áhh, ezek szerint az ott kirakott notebookokat meg is lehetett vásárolni?WOW
Hát igen, valami rémlik ezzel a cikkel kapcsolatban -
nemma
addikt
válasz Viktor0610 #1861 üzenetére
Volt egyáltalán valaha ?
-
laser-x
csendes tag
válasz Viktor0610 #1858 üzenetére
Köszi!jól érzékelted 5500d-m van.
-
szumoo
senior tag
-
szumoo
senior tag
-
niti
aktív tag
válasz Viktor0610 #1836 üzenetére
Akkor nem tudom. Lehet, hogy rosszul emlékszem. Be nem kapcsolta, az tuti.
-
niti
aktív tag
válasz Viktor0610 #1834 üzenetére
Pedig tutira nem néztek semmit. Csak betette az eladó az asztallap alá. Esetleg utólag megnézhették?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest