Új hozzászólás Aktív témák

  • prsq

    tag

    Ez új, vagy eddig is így volt?

    "A SIM-kártya ingyenes átadása harmadik személynek (használónak) csak akkor lehetséges, ha arról előfizetőnk előzetesen tájékoztatja a Yettelt és megadja a használó személyazonosító okmánya (pl. fényképes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) ellenőrzéséhez szükséges adatokat is („használó megadása/rögzítése”).

    A SIM-kártya nem adható át cég vagy más szervezet részére, de továbbra is korlátozás nélkül átadható közeli hozzátartozó részére (pl. házastárs, egyeneságbeli rokon, testvér – de nem minősül ilyennek pl. az élettárs, anyós, após).

    Kérjük, fokozottan figyelj a bejelentési kötelezettségre, mert amennyiben a feltöltőkártyás előfizetést előzetes bejelentés és adatellenőrzés nélkül adod át használatra olyan személynek, aki nem közeli hozzátartozód, az a telefonszám azonnali megszüntetésére ad alapot.

    Az átadás akkor történhet meg, ha a személyes adatokat a szolgáltató sikeresen ellenőrizte a hatósági nyilvántartásában.

    Fontos, hogy az éves adategyeztetéskor el kell végezni a használóként korábban bejelentett személy adategyeztetését is, amelyet az előfizető tud elvégezni.
    ...
    Nem közeli hozzátartozót (pl. élettárs, anyós, após) be kell jelentened használóként!"

    Yetinél apám száma van a nevemen, az OK. De a Vodánál bonyolultabb (anyám száma feleségem nevén, anyósom száma nálam), vajon ott is van/lesz ilyen "használó", mint új fogalom?

Új hozzászólás Aktív témák