- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz kovacsmi_74 #86547 üzenetére
Nem tudom, innen még messze van az ukrán határ, bőséges 100 km.
-
TODI1111
veterán
válasz 7Heads Drago #86552 üzenetére
Továbbra is szívatnak. Négy napig tartott amig eljutatták a készüléket a márkaszervízbe, holott szegeden is van SES és márkaszervíz. Tegnap tettem elektonikus panaszbejelentést az illetékes békéltető testületnél.
-
donjohnson
addikt
válasz TeeJay #86543 üzenetére
én azt olvastam, hogy a xiaomi meg a redmi telefonokkal (ha az van neked) nem mindig szokott működni a CA mert a gyártó nem veszi meg az összes chipsethez a CA licence-t.
próbáld ki egy samsung-gal vagy huawei-jel.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
TeeJay
félisten
válasz donjohnson #86555 üzenetére
Tudom mivel pont kifogtam a Redmi note 9s-el ami csak intraband CA-t tud ami idehaza nincs csak Balatonon és az is meg lesz szüntetve. Viszont itt most más a helyzet, konkrétan B3 lett a prioritás és amíg le nem csökken a vétel x dB alá addig nem is kap engedélyt a toronytól hogy más band-et keressen. Használatban nincs gond eddig is mindenhol B3 ment dél Pesten csak most már a telefon nem látja a többit cellmapperen
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
KicsiRegő
tag
Másnak van problémája az adományvonalakkal?
Régebben többször használtam már őket, de jelenleg csak az a válasz érkezik, hogy az EDSZ tiltott, és hívjam a 1741-et.
Az EDSZ és felnőtt tartalom tiltása már a kezdetektől fogva aktiválva van, és az adományvonalakra amúgy sem vonatkozik, a 1741-en pedig nem lehet ügyet intézni.
Van erre valami online megoldás, vagy mindenképpen ügyfélszolgálatot kell hívni? -
simpley
őstag
Naa, mikor lesz átnevezve a topik?😶😁
signed by simpley.
-
PBA
aktív tag
válasz INGJOKE #86520 üzenetére
Én azért nem mennék állnék neki megfejteni hogy a te nicked mit jelent, mert tuti megsértődnél, bár te is megtetted az enyémmel. 🙂
Nyugodtan megfejtheted, javaslom a "P"araszt "B"unkó "Á"llat megfejtést, de bátran ötletelj. Nem sértődöm meg, mert azoknak az embereknek a véleményére egyáltalán nem adok, akik számomra jelentéktelenek.Nyilván minden cégnél vannak problémák és vannak problémás dolgozók is. Ahogy korábban írtad, az a cég amelynél dolgozol most, beszállít a Yettelhez. Számomra abszolút gusztustalan, hogy nyilvánosan fikázod őket, miközben átvitten tőlük is kapod a fizetésedet. Jelenleg nincs közöm a Yettelhez (csak előfizetőjük vagyok), illetve 10 évvel ezelőtt még beszállítóik voltunk, szóval nincs miért védenem őket. Ha nálunk lennél állományban, én emiatt tuti kiraknálak mint macskát... Minden esetre érdekes látni, hogy bizonyos emberek értékrendje, erkölcsi szintje hol is áll (vagy hogy szimplán nincsen nekik). Mindig érdekes olvasni a hozzászólásaidat, amelyek tele vannak "jóindulattal". Amikor megérkezik a fizu, amit részben a Yettel finanszíroz, akkor nyugodtan köpd magad szembe a tükör előtt reggel.
Na de ez itt már nagyon OFF. Bocs, Viktor, ez most kigurult, többet nem teszem...
-
veterán
Azért mert egy cég kapcsolatban van egy másikkal attól még nem az tartja el. Szerencsére az én cégem(mármint ahol dolgozom) sok lábon áll. Én életemben egyszer voltam kint egy telenor üzletbe és megmondtam a főnöknek, hogy én oda soha többet nem megyek. Így az én fizetésem a másik 3 cégtől jön így egyenlőre én csak az egész család számláját fizetem nekik, szóval ha így nézzük akkor ők élnek belőlem. Leszarom az értékrended tartsd meg magadnak. Én nem fogok sírni az miatt, hogy nem egyezik a tiéddel az enyém és gondolom te se fogsz így nem nagyon értem, hogy miért releváns a számodra, de ha ettől neked jobb ámen. Jóindulat csak annak jár aki megdolgozott érte.
A témát lezártam. -
PitLee
őstag
válasz viktorhu #86566 üzenetére
Yetis, ez nem is rossz.
Lehet jobban lehetett volna brandigelni a cuki Yeti figurákkal a cég lakossági részét.
-
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #86571 üzenetére
Nagyon sokszor leírtam már, sosem az a baj, ha valaki beírja, mi a baja a céggel.
A stílus, az ami sokszor kiveri a biztosítékot. És ebben tökéletesen igaza van PBA-nak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Chris.G
tag
Mikortól fogja a telefon a Telenor HU helyett a Yettel HU-t kiírni?
-
tomp
félisten
válasz Chris.G #86574 üzenetére
Gondolom éjfélkor fog megtörténni a hálózaton az operátor név átírás és lefut a SIM frissítés. Ettől függetlenül nem biztos, hogy a telefon átírja. Ha a szolgáltatói konfiguráció a telefonon tartalmazza a konkrét nevet akkor majd csak egy szoftverfrissítéssel fog átíródni.
-
félisten
-
lm83
őstag
Én maradok pannos, mint eddig
-
tomp
félisten
válasz csernak75 #86580 üzenetére
Meg is van. A vasúthoz közeli torony. Paneltorony az 5377-es.
Vajon a fincsi fagyizós 1379-en is átkapcsolták 4G-re a 2100-at?
Úgy lenne értelme ha igen mivel az 5377-es családi házas övezetre sugároz. Belvárosban nagyobb a terhelés.Hát eddig nem vett rá a lélek, hogy hazamenjek. De idén már tényleg meglátogatom a várost. Addigra talán AAU is lesz.
-
félisten
-
simpley
őstag
válasz szabonagyur #86586 üzenetére
aha..
én azért gondolom, mert mikor a COVID idejét az "ittvagyunk-os " szöveg is csak simán átváltott mindenféle frissítés nélkül..signed by simpley.
-
félisten
válasz simpley #86587 üzenetére
Lehet, de a 15.4-ben már így hívják a Telenort (és ott is csak egy bizonyos profiltól indulva), szóval esélyesen változik más is a szolgáltatói profilban és ezért nem csak átírják, mint korábban, pl RiaRia, stb.
Azt, hogy 15.3.1 alatt vagy korábbinál is cserélik e az új profilra gond nélkül azt nem tudom
-
félisten
-
-
donjohnson
addikt
válasz szabonagyur #86591 üzenetére
a telenor.hu meg azt írja, hogy karbantartás van, meg hogy amíg mi alszunk, ők dolgoznak az átálláson.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MODERÁTOR
Gondoltam rá, hogy beletegyem az összefoglalóba az átállás tényét, de ez már elmarad.
Holnap reggel szuper, Yettel napra ébredünk! 😊💚
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz Kenderice #86592 üzenetére
És melyik frekvenciát használtad korábban? B20 nem lehet, mert ott a Telekom nyomja, náluk nem volt változás. B3 meg maradni szokott, majd nyár elején veszik vissza a sávszélességét.
Szóval nem tudod állítani a használt frekvenciát az eszközödön ha nem tud B1+B3+B28 CA-t? -
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #86594 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz 4Grider #86595 üzenetére
Engem az érdekelne hogyha vidéken Telekom torony van anyumék háza mögötti hegyen
amin csak B20 van és 120-130megabiteket mérek akkor ott ugye Telekom és Telenor 10+10MHz-e összeadódik
Akkor BP 18 kerület (Telenor torony természetesen) B3-on fixen miért nem tudok soha 65-68megabittől többet mérni még hajnali 4-kor sem? 20MHz van B3-on még a cella is írja, akkor csak 10MHz jár 4G-re másik 10MHz GSM jelenleg még?
Ha a GSM át fog kerülni 900MHz-re és 1800-ról megszűnik akkor végre 150/50megabit lesz egy B3 cella itt is és 120-130-140megabitet tudok majd hajnalban mérni akár?[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
Kenderice
senior tag
válasz 4Grider #86595 üzenetére
Az eszközön van B1, B3, B7, B20, B2, B8 és B38 sáv kiválasztási lehetőség.
Alapból egyik sincs bejelölve így gondolom automatikusan választ.
Próbáltam csak a B3-at kiválasztani de visszaugrott B1-re és meghülyült mert egyszerre 2 IP címet kapott az eszköz.
Csak factory reset és újrakonfigolás segített.Szerintem a torony dobja le B3-ról és azért választja a B1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest