- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Ebben a hónapban le fog járni a Telekomnál az előfizetésem, és újat szeretnék kötni, viszont még nem tudom melyik szolgáltatónál legyen az új. Szemezek a Telenor Hiper M Talk csomagjával, mert fontos a korlátlan beszélgetés, és hogy legyen használható net a csomagban, és ahogy néztem, ezt a Telenornál kapom meg a legolcsóbban. Viszont érdeklődnék, hogy mennyire tudnátok ajánlani a Telenort, vannak-e térerőgondok, stb?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szotyika77 #70151 üzenetére
Amerre én járok az országban rendben van a térerő, mobilnet is hasít. Segítene, ha leírnád merre használod.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
válasz szotyika77 #70151 üzenetére
Ezt helyetted senki nem mondja meg.
Teljesen más lehet a net sebessége akár egy településen, városon belül is.
Próbáld ki, ha nem akarsz két évet aláírni, akkor hűség nélkül, vagy havidíj miatti hűséggel. Ez utóbbi ugyan hűséges, de a kötbér sokkal alacsonyabb, mint a készülékes hűség esetén.Xiaomi 13T
-
szotyika77
aktív tag
válasz Viktor0610 #70153 üzenetére
A 11 hónapos hűséget néztem ki magamnak, ha nem jönne be, 11 hó után váltok máshova Lehet kipróbálom, és kiderül a 11 hó alatt mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz snooze #70148 üzenetére
És mi változott? Mert amellett, hogy nálam nem frissült, és ugyanolyan értelmetlenül néz ki mint eddig, én csak káoszt látok. Az app szerint a legújabb van fent, a 3.0.13-as. Böngészőben nézve play áruház szerint az utolsó frissítés november 5 és 3.0.13-as verzió, a telefonon és tableten nézve az utolsó frissítés augusztus 14 és szintén 3.0.13-as verzió.
HR24.hu
-
Vandie
tag
válasz szotyika77 #70155 üzenetére
Én összességében 4 éve vagyok Telenoros és eddig maximálisan elégedetten. Budapest és Ózd-Budapest vonalon utazok sokat és egyedül a Mátránál és Ózd előtti erdős, dombos részen megy el a térerő pár percre. Budapesten eddig mindenhol tökéletes volt, folyamatos 4G-vel, kiváló hívás hangminőséggel. De mindenképp teszteld le, egyedül te tudhatod, hogy neked szimpatikusabb-e, sok szubektív szempont van egy ilyen döntésnél.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
aujjobba
addikt
Van arra lehetőség, hogy egyelőre csak átjövök a Telenorhoz számhordozással, az XS tarifát választva, majd valamikor később néhány hónap múlva veszek mellé készüléket?
Ha igen, ugyanúgy élnek a kedvezmények, mintha kötéskor választottam volna készüléket? -
aujjobba
addikt
válasz sfdrakex #70160 üzenetére
Ha a hűség nélküli XS csomagot próbálom a kosárba tenni, csak újratölti az oldalt de a kosár üres marad.
A 11 hónapos hűséggel kért XS-t simán kosárba teszi, és a hűség nélküli S-t is.
Kizárólag az XS-sel nem megy, épp azzal ami nekem kell.Akkor ennyi, itt elbukott a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz snooze #70165 üzenetére
Azt látom, hogy alulra kerültek amik eddig oldalt voltak a szendvicsmenüben. Viszont a kezdőlap ugyanaz a (szerintem) haszontalan dizájn, ebből azt gondolom, hogy a többi aloldal sem változhatott érdemben sokat. Számlát lehet már befizetni vele, hogy ne kelljen feleslegesen még egy appot használni? Mindenki mozdul a sötét téma felé, itt meg jön a világosítás... Lett értelmes widget, ami nem csak a mobilnetet mutatja? Weboldalon, szándékosan bejelentkezés nélkül nézve, hogy véletlenül se kösse mobilhoz, még mindig a 3.0.13-at látom tegnapi frissítési dátummal, de ugyanazzal a dizájnnal, mint a telefonomon. Bár ha te béta verziós vagy, akkor érthető, hogy nálad miért 4.0.1.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
aktív tag
Viktor0610-től kérdeznék. November 28-től lemondtam a Hipernet Home S előfizumat. A hölgy mondta,h előző nap még telefonálnak és újból megkérdeznek. Én pont dolgozom és telefon se lesz nálam,hölgynek is mondtam,de szerinte próbálkoznak többször is. Ha még se tudnak elérni aznap ,akkor attól függetlenül megszűnik a szerződésem 28-tól?
-
aujjobba
addikt
válasz bedibazsa #70171 üzenetére
Az előleg nem izgat annyira, most jobban körbenézve lehet inkább megveszem a készüléket máshol, egyösszegben, olcsóbban.
Aztán még az is lehet, hogy maradok a kártyás csomagnál, amennyit én telefonálok tökfelesleges az előfizetés.
Most épp a Vodánál vagyok, 100perc van a csomagomban plusz 10 GB net, ebből elmegy havonta kb. 20 perc és 3-4 GB. Erre simán jó a kártyás csomag is kiegészítő netes opcióval. -
MODERÁTOR
válasz cherubion08 #70176 üzenetére
Amennyiben beállítottatok megszüntetési dátumot (tehát írtál alá ezzel kapcsolatos dokumentumot), igen.
Ilyenkor az előfizetés a megkeresés sikertelensége esetén is megszűnik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #70180 üzenetére
Telefonon intéztem,beállították a dátumot. Gondolom a telefonos lemondásra is érvényes amit mondtál?
-
MODERÁTOR
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #70182 üzenetére
Köszi
-
tomp
félisten
[link]
Értesítés a Telenor karbantartási munkálatairól
A Telenor Magyarország Zrt. értesíti előfizetőit, hogy egyes hálózati elemek karbantartása miatt bizonyos hírközlési előfizetői szolgáltatásait 2019. november 12-én rövid ideig, országosan szünetelteti. A munkálatok elvégzésére hajnali 03:00 és 04:30 között kerül sor.Teljes hálózati lekapcsolás lesz! Érdekesek ezek a karbantartások. A többi szolgáltatónál nincsenek ilyen hajnali full leállások. Valami komoly hardvernél lehet majd munka, hogy mind a 4 nagy állomás park leáll.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy külföldön tartózkodom, Németországban, 02-de hálózaton vagyok magyarországi telenoros előztéssel, és arra lennék kíváncsi, hogy itt kint is tudom nézni plusz adatforgalmazás nélkül a mytelenor tv-t, vagy csak otthon tudom ilyen opcióval nézni pl. az M4 sportot?Samsung S9
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
Tud valaki segíteni akár egy linkkel, hogy vállalati flottás előfizetés esetén mit jelent a hipernet 21? próbáltam keresni, de nem sok sikerrel
köszi -
Landsmann
addikt
Nálunk éppen ma délután volt egy jó kis leállás. 2G, 3G kakukk. Valahonnan nagyon messziről jött valami értékelhetetlen térerő. 4G az volt, mert itt a Telekom adja. Viszont mivel a VOLTE nem megy, így totálisan használhatatlan volt a szolgáltatás. Éppen hívtak mikor elment a térerő. Még jó, hogy a Vodafoneos kártyámra adtak 60 perc ingyen pofázást, arról vissza tudtam hívni az illetőt céges ügyben. Körülbelül 10 percnyi leállás volt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #70191 üzenetére
Na ebben a helyzetben VoLTE-n fel sem tűnt volna, hogy kiesett a 2G/3G. Amúgy full Telenoros bázison is kieshet úgy a 2G/3G, hogy mellette a 4G tökéletesen megy mivel a 4G teljesen különálló hálózati elemekkel üzemel "odabent". Ha csak nem a bázis optikáját/mikróját csapják le. Már nem is tudom mikor volt a telefon 3G-n.
snooze
Na igen ez egy jó kérdés. Gondolom a céges ügyfeleket értesítik. Na de a lakossági ügyfelek... Hát tessenek hetente ránézni a telenor honlapjára.
Nálunk a céges belső vezetékes telefonhálózatot a Vodafone most telepíti át egyik épületünkből a másikba. Hónapok óta sz@r... Inkább mobilról hívjuk egymást...[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #70194 üzenetére
Naaa..már csak 10perc??😁😁😁😁akkor a közlemény túloz..😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Nem is láttam már hónapok óta napilapot..😁😁😁
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz aprokaroka87 #70197 üzenetére
az még elmegy,csak nehogy több legyen..😁😁😁
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest