-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Viktor0610 #56047 üzenetére
Köszönöm!
Akkor lehet, hogy lesz egy leszed-visszarak 🙂 egy gyorsítótár törlés már megvolt. -
Bferibörs
addikt
Ha volt már töröljétek légyszi!
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
gerisz23
őstag
Párom msot lett előfizus a régi kártyáján van 100Mb-os net.Kivolt kapcsolva a telefon amibe a régi kártyája van-ergo zárás óta nem használta a netet azon a kártyán-tegnap bekapcsolta helyből jött az üzi hogy az adatkeret elfogyott...
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Bferibörs
addikt
válasz #50751744 #56057 üzenetére
aztán a folytatás :-D
"Köszönöm kedves Anna, ez megint olyan "nem válasz" :-D Természetes, hogy a Telenor a szerződéseknek megfelelően szolgáltat (amit köszönök), de ez még nem zárja ki az eladást, akár egy közelebbi időpontban."
(#56058) Somatom
pontosan
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #56060 üzenetére
a beírásból és a válaszból látszik- a helyzet.
-
ratobi
senior tag
Pontosan...PannonGSM, vagy Telenor, vagy bármi..a lényeg, hogy a szolgáltatás megfelelő legyen. Ha nem jó, akkor ráérünk aggódni, gondolkozni, hogy hogyan tovább.
-
Somatom
veterán
Úgy tűnt a hsz. -emből, hogy aggódok a szolgáltatás miatt? Az eddig is egyértelmű volt, hogy valaki biztosan "velünk marad". Ha nem a Telenor, akkor majd más.
Eddig az volt a "pletyka", hogy a Telenor valamikor kivonul. Most megnyugtatásul közölte, hogy valameddig velünk marad. Ennek a reakciónak így se füle, se farka, mert semennyire sem cáfolja a pletykát.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
Sokan kiakadnak mikor van forduló, akkor mit szólna ami nekem dobott rendszer.
14-e 10-11h között.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
asdf_
veterán
válasz kovpeti #56064 üzenetére
A helyzet változatlan.
Gyakorlottabb kártyásoktól kérdezném:
Ez tényleg ilyen, hogy még mindig nem állt át (21 óra alatt) az új ciklusra a rendszer?Miert is szamit ez amugy annyira, hogy mit ir a weboldal ezugyben? Nyilvanvaloan az uj ciklusban vagy, hogy a weboldal meg a regi idopontjait mutatja, az valtoztat barmit barmin is? Vagy csak szimplan zavar a latvany?
[ Szerkesztve ]
-
kovpeti
csendes tag
Nem, nem a látvány zavar.
(mondjuk jó lenne, ha a weboldal az aktuális állapotot mutatná, és nem nekem kellene találgatni, hogy most épp mi a helyzet)Ahogy reggel írtam, a probléma az, hogy szerettem volna a ciklus első napjától megrendelni egy szolgáltatást, de az oldal nem jelzi, hogy az új ciklusban vagyok. Ráadásul ha ennek ellenére mégis megrendelném a szolgáltatást, azt sem tudom megtenni, mert a szolgáltatások fülnél hibát dob a rendszer, bármilyen böngészővel. A többi fül rendben működik.
Ügyfélszolgálat szerint a nap folyamán át fog állni a rendszer az új ciklusra, és akkor valószínű a szolgáltatások megrendelése/lemondása fül is működni fog.
Na, ez idáig nem történt meg, ezért kérdeztem itt rá, hátha valaki járt már hasonlóképp. -
Ispán_Péter
csendes tag
válasz kovpeti #56068 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Reggel nézem az előző cikkus van még, bementem egy üzletbe, ott minden gond nélkül aktiválta az ügyintéző a szolgáltatást, direkt rákérdeztem, hogy mikor fog megujulni, azt mondta minden ho 8-an, a ciklusom is igy van, csak meg nem allt at a mytelenoron. Ügyfélszolgálat nekem is azt mondta, hogy a mai nap átáll... Valami bug lehet náluk, mert nekem most a MyTelenor app nem mutatja az adatkeretet, a böngészős mytelenor. eg elég döcögősen tölt be.
[ Szerkesztve ]
-
kovpeti
csendes tag
válasz Ispán_Péter #56069 üzenetére
Végül tegnap úgy fél órával éjfél előtt átállt a rendszer az új ciklusra, és a szolgáltatások fül is működni kezdett újra. Így meg tudtam rendelni a szolgáltatást, amit reggel szerettem volna.
Persze, a személyes ügyfélszolgálat is opció, ha van az embernek ideje elmenni, várakozni stb.
De azért érted, ne az ügyfélnek kelljen már elzarándokolni hozzájuk azért, hogy egy olyan egyszerű ügyet elintézzen, amit online 2 perc alatt meg lehetne tenni, ha nem lenne szar a webes felületük... -
Fifi
őstag
válasz Somatom #56049 üzenetére
Eddig EQ-nál nekem is 9. volt a forduló.
(#56048) Bferibörs hozzászólása szúrt szemet, mert a MyTelenor app-ban is ezt látom az eddigiek helyett. Hívtam EQ-t és mondták, hogy ja akkor mostantól nálam is ez a fordulónap. Minden előfizetőt migrálnak át erre az időpontra folyamatosan, most rám került a sor .... mondjuk erről tájékoztathattak volna
-
MODERÁTOR
-
kovpeti
csendes tag
válasz Viktor0610 #56072 üzenetére
Előzmény hozzászólás(ok) elolvasása/értelmezése?
(Nyilván legközelebbre. )
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kovpeti
csendes tag
válasz DrBubo77 #56074 üzenetére
Azért válaszolok.
Igazad van, akár megrendelhettem volna telefonon is a szolgáltatást. De sajnos van már rossz tapasztalatom Telenor telefonos ügyfélszolgálat útján intézett dologgal kapcsolatban (amiből a hangfelvétel ellenére is másfél hónapos hercehurca és levelezés lett). Így gondoltam nem kockáztatok újból, hanem megvárom, amíg újra használható lesz az online rendszer.
Egyébként meg szerintem az ügyfél eldöntheti, hogy melyik csatornát kívánja használni, igaz?
Elnézést, hogy szóvátettem, hogy problémám adódott, és nem működik jól a webes oldal.Viktor részéről (gondolom ő Telenoros alkalmazott) is egyszerűbb lett volna azt hozzáfűzni, hogy "igen, van hogy rosszul működik az online rendszer, tudunk róla, elnézést érte, igyekszik a cég javítani". Ennyit, nem többet.
Ehelyett inkább jött a célzás, hogy én akadékoskodom, mert ragaszkodtam az online felülethez.Mindegy, végül megoldódott a dolog magától, igaz kellett hozzá majdnem egy nap.
-
Ispán_Péter
csendes tag
1 napja használom a MyChatet. Tegnap azon kívül, hogy megnéztem az ip-met csak fb-ra, instagramra, messengerre használtam a mobilnetet. Mostanra mégis 1024 MB-ból, már csak 1011 MB érhető el.
Itt látható mi mennyit fogyasztott mostanáig:
Háttéradatokból mindent letiltottam, ami egy bájtot is fogyasztott:
Akkor mégis hová tűnt 13 MB? Nem az, hogy sok, de feleslegesen ment el. A fb, insta nem fogyaszthat egy bájtot sem elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Ispán_Péter #56078 üzenetére
Szép képek. Fogalmam sincs, hogy miért linkelted, de szépek.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
4Grider
nagyúr
Szerinted le lehet egy okostelefon adatforgalmazását 100%-ban korlátozni arra a forgalomra, amit te szándékosan kezdeményezel?
-
aprokaroka87
nagyúr
Hát pl a GPSZ nincs ott a listában.
GPSZ értsd Google Play Szolgáltatások.
-
4Grider
nagyúr
válasz Ispán_Péter #56082 üzenetére
Nem lehet minden adatforgalmat letiltani egy okostelefonon, csak ha az adatforgalmat kikapcsolod, vagy az apn beállítást szándékosan elrontod.
-
Somatom
veterán
Most, hogy szerkesztetted, már értem, hogy miért linkelted. A listában nem látom a rendszeralkalmazásokat. Root jog nélkül a GPSZ -t csak repülő móddal tudod megfékezni.
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #56085 üzenetére
Akkor kapsz egy butafont, sőt ezután még böngészés sem fog menni.
Ispán_Péter
Közösségi oldalaknál csak szöveg nem vonódik a keretből, az összestöbbi kép/videó/hang mind keret terhére megy.
Poén, hogy minden reklám is keret terhére megy.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
viktorhu
veterán
válasz Ispán_Péter #56082 üzenetére
AGPS? Android rendszer?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Miért van az, hogy a Telenor lefedettségi térképe szerint a pirossal jelölt helyeken van 4G kültéri lefedettség, a gyakorlatban viszont csak 2G hálózat érhető el? Mellesleg Tekekom hálózattal is csak 2G érhető el ezeken a pontokon, pedig elvileg a Telekomnak is van itt 4G lefedettsége.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Putyin90
senior tag
válasz Viktor0610 #56089 üzenetére
Két telefonnal is néztem, mindkettőben van B20, Xiaomi MI A1 és Redmi Note 4. Egyikben telenoros, másikban telekomos sim. A térképen jelölt helyen (és a két hely között) csak 2G volt mindkét telefonon.
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #56091 üzenetére
Nem biztos, csak lehet az antenna nincs pontosan abba a szögbe állítva.
(Nemrég írtam erről)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Lall
veterán
Sziasztok,
Kis időre otthoni mobil routerre kényszerültem. Az mitől lehet, hogy a Huawei E5220 router LTE előfizetéssel speedtest szerint 5Mbps-t tud max kipréselni magából, míg a telefonom (iPhone 8) 4G hálózaton 30-40-50 Mbps-t is tudok mérni? Nyilván érzésre is sokkal gyorsabb a telefonon a net.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
Ha WiFi kapcsolat csak b, akkor ennél több nem is lesz, mert n-en lenne max. 150Mbps.
Előfizetés LTE értelmezhetetlen, mert nincs külön hálózat típusú tarifa.
Tehát eszköz LTE-n van, de eszköz WiFi-jére csak b szabvánnyal kapcsolodnak, akkor 5Mbps-nél nem lesz több.(#56094) Viktor0610
HSPA+ tudó eszköz, ami max. 42Mbps.
De elvileg van 4G-s verzió.
Viszont Telenor csak HSPDA-t engedélyezi, akkor érthető is, de ilyen paraméterrel 1800Ft-os kütyü is tud.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #56096 üzenetére
Igen, ott a 3G a szűk keresztmetszet.
-
unravel
őstag
Heló
A telefonom elhasznált a háttérben 3 megabajtot. Erről is fecsegnétek egy oldalt? Köszönöm szépen!¯\_(ツ)_/¯
-
Lall
veterán
Kösz mindenkinek! Átraktam a kártyát egy fiókban porosodó Xperia Z3C-be, így ez lesz az ideiglenes routert. Ezzel már sokkal jobban hasít. Mondjuk még mindig csak fele annyira, mint az i8.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Pécsi gyerek
addikt
Üdv.Nem találtam jobb topikot ezért ide írok.A helyzet a következő :1 éve február 2- án vettem egy telót náluk.Kb 2-3 hetessen beszart.A javítás eltartott kb 2-3 hétig,komplett alaplap csere stb.
Na most rá egy évre megint beszart,a bibi csak az hogy amire beértem vele 3-a lett.Szóval elkűldték javításra (ehez a mekkelek pesti bandához) és visszajött a teló úgy,hogy nem nyultak hozzá,mondván lejárt a gari egy azaz egy nappal
Na most a poén,hogy megnéztem a garipapírt azon rajta van hogy a javításban eltőltött idővel meghosszabodik a gari.Szóval nem hogy egy nappal lecsúsztam,hanem ha azt nézem még több hét garim kellene hogy legyen a teló régebbi javítási ideje miatt.
Jólgondolom hogy ezt benézték,vagy hülyére akarnak venni?
9-es pont.[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG V30 - vezércsel
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...