Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz darvinya #50217 üzenetére

    Ezzel így semmi baj nincs, ha leírod te is az álláspontodat, csak nem kell baromságnak titulálni a másik álláspontját. Az enyém is csak egy álláspont, ugyanúgy lehet téves, mint a tiéd. Szerintem mind a ketten csak találgatunk, próbáljuk belőni, hogy mi lehet az oka.

    Én azért írtam, hogy könnyen lehet, hogy tervezési (ezen belül gondoltam a melegedésre) hiba lehet a dologban, mert abban igazat adok neked, hogy ha már egyszer be van építve a készülékbe, akkor tudnia kell, csak lehet, hogy a gyártó a hotspot funkció tervezésekor nem több gigás forgalmazásra gondolt, hanem alkalomszerű, kisebb megosztásokra (gyártó alatt a telefon gyártóját értem most). Én lehetségesnek tartom, hogy az állandó és nagy forgalmú, tartós megterhelés miatt túlmelegszik benne valami, és a készülék védelme lekapcsolja. Ez szerintem lehetséges. Nem biztos, de lehetséges.

    Mint írtam, azért gondoltam erre, mert megosztásnál több készülék esetén is melegedést tapasztalok, viszont az olvasottak alapján több készülékkel jelentkeztek a problémák, többel pedig nem. Vannak olyanok, akiknél egyáltalán nem jelentkezett a hotspottal kapcsolatban probléma, ez csökkenti annak a valószínűségét, hogy központi tiltás lenne rajta, mert akkor mindenkinél, vagy majdnem mindenkinél jelentkeznie kellene a problémának. Nálam és többeknél pedig akár egész munkanapos használat mellett is hibátlan.

    Mivel szakmai fórum, szerintem fejtsd ki, hogy szerinted miért nem állja meg a helyét a fenti gondolatmenet.

Új hozzászólás Aktív témák