Új hozzászólás Aktív témák

  • N€T0X|N

    őstag

    Vett már valaki itt D-Link DWR-116-os routerrel (meg a hozzáadott DWM-222 stickkel) netet? Egyelőre én csak agyrákot kaptam tőle, mert kritikán aluli amit művel. Vagy ilyen szar vagy hibás cuccot kaptam.
    Konkrétan: iszonyú lassan, de nagy nehezen amikor csatlakozik is a mobilhálózatra végre és látom, hogy kapott ip-t, mik a dns szerverek stb. egyszerűen nincs net a rádugott gépen, se wifin.
    DHCP jól van beállítva, a routert látják is az eszközök, de egyszerűen nincs tovább, se pingetni nem lehet kifele, se semmit. Becsatlakozás után ő maga se tudja pl. pingetni a dns szervereket, amiket felvesz.
    Egyetlen 1x elindult néhány restart után normálisan (kábelen és wifin is), majd állítani akartam a wifi csatornán és utána megint lehalt, pedig akkor nem is kért újraindítást. A stick tuti jól működik (bár a csatlakozás sebessége egy vicc a Huawei modemekhez képest, de ez legyen a legnagyobb baja, amúgy jó), közvetlenül pc-re rádugva minden gond nélkül megy a net.
    A router amúgy csinált próbálkozás közben olyanokat is, hogy folyamatosan connect-disconnect állapot között ugrált. Ez nem tűnik normálisnak. Maximális jelerősség van, 4G hálózatra felmegy látszólag. Out of the box, varázslóval állítottam be, de próbáltam manuálisan is, úgy se lett jobb. Nézek még majd egy reset utáni helyzetet, de este már nem volt idegem hozzá... :F

    Ha nem jutok vele semmire a 3 napos cseregarancia mit jelent, hogy műxik pontosan?

    [ Szerkesztve ]

    Sent from my keyBoard

Új hozzászólás Aktív témák