- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #28465 üzenetére
A MyTV is korlátlanul használható az akció ideje alatt!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
félisten
válasz kakuk.tamas #28501 üzenetére
Ez így van, de pl. sokan nem tudják azt sem, hogy a 18+-on kívül minden Mytv tartalom ingyen elérhető február 4-ig, azért is nem akartam azt idekeverni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #28502 üzenetére
Ez stimmel.
De az eredeti kérdésedre reagálva: az a 3 órás keret szerintem úgy jön össze, hogy mérik a myTV szervereihez kapcsolodó időd.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
x1port
addikt
válasz dptrsk #28497 üzenetére
Épp ezért.
Látod , fos a hálózatuk.
Ezt ők is nagyon jól tudják ,csak védik a mundér becsületét.Tudják jól ,hogy évközben is nagyon nagy a baj.
Hát még ha jön a Karácsony és mindenki a telón lóg majd.Ha nem akciózzák be és úgy lassul le az amúgy is lassú hálózatuk akkor kitör a háború.
Így is lelassult de így ők a jófejek,hogy ingyen adják és MI vagyunk a hibásak amiért terheljük.Jól kitalált marketing ez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kakuk.tamas #28503 üzenetére
Ja most látom, nem a mostani dologra reagáltál.
Mondjuk közben rájöttem, hogy telóm WP-s, TAB meg Wifi only szóval nem érint a dolog -
dptrsk
addikt
válasz szabonagyur #28499 üzenetére
Nem a Megabitekről van szó...
Hanem arról, hogy a leterhelt hálózat az esetleg elfogadható 1-2 megabit sebesség ellenére 15-30 mp alatt tölt be egy oldalt, mert magas a ping, mivel a hálózat nem bírja ezt a terhelést...
Lehet kínai a hálózat, de nem egy Kína népességű országra lett tervezve...Ez olyan mintha lenne egy pékségem s reklámozom, hogy minden megsütött kenyeret ingyen adok, csak elfelejtek kenyeret sütni aznap...
Ingyen adná, ha lenne mit, de ez nem szolgáltatás ami a Telenornál van...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #28505 üzenetére
De figyelj, mert abba a 3 órába a wifis myTV is beleszámít! (Feltéve ha ezt veszed igénybe)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Landsmann
addikt
Csináltam azelőbb is egy tesztet. Más a számítógép (gyorsabb mint a délelőtti), más a modem, de sebességre ugyanazt tudja, másik erlőfizetői számról, az 5 Ft/mb forgalmi díjas internet kapcsolattal tesztelve. Az eredmény:
Jól látszik, a feltöltzés nagyjából ugyanannyi, a letöltés m integy 2,5 mbit-el kisebb, dehát most nagyobb a terhelés. Ja, a helyszín is más, most itthon vagyok, közelebb a bázisállomáshoz, de a nagyobb terhelés miatt a ping idő nagyjából másfélszerese.[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
kakuk.tamas
addikt
válasz dptrsk #28506 üzenetére
Az ÁSZF-ben előírt, és a törvény által szabályozott internet fogalom alatt lévő szolgáltatást nyújta.
Vagyis a ilyenkor a Júzernek kuss a neve.
(Nem személyeskedésnek szántam, de ez a lényeg. Sajnos.)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
félisten
válasz dptrsk #28506 üzenetére
Jó én értem a verziótokat, de ha nem az lenne, hogy akkor most minden le/feltöltés függő nyomatná a dolgokat ha kell ha nem akkor lehet nem lenne ennyire lezsibbadva a hálózat. Persze ez nem kifogás, csak azt se feledjük, hogy ez nem csak a Telenornál probléma, hanem úgy lassan minden vezetékes szolgáltatónál is. Nem vagyok álszent, de a mobil adatforgalom esetében mindent el kellene követni a torrent visszaszorítására, mivel egy idő után nem tudod hova fejleszteni a dolgokat, hiszen lesznek mindig olyanok akik olyan lefedettségi területen vannak ahol kihasználva a teljes sebességet leölik a hálózatot.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #28510 üzenetére
De torrentezni mobil kapcsolaton tilos. Ha sokáig csinálod tiltanak.
---
Mélykút, Bács Megye - Hipernet Medium csomag[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kakuk.tamas #28507 üzenetére
De várj. Az oldalon az van, hogy adnak mobilforgalmat a 3 órára. Ez nálam azt jelenti, hogy a 3 nap alatt mobilnetet használva 3 óra ingyenes.
Meg van a másik akciójuk aminek a lényege, hogy a szolgáltatás havidíja 0 forint február 4-ig, ez mégis hogy kötődne a mostani 3 napos dologhoz? Srhogy szerintem.
-
x1port
addikt
válasz szabonagyur #28510 üzenetére
Azért ezt bőven túl kellene kalibrálniuk.
Ha arra meg van az eszük ,hogy minél több telefont adjanak el , akkor egyenes arányban kellene fejleszteniük a hálózatot is.Ha minél több ember felül egy lovasszekérre akkor annál több lovat kell befogni elé.
Nem csak a jegyet szedni a szekéren utazóktól. -
csernak75
senior tag
válasz kakuk.tamas #28511 üzenetére
Már mért lenne tiltva a torrent?? 3 éve van hipernetem még sose szóltak érte!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #28512 üzenetére
Én a 3 órás csomagra + Wifire írtam, hogy számít.
Egyébként a többi része jó kérdés...#28514 csernak75: mintha az ÁSZF-ben azt olvastam volna. De ha így van, akkor kárba veszett jó sok éjszakai gigám...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz x1port #28513 üzenetére
Ahogy írtam ez a dolog nem csak itt, hanem vezetékes szolgáltatásnál is kezd gondot jelenteni. Nézz be majd a digi témába, hogy ott pl. hogy szidják a szolgáltatót ha szegénynek 1000Mbit helyett csak 700 van meg, pedig az is bőven elég kellene lennie szerintem bármire. Természetesen itt mások az arányok illetve a használhatóság is az.
Amúgy meg lehet fejleszteni, csak ne feledjük el, hogy a fejlesztések ellen szerintem a világon a legjobban a magyarok vannak. Ha mondjuk bevezetnék a 4G hálót mindenhol (ami ugyebár olcsóbb kiépítés és fenttartást jelent mint a többi), többivel nem foglalkoznak akkor az összes birka azon verné magát, hogy de ő most vett 3G-s telefont, miért nem azt fejlesztik.
-
Landsmann
addikt
Egyébként megjegyzem, a vezetékes netem is jócskán alul teljesít most a szokásos értéknél. A 18/3,5-es neten általában 18/2,5-et mérek. Ez most 12,8/1. Szóval a vezetékes hálózat is terheltebb. Azt meg ne felejtsük el, hogy ilyenkor SMS-ek milliói indulnak útnak és hívják telefonon egymást a távol élő családtagok. A beszédhívás elsőbbséget élvez, úgyhogy nem csoda hogy most sokkal kisebb értékeket mérhetünk. Majd holnap vagy holnapután történő sebességmérésből levonható, hogy a net miatt van a hálózat lepadlózva, vagy a szent esti SMS és hívások terhelik le nagyon.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
x1port
addikt
válasz szabonagyur #28517 üzenetére
Digim van évek óta.
Fillérekért adja a szolgáltatást és hibátlan évközben mindig.Nem emel árat nem korlátoz , nem köcsögösködik.
Ez a telenyomorrol nem mondható el.Az ember azért írja alá a 2 év hűségszerződét hogy kapjon/ vegyen egy telefont amit 2 évig zökkenőmentesen használ.
Nem szerencsétlenkedni akar vele lassan szinte már napról-napra.Jaaaa , hogy a nyomor 0kb/s -tól garantálja a sebességet?!
Én kérek elnézést.Ne panaszkodjon az az ember a szekéren aki jegyet vett rá és az csak gyök kettővel megy.
Ráadásul nem is utazhat másikkal mert mert szerződést kötött.Lehet itt védeni a dolgokat , ettől még sajnos nem lesz jobb a helyzet.
Saját maguk alatt vágják a fát.
Nem adok nekik 2 évet. -
félisten
válasz kakuk.tamas #28515 üzenetére
Remélem, hogy úgy van a dolog ahogy gondoltam, tehát február 4ig a szolgáltatás ingyenes, használhatom számítógépen, tableten nyugodtan mivel ott sincs forgalmi díj. Forgalmi díj a 3 nap alatt nincs ha esetleg mobilnettel akarom nézni, a 3 nap után pedig telefonról forgalmi díj van, havidíj nincs.
-
félisten
válasz x1port #28519 üzenetére
Ne feledd többi szolgáltató sem jobb, olcsóbb vagy biztosít nagyobb lefedettséget (max egy másik a te környékeden jobb). A fejlesztés részét meg amit írtam szerintem érdemes átgondolni. Ott volt anno a analog TV adás megszűnése, azon is mekkora cirkusz ment, pedig nagyon nagyon régóta ideje volt.
-
x1port
addikt
válasz szabonagyur #28521 üzenetére
Dehogyisnem biztosít.
Ne viccelj már.És nem csak a környékemen.
-
félisten
válasz x1port #28523 üzenetére
És mégis a többi mivel biztosít jobbat? Budapesten lehet, vagy ahol te jársz, csak tudod van az országnak más része is ahol a többi is ugyanolyan hulladék. Van Telekom előfizetésem is cég révén, benne LTE képes nettel, illetve próbáltam Vodafone-t is. Vidéken ugyanolyan hulladék mindegyik.
Lehet, hogy itt a PH keretein belül elégedettebbek vagy kevésbé jelenik meg több probléma a másik kettőről (nem tudom nem olvasom azokat) de ott sem jobb a helyzet.
-
MODERÁTOR
-
@rglaaf
veterán
Hello
tegnap volt egy alaplap csere azóta kb a hipernet heavy-t nem tudom semmire használni csak böngészésre, bármit akarok letölteni azonnal megszakad van valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
x1port
addikt
válasz szabonagyur #28524 üzenetére
Most ne menjünk ebbe itt bele.
De ha kíváncsi vagy emailben átküldöm Neked a T hivatalos országos mérési eredményeit.Minőségibb eszközöket használ és alapból 4G-t ad ami Budapesten szinte teljesen lefedett.
Nem véletlen vezető szolgáltató.
(#28525) Viktor0610 : Nem a jogszabály szerinti 0-val van a gond hanem sokszor gyakorlatival.
YT videó ( kb egy 3 perces ) 453 szor akad meg.
Tényleg gyötrelmes , nyomorúságos.
Innen az elnevezés.De legalább hagynák,hogy szabaduljak tőlük.
Adjanak egy egyedi kötbért , kifizetem és viszlát.Azért ők is hibáztak eleget , ez szerintem méltányos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
félisten
válasz x1port #28528 üzenetére
Ahogy írtam nem csak Bp létezik, az ország nagyobb része nem ott lakik... Bp-n pl a Telenorral sincs bajom...
Az meg, hogy hivatalosan mi van leírva meg nem az egy dolog. Vidéken, de annyira nem kisvárosban lakom, T szerint is van nagy sebességű net, ahogy Telenor szerint is, erre hopp még sincs, de ők állítják ott kell lennie.Ezzel a beszélgetésből én ki is szállok, nem akarom védeni egyiket sem, de nem rosszabb annyival ez a T mint a másik vagy a V.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Viktor0610 #28529 üzenetére
Okés ez alég durva azért hogy egy 200mb cuccot nem tudok letölteni délután óta
PSN:BiZzare_0 ️
-
MODERÁTOR
-
x1port
addikt
válasz Viktor0610 #28533 üzenetére
Azért ez így nem túl fair.
Elérem az 1 gigát az 'ingyenessel" és aztán egy tetves YT videót sem tudok megnézni.
Persze utána a böngészés , facebook nem lassul.
Bravó , logika(#28535) Viktor0610 : Ez van Inkább iszok egy pálinkát az egészségetekre !
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Na akkor én nyertem:
Most nem áll meg az LTE, megy ahogyan kellene. Ezt megkérdezem majd a kedves szolgáltatótól, hogy amikor megáll nincs probléma a hálózattal, akkor most a korlátlan időszakban tapasztalható valódi hibamentes időszakban mi a helyzet. Vagy épp most működik hibásan?
Nem is tudtam, hogy létezik telenor elnevezésű általános iskola. -
MODERÁTOR
-
dptrsk
addikt
válasz csernak75 #28543 üzenetére
Na ja...
Vajon mennyire valós egy azonos hálózaton levő szerveren mért teszt?
Ez kb olyan eredményt ad mintha az otthoni netkapcsolatodat az aaztali gépeddel mint szerver és a laptopod mint kliens teszteled...
LANon az adatok gyorsabban és stabilabban közlekednek...Ez esetleg arra jó hogy mekkora a csomagod max sebessége...
-
club1
veterán
Ezt megerősítem, a múlt hét elején-közepén nőtt meg a XXII. kerületben az átlagos 22-25 Mbps-ról 40 Mbps környékére a letöltési sebességem. A 4G térerő nem változott. Gondolom használatba vették a felhordó hálózatra megvett frekvenciablokkokat.
Az viszont vicces, hogy ma a speedtest-et használva és a Telenor szerverét teszteléshez kiválasztva mindenki kisebb sebességeket mér, mint bármelyik másik szerveren. Az előbb UPC netet mértem Telenor szerveren, harmadával kisebb sebességeket tudtam csak mérni, mint a Telekom/Vodafone szerverével. -
vj0c1
aktív tag
Szerintetek áprilisban lesz még a note3asból, ha már most kifútó limitált termék?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
whiskeys
őstag
Javulgat http://www.speedtest.net/my-result/a/1095258385
[ Szerkesztve ]
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
apaszka
veterán
Biztosan , még egy jó darabig árulják gsm -ek,olx és hasonlók...
Viszont sok a klón.....
Pont tegnap a topikjában is vettek egyet.
Inkább egy tökéletes állapotú használat vegyél gyári garanciával, mint egy semmit érő garanciás példányt, vagy klónt.Lehet venni rá még egy év garanciát a samu -nál , így akár egy éves telefon is két év házhoz jövőssel bír. Ami azért nem rossz?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest