- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemen93
tag
Sziasztok!
Szeretnék némi információt megtudni azzal kapcsolatban, hogy az ilyen GSM repeater alkalmas-e arra hogy növelje a HSDPA lefedettséget pontosabban arról van szó hogy kültéren még van lefedettség, de a lakásban már nincs.
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
-
törölt tag
-
x1port
addikt
válasz gyurkikrisz #28159 üzenetére
Budapesten járok kelek elég sokat.
Van nálam 30-as telefon is.Ha gondoljátok lövök egy pár tucat képernyőképet különböző helyekről.
20-as rengeteg helyen csak Edge-el megy. A 30-as 4G-n .
De ami a legrosszabb az az ,hogy a lakásomban is csak 2G van.
( mivel egy másik kerület adótornyára csatlakozik ) Vicc.Nekem sem jó ,hogy csak panaszkodok.
Sajnos a telenor fikarcnyit sem tesz azért hogy az ember elégedett lehessen velük.Na mindegy..
Innentől majd csak dícsérni fogok
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz x1port #28161 üzenetére
Érdekes nálam végig LTE-n van a teló csak a metrón vált 3G-re.(kivétel a 4-es)
Azzal viszont egyet értek, hogy nem tesznek semmit sem az elégedett ügyfél érdekében. E miatt már az NMHH-hoz került a "van LTE hálózatom de sz*/t sem érek vele" ügy mert még mindig azt mondják, náluk minden rendben. -
Tigerclaw
nagyúr
Csak hogy más ne essen ebbe a hibába:
Ma vettem egy Praktikum Ász Express csomagos telefont. Egy hagyományos nyomógombos telefon kellett volna szülőknek. A doboza szerint Telenor S600. Kibontva az útmutató szerint viszont PRO7310AU001 és ez szerepel az akkun is, illetve az akku alatt is. Totál noname, made in PRC. Se a Telenor honlapján, se az interneten nincs a készülékről semmi info.
Maga a készülék viszonylag nehéz, de vékony, a felbontásához képest nagy kijelzővel. 0.3MP-s kamera, ledes elemlámpa funkció (egész erős a fénye) Szoftverben a totál minimumot hozza, pl. 1 kijelző szín séma és egyetlen egy csengőhang, az is hihetetlen béna és nagyon halk. Adtak hozzá egy SD kártyát, vagyis nekünk kell vadászni hozzá csengőhangot mert a gyárit akkor se hallaná meg a user, ha egy csendes szobában a zsebében csörög. Rezgőfunkció nincs.
Ami miatt holnap viszem is vissza a boltba az nem csak a teljes fapadossága, hiszen arra számítottam, hanem a minősége. A billentyűzet rémálom, nyöszörög, nincs nyomáspontja, a billentyűk nem különülnek el, gyakran kettő is lenyomódik egyszerre vagy nem az, amit le akartam nyomni, főleg a kurzorbillentyűnél. A tetejében pedig a leghangosabb csengőhang amit rátettem, a maximális hangerőn is nagyon halk. Kipróbáltam hogy a másik szobából hallom-e, de mikor bezártam az ajtót, már akkor se hallottam. A hangszórója a hátoldalán van, vagyis ha lerakod valahova, vagy berakod tokba, zsebedbe, akkor az a kevés hangerő is totál eltűnik.
Őszintén szólva nem értem, hogy a Telenor miért próbál ilyen hulladékot rásózni az ügyfeleire, ráadásul még a nevét is adja a készülékhez.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
xmaas
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Az a baj a mostani alap nokiákkal (1xx széria), hogy mintha gyerekkézbe tervezték volna, olyan kicsi. Olyan mint egy játéktelefon a játékboltban. Hiába jó a belseje, ha egy idősebb embernek nehéz kezelni, megfogni, mert olyan apró rajta minden. A következő szint meg már kicsit drága.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
n@p@lm
őstag
székesfehérvár belvárosában van valakinek tapasztalata a telenor lte hálózatával?
mennyire "hasít"? -
veterán
voltam az astoriai telenorban és közölték velem, hogy telenor praktikum csomagot nem lehet függetleníteni ... csak ha megveszem a listaáron a készüléket mert akkor az már elvileg független ... nem igazán értem mert szombaton az alléban azt mondták, hogy lehet praktikum készüléket függetleníteni és összesen 7-8.000 ft-ba kerül ...
-
axioma
veterán
z1c topikban eleg sokan vannak, akik megvettek a keszuleket es fuggetlenitettek, bar akkor is uzlettol fuggoen sima vagy sem ugyintezesrol szamoltak be (egyeseknek 1 ev "huseg" kivarasat mondtak, masoknak csak keszulek atvetel x nap mulva vissza, de a legtobben - akar tobb kirendeltseg felkeresese utan - veuglis tudtak venni+fuggetleniteni helyben; bar utobbi allitolag keszulekfuggo, hogy valoban megy-e csak siman koddal)
-
MODERÁTOR
-
x1port
addikt
Múlthét szerdán nagy nehezen aktiváltam ( félig ) egy praktikum ász kártyát a 1220-on.
Megadtam egy baráti 20-as számot.Azt mondta a maki .hogy ha postázzák az aktiváló kódot , és ezzel megerősítem az aktiválást akkor 6 hónapig érvényes lesz a rajta lévő 600 Forintos egyenleg.
Mivel szombaton munkanap volt így ez a mai már a 4. nap. Levél pedig sehol.
Ma pedig jött egy sms , hogy 2 nap múlva lejár a baráti 20-as kedvezményem ha nem töltöm fel.
Most akkor ez ,hogy a ku..@ életbe van ?!
Miért nem lehetett beaktiválni az üzletben a nevemre , amin már évek óta van 2 előfizu.
-
törölt tag
Üdv!
Ha vásárolnék egy használt telefont ami elvileg nem részletre lett vásárolva milyen esetekben tilthatják le?
Pl akkor is letiltásra kerülhet, ha az előfizető nem tartja a 2 évre kötött tarifahűséget?Illetve jól tudom, hogy számla nélkül, jótállási jeggyel is lehet garanciáztatni?
Köszönöm a választ!
-
Landsmann
addikt
Embörök, mától ingyé van a Hívásértesítés szolgáltatás. Aktiválja aki szeretné hogy legyen, mert a szolgáltató is aktiválja majd, de ki tudja mikor kerül rá a sor. Nekem reggel óta működik.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
esetleg van itt telenorban dolgozó aki segít nekem? Privátban?
-
Gedeon31
addikt
válasz #79335424 #28180 üzenetére
Nem hallottál még ilyenről? Hívásértesítő
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
KamuMazsola
őstag
Szerintetek ilyenkor mi van? Vettem a tescoban 990- ért egy praktikum+ net expressz simet, aktiválni akartam a neten és azt írja, hogy az ecc kód nem a telefonszámhoz való. Pedig én neten akartam aktiválni!
Üdv.: KamuMazsola
-
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #28187 üzenetére
A kártya keretének hátoldalán, a vonalkód alatti nullákkal kezdődő számsort írod be az ICC-szám mezőbe?
Xiaomi 13T
-
KamuMazsola
őstag
válasz Viktor0610 #28188 üzenetére
Igen. Aktiváltam már ilyet, de valamiért akkor is a 1220- on lehetett csak neten nem. By telenor.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
darvinya
titán
IDÉN KARÁCSONYKOR A KORLÁTLAN HIPERNET ÉLMÉNYÉT ADJA NEKED A TELENOR!
Lehet terhelni a hálózatot.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Most derült ki, hogy az új telóm microsimes. Kinéztem egy havi 5 rugós, LTE -s adatcsomagot. Szerintetek kaphatom ezt microsim -mel?
-
törölt tag
-
-
x1port
addikt
válasz darvinya #28199 üzenetére
nincs 3G csak hébe hóba )
Egy örökkévalóság mire valamit betölt.Természetesen ha megy a 3G akkor tűrhető.
Persze ha nem korlátoz be a telenor.Ilyen szar és nehézkes hálózat mellett inkább rá kellett volna feküdniük arra , hogy kicsit gatyába rázzák.
Erre pénzügyi szolgáltató lett.
De mi a f@..nak ???Lassan már telenoros tej is lesz a boltokban.
Telekommunikációs minőség meg az ablakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest