-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
stichus
tag
válasz Viktor0610 #2801 üzenetére
nekem sem sikerült még a rendes wapra felmenni egyik symbianos telefonommal sem, bár az más szolgáltató. mindig a rendes netes elérést hozza be helyette
-
MODERÁTOR
-
stichus
tag
válasz Viktor0610 #2803 üzenetére
pedig van külön wap, net, stream, mms profil is, de mindegyik ugynaz gyakorlatilag, csak más a usernév. kipróbáltam, felcseréltem, de mindegyik jó mindenre, ugyanaz történik. szerintem az lehet a baj, h nem wapböngésző van bennük, hanem netböngésző, ez lehet? ennyire nem értek a témához...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #2807 üzenetére
1220nál mondták hogy ezért nem lehet, de arra gondoltam meg lehet beszélni okosba egy pannonos üzletbe hogy turkáljon bele a gépbe vagy valami
Esetleg hátha tud valaki valami kiskaput... de akkor semmi remény... -
MODERÁTOR
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #2809 üzenetére
ohh köszi akkor ezt mindenképpen megpróbálom!
-
Jazz
veterán
válasz Viktor0610 #2801 üzenetére
Mi az az APN?
Néztem ami Szólista linkelt be. Nekem egész más a hozzáférési pontom beállításai. Törlöm a mostanit aztán küldök magamnak egy új konfigurációs üzenetet.
Remélem működni fog...free your mind
-
Jazz
veterán
Ezzazzz!! Működik! Pannon W@P APN hozzáférési pont. Egész más a kezdő oldal is.
thx 4 allfree your mind
-
csibor
addikt
Családi csomagba belehet emelni még praktikumos telefont?
-
MODERÁTOR
-
fischi
tag
válasz Viktor0610 #2773 üzenetére
Ha a céges kapcsolattartó azt mondja ő nem akarja a régi telefonokat gyűjteni, ezért nincs a 10ezer kedvezmény se, akkor mit csináljak? Ki lehet őt kerülni?
-
MODERÁTOR
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Egy HTC Touch Cruise-os Pannonos kollegát keresek, 4 napja nem tudom beállítani azt a rohadt mms beállítást, egyszerűen fogadni és küldeni sem tudok.
Net az van, de egyébként a számlaegyenleg info nálam sem működik, ugyanazt írja ki, hogy átmenetileg nem érhető el...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
thozoo
tag
Sziasztok! Május 26-tól 125 Ft az MMS 99 helyett a Pannonnál. Még jó, hogy megnéztem a díjszabást... Pedig kezdtem abban reménykedni, hogy majd lejjebb megy az ára, de ezek szerint mégsem.
Thozoo
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy előfizetéses telón a pannonnál, csk az a helyzet, hogy kb. 1 hete töltöttem fel a kártyámat 14.400 Ft-al! Nem lehet ezt az összeget mittudomén átrakni egy másik kártyára - pl. barátnőmnek? Vagy beforgatni a leendő előfizetésre? Vagy valami módon felhasználni? Ha bárkinek eladnám a kártyát, szegénynek nem lenne nyugta azoktól, akik engem hívnának, ezért a kártyát mindenképp ki kellene iktatni. Szóval, van valami megoldás?
üdvooha
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
thozoo
tag
Szia!
Én váltottam kártyásról számlásra, és a kártyán lévő egyenleget jóváírják a számládon - nem tudom megmondani, hogy ennyi összegnél rögtön, vagy részletekben, nekem csak 900 ft-om volt a váltáskor, azt az első számlán kedvezményként jóváírták. De nem vész el az összeg, felesleges eladni a kártyát.
Persze ez a megoldás csak akkor játszik, ha meg akarod tartani ezt a számodat.
Thozoo
-
MODERÁTOR
-
Yooha
aktív tag
válasz Viktor0610 #2824 üzenetére
Köszi a választ neked is, és thozoo-nak is! És ekkor a számom is megmarad? Mert az lenne a legjobb!
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
thozoo
tag
Természetesen megmarad a számod. Nekem annak idején volt egy kis problémám a váltással, mert addig nem vehettem telefont, amíg nem "frissült" a rendszer. (Én egy telefon miatt lettem számlás.) De miután befrissítették, ami az ígért három nap helyett egy óra alatt megtörtént, megvehettem a készülékemet, és onnantól kezdve számlás voltam. Délelőtt még kártyás, délután már számlás. :-)
Blogomban leírtam tapasztalataimat is, itt: [link]
Jó vásárlást!
[ Szerkesztve ]
Thozoo
-
MODERÁTOR
-
st.hubertus
tag
válasz Viktor0610 #2828 üzenetére
Viktor, elsősorban hozzád szól a kérésem. A pannon számlás ajánlatai között keresek olyan telót, amelyik képes megnyitni doc, pdf, esetleg xls fájlokat, és az ára 30 000 Ft alatt (körül) van.
Az sem mellékes szempont, hog ylegyen masszív, bírja ki a két évet
köszi -
MODERÁTOR
válasz st.hubertus #2829 üzenetére
6120. Az ára használtkészülék-beszámítással épp' 30 ezer forint.
Xiaomi 13T
-
Yooha
aktív tag
válasz Viktor0610 #2828 üzenetére
Oké, azt vállalom. A honlap szerint az első hónapban jóváírják a kártyán maradt pénzt. De 2.000 Ft havidíjnál hogy írnak jóvá 14.000 Ft-ot? Kijön az első hónapban egy +12.000 Ft-os számla, a pénzt meg felveszem a postán? Vagy addig küldik a 0 Ft-os számlákat, amíg tart a pénzem (ez esetben a honlapon hazudnak)?
-
törpeharcsa
csendes tag
Szentendre és pomáz közötti dombokon télen biztosan jött a HSDPA Pannon előfizetéssel. Kilombosodtak a fák, és azóta csak az EDGE működik.
Ez így normális?Matild
-
MODERÁTOR
válasz törpeharcsa #2833 üzenetére
Majdnem biztos, hogy az a baj, hogy csak (gyenge) kültéri 3G-/HSDPA-lefedettség van arrafelé.
Mindjárt utánanézek.Ahogy sejtettem, csak kültéri lefedettség érhető el arrafelé, a beltéri csak foltokban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törpeharcsa
csendes tag
válasz Viktor0610 #2834 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, ezt sejtettem eddig is, de ezek szerint a fák lombozata ennyire számítana, télen volt rálátásom a budai hegyekre, most pedig semmi.
Butaság az az állítás, hogy többen veszik igénybe a szolgáltatást és ez gyengíti a jeleket? Nem írtam, hogy mobil internetezésre használom (500MB 1980.-Ft/hó)Matild
-
MODERÁTOR
válasz törpeharcsa #2835 üzenetére
Természetesen, a több felhasználó is gyengíti a jeleket, illetve a környezeti viszonyok is legalább ennyire fontosak a vétel/sebesség terén.
Xiaomi 13T
-
törpeharcsa
csendes tag
válasz Viktor0610 #2836 üzenetére
Ha bemegyek Pestre a VIII. kerbe, ott is HSDPA volt kifogástalanul egészen tavaszig, most már mindig UMTS sebességet ír ki a kapcsolódásra.
A speedtest.net pedig 850kb/s mér. Ezek elfogadhatók?Matild
-
MODERÁTOR
válasz törpeharcsa #2837 üzenetére
Amennyiben 850 kB/s (tehát kilobyte/sec) sebességre gondolsz, az már a HSDPA-tartományba esik, tehát teljességgel elfogadható.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törpeharcsa
csendes tag
válasz Viktor0610 #2838 üzenetére
kilóbyte/sec erről van szó, megnyugodtam.
Köszönöm a válaszokat.Matild
-
Szabesz
őstag
Sziasztok!
Pannon 500Mb-os csomagom van, E220-as mondemmel. Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy folyamatosan ugrál a kapcsolat típusa HSDPA és UMTS között? (Bp. II. ker, Moszkva tér környéke). Bárhol vagyok, ezt csinálja, átvált HSDPA-ra (jelerősség: 3csík), majd 5-10 másodpercre rá vissza UMTS-re (ittt is ua. a jelerősség).
Érdemes frissíteni a modem frimwarejét? Ha igen, akkor melyikre?Elsőre is köszi a válaszokat
¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
-
Szabesz
őstag
válasz Viktor0610 #2841 üzenetére
Ezzel most annyi változott, hogy három helyett négy csíknyi a jelerősség. Próbáltam helyezgetni, próbáltam kinn a Millenárisban, mindenhol ezt csinálja...
¯\_(ツ)_/¯
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #2836 üzenetére
Jujj! Attól, hogy több felhasználó csatlakozik egy cellára, a térerőben nem történik változás. Egyszerű példa. Ha a középhullámú Kossuth rádiót 3 millió rádióval fogják, vagy csak Pista bácsi fogja valahol a mező közepén egyedül, attól a térerő nem fog változni.
Tehát a térerőnek semmi köze ahhoz, hány felhasználó van rajta. Az adatátvitelbe viszont belejátszik, az egyértelmű.
A két dugós USB kábel arra való, hogy az USB portról történő áramfelvételt megossza. Erre akkor van szükség, ha távol van a bázisállomás és emiatt a modem nagyobb térerővel kénytelen adni. Nagyobb teljesíytményhez nagyobb áramfelvétel kell, amit ha egy usb port nem tud ellátni, akkor időnként megszakad a kapcsolat, ahogy több áramra lenne szüksége.[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
megyeri
tag
válasz Landsmann #2843 üzenetére
Idézet a T-Mobile honlapjáról (elnézést, hogy innen idézek, de itt tudtam, hogy olvastam róla, így könnyebb volt megtalálni):
"Az 3G rendszer egy másik sajátossága, hogy egy állomás kiszolgáló területe a kiszolgált ügyfelek számától és az átviteli sebességtől függően változik (ez az ún. "cellalélegzés" jelensége). Amikor tehát sokan használják az adott cellát, akkor az kisebb területre összehúzódik, mérete nem állandó."
Gondolom ez nem csak az UMTS, hanem a HSPA hálózatra is igaz. Illetve Nem csak a T-nél, de a másik két szolgáltatónál is így lehet. Akkor viszont mégis jól írta Viktor...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Landsmann
addikt
válasz megyeri #2845 üzenetére
De ennek technikai okai vannak, a rendszer így van felépítve. A bázisállomás veszi visszább a teljesítményét és azért kisebb a lefedett terület, nem pedig azért, mert a sok vevőkészülék "elszívja" az energiát. Egyébként nem értem a logikát benne. Ha csak az nem, hogy a megléfő felhasználókat próbálják folyamatosan kiszolgálni és nem akarják, hogy az új belépők miatt a régieknek a sebesség csökkenjken, vagy ledobja őket a hálózatról.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
törölt tag
hi
ha egy feltöltőkártyás sim-ről szeretnék limit csomagra váltani tudok-e hozzá telefont vásárolni?
vagy vegyek inkább egy új kártyát? -
brownus
veterán
hello,
van a pannonnál internetes számlafizetési lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz brownus #2848 üzenetére
brownus:
Át is utalhatod (a bankszámlaszám szerepel a havi elszámoláson, mindenképp' tüntesd fel a számla 1000-rel kezdődő sorszámát), illetve a PannOnline oldalán történő regisztrációt követően, bankkártyával is kifizetheted.okos67:
Igen, két lépcsőben, az egyik folyamat lezárását követően max. 72 óra elteltével.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
brownus
veterán
válasz Viktor0610 #2849 üzenetére
köszi! utalni fogom, az talán még gyorsabb is;)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest