Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz #94649600 #13351 üzenetére

    Egyreszt, ha nem tudsz rola, telenor.hu, gyakori kerdesek, es leirjak.

    Masreszt ha nem tevedek nagyot, azert kernek toled 25 400 forintot, mert az nem eloleg, hanem ezt az osszeget _mar tullepted_, tehat ez mar mindenkepp rajta lenne a szamladon, csak mivel meg messze a szamlazarasod, te meg mar most csinaltal egy az eddigiektol jelentosen eltero szamlat, a tovabbi esetleges karok megelozese erdekeben megkertek, hogy amit eddig osszehoztal fizetendot, azt most told be hozzajuk talicskan, es akkor nekik kevesebb log a bizonytalanban, mert nekik sokkal jobb potencialisan problemas ugyfelnel csak 25 400-at bebukni, mint esetleg 60 ezret hovegi szamlaval. Javaslom az aszf 5.2.8-as reszet olvasgatni (az sms-ben ezt nem hivatkoztak le?)

    Harmadreszt, megmondtak, hogy 24 ora mulva korlatoznak, ha nem fizetsz be, ha ezt nem tetted, magad idezted elo a korlatozast. Az, hogy nem tudsz rola, az nem mentseg, a netrol letoltheto aszf pdf-ben lehet keresni a magas, a limit es a forgalmi szokra.

    Amugymeg mi lenne, ha regisztralnal gyorsan a telenor online-ra, es megnezned ingyen es bermentve a kiszamlazatlan hivasok listaja menupontot, hogy mekkora osszeg szerepel ott es hogyan jott ossze? Mert most beszelunk mindketten olyanrol, amit pontosan nem tudunk (hogy mekkora szamlat is hoztal ossze)..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák