Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz zoltaneger #113921 üzenetére

Sajnos a szolgáltatáshoz kapott routert sem lehet visszaadni bármikor. Én is kérdeztem legutóbb, amikor kicserélték a ZTE MC801A-t 5GB-re. Mivel nálunk 5G nincs, 4G routerem viszont van sajátom, ezért feleslegesnek gondoltam fizetni pluszban az 5G-s router-ért is, de azt mondták nem lehet, addig kötelez a szerződésben kötött hűség, ami esetemben is 24 hónapra szól, amíg le nem jár. 24 hónapra 1000Ft- a kedvezményes bérleti díj / hó, 12 hónap hűségre pedig 2000ft / hó. Feltételezem, hogy mivel nem megközelítőleg sem érted el még az 1 év hűség teljesítését sem, nemhogy a 2 évet, így az 1 éves hűségidöre szóló bérletidíjjal számoltak neked, a szerződésedben foglalt 2 év kötbért. Így ki is jön a 48e Ft, bár tény, hogy ebből feltételezem azt a 2 havi díjat amíg használtad, azt kifizetted. Ez 2e Ft, így ezt feltételezem mindenképp bele kellett volna kalkulálni, így 46e Ft-nak kellene lennie a 48e Ft helyett.
    Nem akarok nagy ostobaságokat mondani, de szerintem valami ilyesmi történhetett szerintem. Ezen felül feltételezem még ott van a 24, pontosabban 22 hónapra szóló internet szolgáltatás díja is mint megtérítendő összeg.

Új hozzászólás Aktív témák