- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Throme #28889 üzenetére
Nem volt semmi lekicsinylő abban, amit írtam. Nincs baj a kitobikkal. Azért neveztem a nevén, hogy tudja, hogy miről van szó, Nevezetesen egy objektívről, ami a géppel együtt megkapható, induláskor. Sok helyen az ilyet "starter kitnek" nevezik, ami szerintem mindent elmond, Amennyiért megkapod őket a géppel együtt csomagolva, vagy az ebből származtatott használt piaci árakon, annyit megérnek.
Egy Nikkor 55-200 85k. Hozzátesz egy 10-est, és kap egy minden tekintetben jobb Tamron 70-300 VC-t, ami full frame üveg. Az 55-200 nem az. De volt már akciósan 79-ért is T70-300 VC.
Arról nem is beszélve, hogy a kezdő 55mm jobban benne van a már meglévő 18-105-ének a zónájában. Ugyanazt a fókusztávot lefedni meg redundáns.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest