-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reno7
senior tag
Asztalihoz is adnak ha kész gépről van szó,nem pedig általad összerakottról a laptoppal meg az a baj hogy nincs olyan amihez nem adnak windowst és megfelelne az igényeimnek
Rákérdezek azon az oldalon ami be van neked linkelve,hátha ott tud valaki valamit.
köszi a választMy SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy középiskolai kollégium. 22:00-kor az összes szobában megszüntetik az áramellátást! Tehát aki a takarodó után tanulna, az sem tud. Nem írtak alá semmi ilyesmi papírt. Ezt megtehetik velük?
Köszi és üdv: HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Ariadne
őstag
De durva... Villanyt kapcsolni azért tudtok, nem? És mi van, ha mobilt töltene az ember, vagy mondjuk tényleg tanulna, mert azért van olyan is? Ez azért eléggé eltúlzott korlátozásnak tűnik.
Ha nincs semmilyen papír, vagy nincs szó erről a házirendben, akkor nem tehetik meg. Persze valószínű, hogy ha szól valaki, beleteszik...
Viccen kívül meg lehetne keresni az ombudsmant emiatt, nem hinném, hogy reálisan indokolni lehetne ezt."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
legenda
nekünk anno úgy működött a koliban, hogy a szobában a világítás és a konnektorok 22:00-től 05:00-ig lekapcs, viszont a szoba előterében - ahol a mosdó, tükör és a szekrények voltak - egész éjszaka volt áram (ott volt konnektor is) mellesleg ez már akkor is benne volt a házirendben!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ariadne
őstag
Közben azért beugrott, hogy felsőoktatási koliban gondolkodtam, de középiskolainál indokolt lehet, mivel ott még a felügyelő tanárok felelnek azért, hogy kialudja magát mindenki.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
belaazallat
addikt
Sziasztok!
Lenne egy munkajogi kérdésem.
Van egy határozott idejű munkaszerződésem 2008. 08.27. napjától 2008. 11.30. napjáig. Cégnél éves munkaidő keret van, éves átlagban heti 40 óra. A neten talált oldalakon írottakból azt szürtem le, hogy három hónapos munkaidőkeretben hetente max 48 órát dolgoztathat a munkáltató( Ez helyes következtetés?). Mikor felvettek szóbeli megállapodás történt, hogy hetente 3 alkalommal túlórát vállalok( pontosabban hetente 2, de inkább 3 alkalommal), ez volt a feltétele hogy felvegyenek.
Eddig én jelőlhettem ki mikor vállalok túlórát. Jövő hétre előírták, hogy kötelező jelleggel hétfőtől péntekig 12óráznom kell este 6-tól reggel 6-ig, meg még lehet hogy szombaton is be kell mennem.Azt szeretném kérdezni éves munkaidő keretnél van-e valami maximális heti munkavégzési idő, ha igen mennyi?
Ha a cégnél éves túlóra keret 300 óra, akkor a kb 3 hónapra 75 óra jut? Ha ezt elérem akkor mi történik?
Köszönöm!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rien
senior tag
válasz belaazallat #808 üzenetére
Ha egy cégnél éves munkaidőkeretet alkalmaznak akkor ott kollektív szerződés van érvényben. Onnantól fogva a munkáltatónak nagyon szabad a keze szinte áthághatja a törvényt
De ne haragudj a héten átlag 1,5 órát aludtam többre én most nem nagyon vagyok képes és nem is vagyok jogász.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Timocicu
senior tag
-
Macka
veterán
válasz Timocicu #815 üzenetére
200.000 alatti pénzkövetelést csak fizetési meghagyással lehet érvényesíteni,melyet a BÍRÓSÁG küld. Ha nem mondanak ellent,és nem fizetnek,akkor a bíróság jogerősíti. A jogerdősített fiz. meghagy alapján kérhető végrehajtás. Szóval kardinális kérdés,hogy volt-e már ilyen?
-
Ariadne
őstag
válasz Timocicu #815 üzenetére
Erre írtam, hogy mindig tértivevényes, tehát nem lehet véletlenül nem megkapni. Átvételt megtagadni igen, de az olyan, mintha átvette volna, és legtöbbször nem bölcs dolog.
Mondjuk ehhez képest most dobtak be a postaládánkba egy levelet a PKKB-tól, ami a 4 éve meghalt előző előtti tulajdonos nevére szól. Az egy dolog, hogy már nem él a címzett, de egyszerűen bedobták, na ez az, ami nincs is...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #808 üzenetére
#808-ra érdemben valaki?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Ariadne
őstag
Nem emlékszem most pontosan hogy néz ki a nyomtatvány maga, de feltételezem alá kell írni azt is, hogy megtagadta, legalábbis ez lenne logikus. Szerintem feljelentést tennék, ez minimum magánokirathamisítás.
[ Szerkesztve ]
-
Padisah
tag
Kézbe vettem egy tértivevényt.
A címzetti oldalán vannak felsorolv a lehetséges "megoldások".Az 5. pont szerint: A címzett
"jelölőnégyzet" illetve meghatalmazottja, éspedig.................... az átvételt megtagadta. "jelölőnégyzet" a küldeményt nem vette át.A kézbesítőnek alá kell írnia, de a címzettnek nem, hisz pont arról van szó, hogy megtagadja, vagyis nem veszi át, akkor miért írná alá?
Viszont azt bizonyítani, hogy a kézbesítő meg sem kísérelte az átadást...... hát az nagyon-nagyon nehéz lesz.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Ariadne
őstag
Közben megnéztem a posta üzletszabályzatát, és valóban, ott is arra utal, hogy a Szolgáltató, jelesül Postás Bácsi írja oda kis kezével. Szerintem lenne logika abban, hogy "az átvételt megtagadom - címzett sk" módon oldják meg, ehhez értelemszerűen nem kell átvenni, hiszen épp azt írja alá, hogy megtagadja. De hát így Postás Bácsi ikszelésével, háááát, nem egy életbiztosítás.
Kiindulva régi albink postásából. A mi ott töltött két évünk alatt, plusz a tulaj által ott töltött vagy 4 év alatt egyetlen egyszer sem hozott fel semmit a (magas) harmadikra. Soha. Se csomagot, se ajánlott vagy tértis levelet. Mindig cetli bedob, és lehet menni sorbaállni. Mindezt úgy, hogy véletlenül a Magyar Posta akkori ügyfélszolgálata a társasházunk aljában volt, a postaládáink mellett volt a belső bejárata és a házunktól bérelték a helységet."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
rien
senior tag
Letiltással kapcsolatban kérnék segítséget.
Van egy letiltás ami a következő elemekből áll:
1 Főkövetelés
2 Perköltség
3 Végrehajtást kérőnek járó végrehajtási költség (illetékekkel együtt)
4 A végrehajtó részére járó munkadíj és ktg.átalány
5 Készkiadás a végrehajtó részére
6 Általános költségátalány
7 x időig felmerülő kamat (főkövetelés után)
8 x időn túl a megfizetésig számolandó kamat (főkövetelés után)
9 x időn túl a megfizetésig számolandó kamat (fix összeg után, a perköltség alá van írva, de az picit több - feltételezem oda tartozik)
10 Végrehajtói jutalékA sorrendről ennyi szó esik: először a végrehajtó munkadíját és költségátalányt kell levonni, ezt követően az általános költségátalányt. Ha a letiltás sikeres a végrehajtói jutalékot. Ennyi Hát ez így kevésnek tűnik, mert elég sok részből áll.
Mi a helyes sorrend, van valahol ez szabályozva?----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Padisah
tag
Bár nem tudom, hogy közvetlen bírói letiltásról vagy végrehajtói letiltásról van szó, és azt sem, hogy milyen joglalapból származik a követelés és van-e a követelés biztosítására pl. jelzálogjog az általános szabályokat a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII.tv. tartalmazza.
A kielégítési sorrendet ezen törvény 164-168. §-ai szabályozzák az alábbiak szerint:
164. § A végrehajtás során befolyt összegből mindenekelőtt a végrehajtási költséget - az eljárás kezdeményezésével, elrendelésével és foganatosításával felmerült költséget - kell kielégíteni.
165. § Ha a befolyt összeg nem fedezi a végrehajtás során behajtani kívánt valamennyi követelést, a kielégítési sorrend - a követelések jogcímét alapul véve - a következő:
a) gyermektartásdíj,
b) egyéb tartásdíj,
c) munkavállalói munkabér és a vele egy tekintet alá eső járandóság (65. és 66. §),
d) a büntető és a büntetésvégrehajtási, valamint a szabálysértési eljárásban az adóssal szemben megállapított, az állam javára fizetendő összeg, a vagyonelkobzásból eredő követelés (a polgári jogi igény kivételével),
e) adó, társadalombiztosítási követelés és más köztartozás,
f) egyéb követelés,
g) a végrehajtási eljárásban kiszabott rendbírság.166. § A követelés érvényesítésével és behajtásával felmerült, a bíróság (hatóság) által megállapított költséget és a követelés egyéb járulékait a követeléssel azonos sorrendben kell kielégíteni.
167. § A 165. § szerinti sorrendben előbb álló követelés teljes kielégítése után lehet a sorrendben hátrább álló követelést kielégíteni.
168. § Ha a befolyt összeg nem fedezi az azonos sorrendben felsorolt valamennyi követelést, e követeléseket arányosan kell kielégíteni.
És ha a kielgítés zálogjog alapján történik:
169. § Az ingóságnak mint zálogtárgynak az értékesítéséből befolyt összeget elsősorban a zálogjoggal biztosított követelés kielégítésére kell fordítani.170. § (1) Ha az ingatlan, továbbá a vízi, illetőleg a légi jármű értékesítéséből befolyt összegből jelzálogjoggal biztosított követelést is ki kell elégíteni, az ilyen követelést a 165. § d)-f) pontjában meghatározott követeléseket megelőzően kell kielégíteni.
(2) Jelzálogjoggal biztosított több követelés esetén e követeléseket a jelzálogjogok bejegyzésének sorrendjében kell kielégíteni.Ha a kielégítés gépjármű értékesítéséből befolyt összegből történik:
170/A. § (1) A természetes személy adós foglalkozásának gyakorlásához nélkülözhetetlen gépjármű értékesítéséből befolyt vételárnak a végrehajtási költségek kielégítése után fennmaradó részéből a miniszternek az adópolitikáért felelős miniszterrel egyetértésben kiadott rendeletében foglalt összeg az adóst illeti meg, a fennmaradó összeg fordítható a követeléseknek - a 165-168. § szerint történő - kielégítésére.
(2) Ha a gépjármű értékesítéséből befolyt vételárból zálogjoggal biztosított követelést is ki kell elégíteni, e §-ban foglalt rendelkezés nem alkalmazható, a 169. § szerint kell eljárni.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
rien
senior tag
Köszönöm és Neked is -NOKIA-
Konkrétan kölcsönszerződésből eredő tartozásról van szó, önálló bírósági végrehajtótól jött a letiltás: Letiltás a Z. Városi Bíróság xxxx számú határozatában foglaltak végrehajtása érdekében X.Y végrehajtást kérőnek V.Z. adós elleni végrehajtási ügyben felhívom, hogy az adós munkabéréből ....jogcímen vonja le a következő összegeket.
Én is ezt a törvényt néztem, nekem ezen akadt meg a szemem:
A munkáltatónak a letiltással kapcsolatos kötelessége
75. § A munkáltató köteles az adós munkabéréből a letiltásban meghatározott összeget levonni és - a letiltásban foglalt felhívás szerint - kifizetni a végrehajtást kérőnek, illetőleg kivételesen átutalni a végrehajtói letéti vagy más számlára.
A letiltásban foglalt felhívás szerint Akkor előre veszem a végrehajtói munkadíjat, másodiknak az általános átalányt (ezt írta a letiltásban) majd a 164. § alapján előre veszek minden költséget, a végére marad maga a főkövetelés, majd a megfizetésig felmerülő kamat, utoljára ha minden lement ----> sikeres a letiltás megy a végrehajtói jutalék? Jól értelmezem?----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
hát nem tudom...úgy van megfogalmazva, hogy a megfizetésig felmerülő kamat
azt előre nem igazán tudom kiszámolni mikor lesz kifizetve bármi történhet ami miatt kevesebb a bére és akkor nem tudok annyit vonni (egyébként sem fix béres) vagy ha esetleg közbejön egy táppénz amiből egyáltalán nincs vonás
vagy akkor folyamatosan korrigálni kell az előresorolt kamat összegét, ha bármi miatt módosulna az előre látható teljes megfizetés utolsó hónapja?[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Ariadne
őstag
Könyvelői gyakorlati ismeretei vannak esetleg valakinek? Feltennék egy kérdést, lehetőleg priviben, számlázással kapcsolatban. Előre is köszi.
-
Padisah
tag
164. § A végrehajtás során befolyt összegből mindenekelőtt a végrehajtási költséget - az eljárás kezdeményezésével, elrendelésével és foganatosításával felmerült költséget - kell kielégíteni.
Én úgy értelmezem, hogy először és elsősorban a végrehajtót kell kielégíteni, de ha165. § Ha a befolyt összeg nem fedezi a végrehajtás során behajtani kívánt valamennyi követelést, a kielégítési sorrend - a követelések jogcímét alapul véve - a következő:
és ekkor van sorrend.
Legutoljára magát a tőkét/főkövetelést fogják bevasalni.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
rien
senior tag
Úgy lesz az Előszedtem egy normális letiltás. Miért nem ezzel kezdtem de nem baj most megtanultam, ha az ágyból felkeltenek is nyomon a sorrendet
Behajtási sorrend: (Vht.164 §-a alapján):
1. a végrehajtó munkadíja, készkiadása és költségátalánya
2. általános költségátalány
3. a levont összegek után behajtási jutalék
4. államnak járó költség
5. a végrehajtást kérő (itt csak utal egy részre ahol a főkövetelés, a kamat, a végrehajtást kérőnek járó végrehajtási költség és illeték van)De azért azon még mindig töprengek magamban, hogy a 3. helyen van a behajtási jutalék, a letiltásban meg úgy van megfogalmazva a sikeres letiltás után sikeres letiltás? kinek? csak a végrehajtónak a jutalék meg már zsebben figyel munkavállaló gondol egyet felmond az 5. pontig nem jutunk el a végrehajtás kérő meg várhat...mikor helyezkedik el újra, leadja-e a leszámoló papírját amin szerepel a letiltás, vadászhatják újra. Ez csak ilyen magánvélemény, nem tartom korrektnek.
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
SystemRoot
őstag
Mik a törvények ma a fegyvertartásra és hordásra? Mondjuk vadász-vizsgával az ember ugye tarthat fegyvert, de hogyan hordhat? Jah és késekre van valami szabályozás?
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Timocicu
senior tag
Eléggé elhanyagolták a dolgot és nem emlékeznek rá, de ha jól értelmezem a szavaidat, kellett, hogy kapjanak. Szóval csak fizetni lehet?
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Padisah
tag
Egészen kivételesen nekem lenne egy sürgős kérdésem.
Cégjoghoz egyáltalán nem értek.
Egy Kft szeretné ingyenesen használatba venni egy olyan ingatlant (lakóház), ami fele részben édesanyám tulajdona, oda jelentenék be a cég székhelyét.
Használati szerződés készülne határozatlan időre, írjak-e benne valami "védőkitételt" és ha igen mit, hogy a kft. esetleges jogi (adózási, büntetőjogi, stb.) gondjai esetén ebből anyámnak mint ingyenes használatba adónak ne legyen valami baja, gondja?
A ház másik felének a tulajdonosa a kft. alkalmazottja.
Gyors érdemi válaszokat előre is köszönöm és utólag is.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Padisah
tag
válasz SystemRoot #835 üzenetére
Fegyver topic
A rend őrei topic
mindkettő a fáradt gózben van, biztosan szakszerűen tudnak segíteni, különösen az utóbbi topicban, ahová sok rendőr jár.
Valahogy be lehet szúrni elvileg a linkjüket, de nem értek hozzá.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
RexpecT
addikt
Még Májusban váltottam vezeték nélküli szolgáltatóról vezetékesre,de valamelyik nap néztem és még mindig betudok jelentkezni a régi szolgáltatómnál holott a szerződés már fel lett bontva.
Adott a kérdés:
Szóval a szolgáltató követelhet-e rajtam valamit ha én még mindig használom a szolgáltatásukat(az ő hibájukból mert nem törölték a felhasználónevemet és jelszavamat).
Szerződés természetesen már nincs közöttünk.
Előre is köszi:
RexpecT -
Attix82
addikt
Kerdesem lenne: van egy ismerosom, akvel most iratjak ala dec 31ig a munkaviszonyt a jelenlegi munkahelyen. De o folyamatsoan keres mas munkahelyet, es adja be a jelentkezeseket, ha felvettek mashova, akkor felmondhatja a szerzodest negativ hatas ellenere is? *munkaviszony megsuzntetese a jelnlegivel*
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Ha dec. 31-ig tart, akkor az határozott idejű, tehát nem lehet rendes felmondással felmondani. Ha a munkáltató nem akar megegyezni és elengedni őt, akkor megteheti, hogy nem engedi el közös megegyezéssel sem.
-
tolts.hu
őstag
-
Louloudaki
aktív tag
hello!
fizetési meghagyásra nettó vagy bruttó összeget kell írni abban az esetben, ha nem vállakozó vagyok, hanem rendes alkalmazott és úgy tartozik nekem a volt munkáltatóm? én úgy tudtam nettót, de az ügyvédem szerint bruttót szal most nem vagyok biztos benne, mi van. mert ha jogerőre emelkedik és áttolnak nekem a cég számlájáról másfél millát bruttóként, abból hogy adózzak meg hogy fizessem be magam után a járulékokat mindenfelé a munkáltató helyett?
-
Padisah
tag
válasz Louloudaki #844 üzenetére
Szerintem is a bruttó összeget kell kérni, tehát a munkavállalói járulékokkal és adóelőleg levonással nem csökkentett összeget.
Adózás meg jövő év elején az SZJA szabályai szerint, ha tényleg rendes alkalmazott voltál.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Padisah
tag
Szerintem, ha rendesen fel lett bontva a szerződés közted és a néhai szolgáltatód között, amiben szerepel szépen a határnap is a szolgáltatás megszüntetéséről, akkor nem vagy jogosult a szolgáltatást a határnapot követően igénybe venni.
Más kérdés, hogy van bizonyos átfutási idő, mind a hálózatba való bekapcsolásnál, mind a kikapcsolásnál.
Legyél rendes jogkövető állampolgár, és ne használd.
Ha mégis használod, gondolom a szolgáltató ezt észleli, akkor követelheti tőled, ha akarja, hogy fizess utána, annál is inkább mert rosszhiszemű vagy, hisz tudnod kell, hogy nem vagy jogosult a használatra.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
RexpecT
addikt
Hmm elég érdekes hogy fél év náluk az átfutási idő.
Akkor a teljes story:
Én egy másik szolgáltatóval kötöttem szerződést amit később megvett a Fibernet(ha jól tudom akkor Fibernet a jogutód automatikusan).A régi szolgáltatóval 192/64 megás wifi-s netre kötöttem szerződést amit egyszeri 6 ezer forintos regisztrációs díj után 2 évig ingyen használhatok.Arra viszont lehetőséget kaptunk hogy havonta 3 ezer forintért megnöveljük a sávszélleségre 600/192 -re (minden hónap elején bementem és az ügyfélszolgálaton kifizettem a 3 ezer forintot és megnövelték a sebességet,tehát ilyen feltöltőkártya szerűség volt).
Februárban átvette a Fibernet a Vezeték nélküli szolgáltatást és automatikusan a 3 ezer forintot számlázta ki(holott a szerződés nem változott tehát maradt az ingyenes).
A szolgáltatással nem voltam megelégedve sokszor szakadt a net stb. és akkor váltottam szintén Fibernet-re csak a kábeles változatra.Amikor megírtam a szerződést akkor felbontottuk az előzőt.Namost akkor ha mi szerződést bontottunk akkor gondolom Őket sem kötelezi ez az alap 192/64 -es szolgáltatás(ezért nem is kellene fizetnem).Ha így van akkor inkább tényleg nem használom a netet.
-
honda23
aktív tag
Nem igazán tudom, hogy hol kérdezzem meg ezt a dolgot.
Azt szeretném megtudni, hogy ip címem azonosításával(adatvédelmi jogom megsértése) a rendőrségnek kiadható-e a nevem és a lakcímem beleegyezésem nélkül, vagy a rendőrség engedély nélkül megnézheti-e és felhasználhatja?
Tudtommal az internet szolgáltató nem adhatja ki, csak a személyes beleegyezésemmel.
Várom a véleményeket.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Ariadne
őstag
Rendőrségnek nyomozás során természetesen kiadhatnak amit tudnak. Azt már a technikához jobban értők tudják megmondani, hogy egyáltalán azonosítható-e bármi (mert ugye "bárki" azaz ember nyilván nem) ip cím alapján, amennyire én tudom, nem nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest