Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz #71562240 #35518 üzenetére

    Igy van. Azzal, hogy jobban a koztudatba hozza a jo minosegu lejatszast, azzal szerintem semmikepp nem artanak. De ezen tul tenyleg jo is a cucc szerintem. :)

    +sheratan: ez nem annyira hit kerdese, ez biztosan igy van, ezt nem a pono, hanem az Ayre mondja (meghozza szemelyesen a CEO-tol szarmaznak aki szemelyesen tervezte tobb reszet a dolognak), ami nagyobb nev annal, minthogy csak bullshitezzen. Es nem azt mondjak, hogy minden pontosan ugy benne van ami a nagy asztali DAC-jaikban (ami azon tul, hogy lehetetlen, nem lenne nagy uzlet nekik sem egy ilyen kijelentes), csak hogy technologiailag egy eleg nagy reszuk (de nem az osszes, szoval hogy az asztalikban ne lenne semmi extra hozza kepest, az alapbol nem igaz) benne van. Es attol, hogy technologiailag ugyanaz benne van, a hordozhatosag adotta korlatok ugyanugy ott vannak, ami miatt nyilvanvaloan nem lenne a vegeredmeny pont olyan, meg akkor sem, ha minden technologia benne lenne - ami mint emlitettem: nincs, nyilvan a hordozhatosag miatti korlatok miatt sem.
    Amugy ha valakit erdekel, a fent emlitett filterrol itt van bovebb info, eleg erdekes szerintem: [link]

    vodkaboy22: nem tudom mire gondolsz igenyes aramkor alatt, vagy hogy hogy jutottal el arra a konkluziora amire, nehany olyan meretu kep alapjan, amibol egyetlen chip tipusat nem lehet megmondani, nem nagyon ertek hozza, ha kifejtened, arra kivancsi lennek.
    Hogy "nem ferne bele" valami: nem olyan kicsi ez a lejatszo, ami azt illeti, az elso benyomasom pont az volt rola, hogy nagyobb mint amire szamitottam.
    Illetve a keped a pono-rol eleg reg nem aktualis, az meg a regi Meridian prototipus, azota oket lecsereltek az Ayre-ra es ujraterveztek az egeszet. Kickstarter-en meg azert az a kep volt fent, mert az elott nem sokkal tortent meg a valtas, es nem volt meg az Ayre prototipusuk kesz.
    A vegleges modell belsejerol itt talalsz videot, kepeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák