-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Szia!
Azt hiszem, eléggé "illetékes" vagyok a témában.
Sajnos... Úgy fél éve vettem egy 70D-t, és szerintem iszonyatosan jó gép! Nagyon nem bántam meg, hogy több pénzt áldoztam rá, mert ez előtt komolyabb kompakt volt, és elsőre 700D-t néztem. Na mindegy, nem ez a lényeg. Volt egy kálváriám, pont ilyen szennyeződés miatt, ami a mai napig nem tisztázódott. De ez abszolút nem hiszem, hogy mindegyik 70D-nél így lenne, nekem sikerült belefutni. Amúgy egy normális szaki kezében, ez nem téma, csak én is elsőre bíztam abban, hogy garancia, vissza a boltba, ők tovább a szerviznek, és hogy 2014-ben úgy működne ahogy elvárja az ember, de nem. A bolt még most is harcol a szervizzel
engem már nem érdekel. Inkább fotózom, mert most odáig jutottunk, hogy már tényleg szenvedni kell ahhoz, hogy olyan képet készítsek, amin fellelhető a szennyeződés. A véleményes az, ha a 70D a szimpi, akkor ne gondolkozz. Főleg ha videóra is használod majd. Pfff... Iszonyat jó rá! Nagyon szeretem ezt a gépet, az a sok "haszontalannak" tűnő plusz amivel rendelkezik, baromira hasznos, és jól kihasználható! Csak ajánlani tudom, még úgy is, hogy jó pár hónapos kálváriám volt vele... de ez nem a gép hibája...
Ja! A kereső... Ezt nem tapasztaltam amúgy...
-
Alx.Mercer
aktív tag
Azon gondolkodom, hogy ezt a jelenséget miféle "hiba" tudja előidézni?
Van egy titkos lyuk a vázon ahol bejut a por? Vagy hézagosak az illesztések?
Szerintem, ha normális körülmények között használod és objektívet is úgy cserélsz rajta, ahogy kell, akkor nem nagyon tud több szennyeződés bejutni, mint bármilyen más gépnél. (Egyébként meg hol tud bejutni szennyeződés egy szigeteltnek mondott vázba, ha nem objektív cserénél...??)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest