Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz bbkmachine #30121 üzenetére

    ok h neked bejon a 24-105 f4L cropon, de ne ajanlgassuk mar total sotetben tapogatozo juzereknek, meg a vegen kepesek megvenni, mert L-es.
    mit csinal majd szerencsetlen f4-es uveggel croppon? foleg egy 7d-vel...naplementekor mar nyilik a popupflash majd? :DDD arnyekban elkezdi fotozgatni majd a gyereket es iso3200 mellett tudja majd kimereviteni a mozgast vaku nelkul? tok jo lesz...es kb pont ilyenre akarja mindenki a gepet hasznalni..

    1740 kozkedvelt? meg nagyobb baromsag croppon. annak ellenere h epp vedeni akartam .dll-re reagalva..ne a 70-200-hoz hasonlitsatok sarokban, hanem mondjuk 15-30, 12-24, 16-35 I stb es rogton van ertelme.
    autofokusz, szuromeret, atfogas...van itt tobb tenyezo.

    (#30122) madle miert nem veszel vmi milcet inkabb? canon crop nem biztos h okos valasztas, hacsak nem hasznalsz vmi olyan obit ami nem nagyon van mas rendszerre. kapsz egy szar szenzort...cserebe objektivet se fejlesztenek hozza. nincs egy ekv 35/50 fix obi amit megerne megvenni hozza. ha nem fogod kihasznalni a jo af rendszert...miutan eltoltottel keves idot kalibralassal :DDD

    (#30125) balaaazs miert kell minden mm-t lefedni? nem a zoomgyuruvel kell komponalni :N amugy sem ertem,h miert hasznalnak ilyen kevesen fix obikat..foleg amatorok. meggyozodesem, h altalanossagban majdnem mindenki jobb kepeket lone fix obikkal.tisztabbak, atgondoltabbak a kompok fix obis fotosoknal. perspektivan, hattertomoritesen is kenytelen gondolkodni a juzer obivalasztasnal, utana meg amikor komponal, odasetal akkor szogeken is van idod elgondolkodni...

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák