Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz ateszm #29770 üzenetére

    Én egyetlen egy dolog miatt vettem nem gyári marcsákat: mert így oldottam meg, hogy az összes, nem egyforma vázunknak ugyanolyan legyen az akkutálcája: ha véletlenül lemerülne akkor tálcástul sokkal gyorsabb cserélni mint egyenként guberálni az akkukat adott esetben sötétben. Ráadásul akár egy másik vázból is áttehetem, ha más nincs kéznél. :) Persze tüzetesen átvizsgáltam a markolatokat a lehetséges hibák miatt és amit tudtam előre kivédtem, de a biztonság okáért még markolatból is van tartalék. :D Ezenkívül még az is előnye az egyforma akkutálcáknak, hogy átalakíthattam hozzájuk a töltőmet, így a 3 tálcán egyszerre 6 db akkut tölt: ha egymás utáni napokon vannak fotózások akkor sem fáj a fejem, hogy közben nincs időm az akkukat "felpumpálni". :)

    (#29768) pinnacle: Én is erre gondoltam. :)

    (#29769) .DLL: Az is lehet, hogy amikor egy objektív hátsó lencsetagjai "pumpálnak" a tüköraknában, akkor kerül oda belülről...

    (#29772) _seth_: Kezdelek nem érteni: ha ennyire nem keresel vele, akkor miért vettél ilyen drága és gyorsan amortizálódó vázat egy köztudottan zárkoptatós műfajhoz?

    [ Szerkesztve ]

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák