- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
9?
Az nem is rossz.
Nálam a 24MP-es raw 46s, de kivárom, mert tényleg elég impresszív, amit tud. Pixelkukkoltam és nem nagyon téveszt, azaz tényleg olyan, mint ha eleve kis iso-val lőttem volna meg. Jó, most annyit még nem foglalkoztam az üggyel, de a normál szűrésnél ezerszer jobbnak tűnik. Arra a pár képre, amit mondjuk iso10000 fölött lövök, ki tudom várni az egy percet. Mondjuk én úgysem használom teljes méretben a nagy iso-s képeket, lejjebb méretezve meg máris jobb a helyzet + még szűrve ezek is használhatóak. De jó tudni, hogy lehet most már feljebb is menni.
Végre valami értelmes fejlesztés, nem úgy mint a mobiloknál, hogy két ikonnal lejjebb tesznek valamit, meg 24 bugot beletesznek és kiadják sw update-ként.
BTW én a camera raw-t frissítettem, ekkor a 2022-es PS-be bele is került az AI denoise, de itt nem volt GPU hw-es gyorsítás, így közel 10 perc!volt a fentebb említett képemen a szűrés.
Feltettem a 2023-as PS-t, itt már van GPU gyorsítás, így lett 46s a fenti képen a time.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest