Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
9?
Az nem is rossz.
Nálam a 24MP-es raw 46s, de kivárom, mert tényleg elég impresszív, amit tud. Pixelkukkoltam és nem nagyon téveszt, azaz tényleg olyan, mint ha eleve kis iso-val lőttem volna meg. Jó, most annyit még nem foglalkoztam az üggyel, de a normál szűrésnél ezerszer jobbnak tűnik. Arra a pár képre, amit mondjuk iso10000 fölött lövök, ki tudom várni az egy percet. Mondjuk én úgysem használom teljes méretben a nagy iso-s képeket, lejjebb méretezve meg máris jobb a helyzet + még szűrve ezek is használhatóak. De jó tudni, hogy lehet most már feljebb is menni.
Végre valami értelmes fejlesztés, nem úgy mint a mobiloknál, hogy két ikonnal lejjebb tesznek valamit, meg 24 bugot beletesznek és kiadják sw update-ként.
BTW én a camera raw-t frissítettem, ekkor a 2022-es PS-be bele is került az AI denoise, de itt nem volt GPU hw-es gyorsítás, így közel 10 perc! volt a fentebb említett képemen a szűrés.
Feltettem a 2023-as PS-t, itt már van GPU gyorsítás, így lett 46s a fenti képen a time.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest